LG G3 Receives Oversharpening Fix via Modified Kernel

Nothing is perfect, as they say. No matter how alluring or seemingly perfect, … more

APKTool Updated with Android Lollipop Support

One of the beauties of Android is the level of flexibility we have over our devices. Whether … more

Lollipop Leak for Sprint Galaxy S5, TWRP for Micromax Canvas Magnus – XDA TV

Android 5.0 Lollipop has been leaked for the Sprint … more

Velocity is Like OpenTable on Steroids

We all enjoy a night out with friends or our significant other from time to time. However, there is … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] how to unbrick mozart 7

OP mohsanraza97

25th December 2012, 08:57 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
27 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
i really need urs help im into trouble i had brick my cell now i cant unbrick my mozart wp7 see what i did


i use spl rspl hspl by dft and i use rspl to ospl 1st i had orignal botloader version 1.23 and now i got 1.32 i was using deepshine 2.0 after thet i successfully flash rom i went back to install a new rom its stuck on bootloader rom and sometime HTC logo in green color and vibrate few time no more windows just give me suggestion waiting for urs kind respnce

Regards
Mohsin Raza
The Following User Says Thank You to mohsanraza97 For This Useful Post: [ View ]
26th December 2012, 12:53 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
196 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Your Bootloader shows "HSPL1.32xxxx" in the first and "CotullaHSPLxxxxx" in the second Raw?
Then you can flash a Custom ROM .

If you has restored the "OSPL"back, then you only can flash Stock ROMS from your Provider.
Make a Hard reset first .
26th December 2012, 12:58 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
27 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
ok here is what i try alrady

i press power+vol up+down for a hard reset and press andykey to reset and 1st i install RSPL i have 1.23 bot loader then after installing rom successfull i got 1.32 what that mean after that i cant install any other rom and my firmwere has been bricked its stucked on HTC logo few imes vibrate
26th December 2012, 01:57 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
196 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
Again: You have HSPL or not ?
27th December 2012, 06:53 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
27 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
yes i have but no luck i guess i need to repair my spl downgrade back to 1.23 orignal spl but how? right now i have 1.32 i did everything
28th December 2012, 01:08 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
196 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
More
The HSPL Bootloader is 1.32 !
If you want to get back to original Bootloader you can restore it with the same Tool , only select "OSPL" before.
After that you can flash you Stock ROM from your Provider.
After this , you have the actual SPL from Stock ROM on your Phone ...
31st December 2012, 06:32 AM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 2
 
27 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
soory for a late responce but i did that alrady no luck now i had sent my htc to care center for unbrick and install a official rom...after that i will not stop doing exparement on my mozart but i will be careful next time thanx for urs advice thanx


Regards,
Mohsin raza
9th February 2013, 09:21 PM   |  #8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
26 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
will you please PM me for how to get official ROM for my phone

OS version:7.10.8783.12
Firmware revision number: 2250.21.51303.401
Hardware revision number: 0004
Radio software version: 5.71.09.02a_22.51.50.21U
Radio hardware version: A.102.0.D4
Bootloader version: 5.13.2250.3(135167)
Chip SOC version: 2.2.5.0

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes