Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM - AOSPA - 4.2.2] PARANOIDANDROID 3.68 (HALO) [Nexus 10] 19-JUL-2013

OP jaybob413

10th February 2013, 09:38 PM   |  #541  
s1m4an's Avatar
Senior Member
Flag Skopje
Thanks Meter: 44
 
187 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
More
Re: [ROM] PARANOIDANDROID 3.0 RC [AOSP 4.2.1 Base - Nexus 10] [Hybrid] 09-FEB-2013
Quote:
Originally Posted by A$$h4t

Alright...clue me in, been through the setting a couple of times.

Here's a review of 3.0, it really explains some things. https://www.youtube.com/watch?v=aN9a...e_gdata_player

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk HD
The Following 4 Users Say Thank You to s1m4an For This Useful Post: [ View ]
10th February 2013, 09:46 PM   |  #542  
Senior Member
Thanks Meter: 50
 
373 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by A$$h4t

Alright...clue me in, been through the setting a couple of times.

you need to enable expanded desktop to use PIE
The Following 2 Users Say Thank You to doumer For This Useful Post: [ View ]
10th February 2013, 10:05 PM   |  #543  
Noobla_Khan's Avatar
Senior Member
Flag North Waterboro
Thanks Meter: 273
 
935 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by s1m4an

Here's a review of 3.0, it really explains some things. https://www.youtube.com/watch?v=aN9a...e_gdata_player

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk HD

Quote:
Originally Posted by doumer

you need to enable expanded desktop to use PIE

Thanks, been a while since I have tried Paranoid, I was aware of the rest of the functions...just didn't know you had to have expanded desktop enabled for PIE.
11th February 2013, 03:39 AM   |  #544  
crazyjoezx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
115 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by doumer

you need to enable expanded desktop to use PIE

Is there any way to use pie and keep the navigation bar?
11th February 2013, 03:51 AM   |  #545  
JNewms's Avatar
Senior Member
Flag Bloomington
Thanks Meter: 1,313
 
2,190 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Re: [ROM] PARANOIDANDROID 3.0 RC [AOSP 4.2.1 Base - Nexus 10] [Hybrid] 09-FEB-2013
Quote:
Originally Posted by crazyjoezx

Is there any way to use pie and keep the navigation bar?

Absolutely not, pie is a replacement for the nav bar. The is no reason for both.

Sent from my Nexus 4 using Xparent BlueTapatalk 2
11th February 2013, 04:29 AM   |  #546  
crazyjoezx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
115 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by JNewms

Absolutely not, pie is a replacement for the nav bar. The is no reason for both.

Sent from my Nexus 4 using Xparent BlueTapatalk 2

sorry I was not being clear with my question, when I said navigation bar I meant so say the notification part of the navigation bar. I am new to pie and still getting use to it, what would be a quick 'at a glance' way to see if I have any pending notifications?....I know how to pull them up in pie, but how do I tell if there's any actually there before doing so?
11th February 2013, 04:35 AM   |  #547  
JNewms's Avatar
Senior Member
Flag Bloomington
Thanks Meter: 1,313
 
2,190 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Re: [ROM] PARANOIDANDROID 3.0 RC [AOSP 4.2.1 Base - Nexus 10] [Hybrid] 09-FEB-2013
I haven't attempted this on my Nexus 10 yet, but I know on my 4 I can just set the nav bar to 0 in the hybrid settings under interface. You'll need to go into phone or phablet ui since the nav bar and status bar are joined in tablet ui

Sent from my Nexus 4 using Xparent BlueTapatalk 2
The Following 2 Users Say Thank You to JNewms For This Useful Post: [ View ]
11th February 2013, 04:54 AM   |  #548  
Senior Member
Flag Kenosha, WI
Thanks Meter: 39
 
230 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
More
Quote:
Originally Posted by JNewms

I haven't attempted this on my Nexus 10 yet, but I know on my 4 I can just set the nav bar to 0 in the hybrid settings under interface. You'll need to go into phone or phablet ui since the nav bar and status bar are joined in tablet ui

Sent from my Nexus 4 using Xparent BlueTapatalk 2

Yes it works.
11th February 2013, 08:52 AM   |  #549  
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
335 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
Re: [ROM] PARANOIDANDROID 3.0 RC [AOSP 4.2.1 Base - Nexus 10] [Hybrid] 09-FEB-2013
Quote:
Originally Posted by JNewms

I haven't attempted this on my Nexus 10 yet, but I know on my 4 I can just set the nav bar to 0 in the hybrid settings under interface. You'll need to go into phone or phablet ui since the nav bar and status bar are joined in tablet ui

Sent from my Nexus 4 using Xparent BlueTapatalk 2

I don't get it. What does this do exactly? Nav bar still disappears for me when expanding desktop

Edit: Stupid autocorrect. And never mind I got it. Awesome

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk HD
Last edited by dust.; 11th February 2013 at 08:55 AM.
11th February 2013, 03:34 PM   |  #550  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
24 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by JNewms

I haven't attempted this on my Nexus 10 yet, but I know on my 4 I can just set the nav bar to 0 in the hybrid settings under interface. You'll need to go into phone or phablet ui since the nav bar and status bar are joined in tablet ui

Sent from my Nexus 4 using Xparent BlueTapatalk 2

This is awesome! the best of both worlds, thanks!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes