Post Reply

Need Help for HTC J butterfly!!!!!

OP naruto02514

6th February 2013, 08:29 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag Kanagawa
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
I am using HTC J buttery*japan version
i have flash the custom recovery with twrp-htc-dlxj.img and TWport and it work
but i just want to recovery back to the japan version firmware
and i flash the RUU with
fastboot flash zip RUU.zip
after i flash it,i cant boot the recovery(even if i reflash the custom recovery),it keep restart!!
and i cannot boot into system.......just keep restart!!
help pls~~
12th February 2013, 12:33 PM   |  #2  
Omer Slomovic's Avatar
Member
Flag Holon
Thanks Meter: 4
 
95 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
try this
Quote:
Originally Posted by naruto02514

I am using HTC J buttery*japan version
i have flash the custom recovery with twrp-htc-dlxj.img and TWport and it work
but i just want to recovery back to the japan version firmware
and i flash the RUU with
fastboot flash zip RUU.zip
after i flash it,i cant boot the recovery(even if i reflash the custom recovery),it keep restart!!
and i cannot boot into system.......just keep restart!!
help pls~~

Try to flash your custom recovery (Fastboot flash recovery recovery.img ) From fastboot of curse and then "fastboot oem lock" on CMD of curse.
and then try to flash your RUU again.
(I'ts will delete your Root and will back you to Stock ROM).
12th February 2013, 03:27 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
148 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
Quote:
Originally Posted by naruto02514

I am using HTC J buttery*japan version
i have flash the custom recovery with twrp-htc-dlxj.img and TWport and it work
but i just want to recovery back to the japan version firmware
and i flash the RUU with
fastboot flash zip RUU.zip
after i flash it,i cant boot the recovery(even if i reflash the custom recovery),it keep restart!!
and i cannot boot into system.......just keep restart!!
help pls~~

after you flash custom recovery you need erase cache
With comand line
fastboot flash recovery recovery name.img
fastboot erase cache

You flash new rom/stock rom always have to flash the boot.img
if not flash boot.img of the rom you get the stripes on the screen or logo htc freeze
26th August 2013, 04:03 PM   |  #4  
Junior Member
Flag pokhara
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
help me pls
i too have the same problem how can i fix ti???
did the above solution helped???
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	26082013167.jpg
Views:	20
Size:	247.6 KB
ID:	2214891  
Last edited by niteshdwa; 26th August 2013 at 04:12 PM. Reason: forget the attachment
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes