FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[ROM][WWE][DISCONTINUED] PROven ROM 4.3 WM6.5 21234

532 posts
Thanks Meter: 0
 
By qsqa, Senior Member on 8th May 2009, 03:17 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
8th May 2009, 09:54 PM |#21  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
As always you keep your promises of release dates, thanks for all the work you're doing
 
 
8th May 2009, 10:32 PM |#22  
OP Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by mddjr01

Very, Very nice. Great job, I was wondering if you could post the background (wallpaper) you have for Chome/Titanium so I could use it in TF3D2, it is good looking. Thanks

I taken it from thread in Diamond section- it called "Gloss Black" theme for WM6.5

Quote:
Originally Posted by anubiz03

As always you keep your promises of release dates, thanks for all the work you're doing

You welcome
8th May 2009, 10:39 PM |#23  
Junior Member
Flag miami
Thanks Meter: 0
 
More
Talking
qsqa

once again you rock!!!

I will flash tonight and thanks for adding Pipes its my favorite game.

8th May 2009, 11:14 PM |#24  
Senior Member
Boston
Thanks Meter: 23
 
More
Is there a way to disable touchflo (not manila)?
I tried tinkering with the values @ hklm\software\oem\tflosettings in vain
I absolutely hate how tflo makes the screen "jerk" to the right when I tap on the screen to pause scrolling :/
Also, I can't seem to find the shortcut for the new facebook app. Are you sure it's included? Trying to install it myself did not ask whether I want to remove the previous version (perhaps because it's not there? )
9th May 2009, 01:47 AM |#25  
Phaze13's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Waiting for wife to go to bed.........lol

Coming from your 6.1 ROM will my PIM backup work with in 6.5?

Thanks again for the ROM!
9th May 2009, 01:50 AM |#26  
Cal-El's Avatar
Senior Member
Flag Golden Valley, MN
Thanks Meter: 78
 
More
Quote:
Originally Posted by Phaze13

Waiting for wife to go to bed.........lol

Coming from your 6.1 ROM will my PIM backup work with in 6.5?

Thanks again for the ROM!

I have done it many times with no issues! Everything should restore just fine!
9th May 2009, 10:03 AM |#27  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
More
how come it says "windows mobile 6.1" and not 6.5?
9th May 2009, 11:06 AM |#28  
Senior Member
Ireland
Thanks Meter: 0
 
More
That's just a splash screen. Use advanced config to use your own. Or create a new one and give it to the dude.
9th May 2009, 11:39 AM |#29  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
Should probably mention, the "New.." options are in polish.
9th May 2009, 02:17 PM |#30  
Vish112's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Talking
if you think this 4.1 rom is fast like i did think again :P

wait untill you do this
go to
start - settings - system - screen - cleartype tab
and disable it

and then it becomes super fast!!!



works amazingly well if you use tf3d and not the new 6.5 layout!

9th May 2009, 02:58 PM |#31  
tinuz97's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
More
The phone says sorry to me now lol if i am receiving a sms,nicely done.
It works great now,gmail and everything,bit i cannot get my hotmail settings correct,maybey some 1 knows the good settings?
Yes i used the search button but i cannot find the correct 1

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
wm 6.5, wm6.5
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes