Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,785,276 Members 38,422 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] [4.4.4] [OFFICIAL] ParanoidAndroid 4.4x/4.5

Tip us?
 
nuumuun
Old
#481  
nuumuun's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 383
Join Date: Jun 2008
Default Re: PARANOIDANDROID 3.00 (4.2.1) | Only Rom on Android capable of Hybrid mode

Quote:
Originally Posted by amo66 View Post
Where do iset the navigation bar height to 0%?

ava frater
mit der Tilapia versandt
settings > hybrid properties > interface > nav. bar
The Following User Says Thank You to nuumuun For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Xentar712
Old
#482  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 200
Join Date: Sep 2007
Been fooling with the latest build all day and everything seems to work great. Thanks for fixing the bluetooth icon and mobile signal bars too. Funny how I could live with the lockscreen lockups but those solid icons drove me nuts

---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Unthoiz View Post
Sorry, i am noob on the world of the nexus7, and i installed paranoidandroid on a grouper, but today i have tried to install on a tilapia, i have found that stickusb is not mount automatically.
Is this option avaliable in tilapia?
very thx
Use StickMount from the play store. I just tested it and it works fine
 
kneepain
Old
#483  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 8
Join Date: Jul 2008
Default Re: PARANOIDANDROID 3.00 (4.2.1) | Only Rom on Android capable of Hybrid mode

Gps is not working....
i abandoned this ROM then

Sent from my MB525 using xda premium
 
androidkid311
Old
#484  
androidkid311's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 239
Posts: 1,514
Join Date: Jun 2011
Default Re: PARANOIDANDROID 3.00 (4.2.1) | Only Rom on Android capable of Hybrid mode

Quote:
Originally Posted by kneepain View Post
Gps is not working....
i abandoned this ROM then

Sent from my MB525 using xda premium
What's not working.... I just tried it and it Works fine... Locked onto me in seconds....

Sent from my Nexus 7 using xda premium
Looks like an iphone but powered by android!!!
 
androidkid311
Old
#485  
androidkid311's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 239
Posts: 1,514
Join Date: Jun 2011
Default Re: PARANOIDANDROID 3.00 (4.2.1) | Only Rom on Android capable of Hybrid mode

Found a problem. With headphones plugged in all music apps force close when turning up the volume using the volume buttons. Anyone else??

Sent from my Nexus 7 using xda premium
Looks like an iphone but powered by android!!!
 
kesu2
Old
#486  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 27
Join Date: Aug 2008
Hello
works without any problems in the current version of 3G (data)?
THX
 
Xentar712
Old
#487  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 200
Join Date: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by kneepain View Post
Gps is not working....
i abandoned this ROM then

Sent from my MB525 using xda premium
No problems here.

---------- Post added at 08:07 AM ---------- Previous post was at 08:03 AM ----------

Quote:
Originally Posted by androidkid311 View Post
Found a problem. With headphones plugged in all music apps force close when turning up the volume using the volume buttons. Anyone else??

Sent from my Nexus 7 using xda premium
I'm not having that problem, although I'm using the Xlouder patch with franco kernel. I tried switching the music effects back to default and my volume worked as normal.
 
kEvinErd
Old
(Last edited by kEvinErd; 13th February 2013 at 02:07 PM.)
#488  
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 134
Join Date: Jul 2011
Just installed this fantastic ROM! Met with a small problem though.. Love the feature of being able to customize / re-arrange custom tiles.. However, the re-arrangement of the custom tiles doesn't seem to stick? Always ends up all jumbled up despite re-arranging each time.. Is this a bug or am I not doing it right?

Ok.. managed to get my desired arrangement of the custom tiles via a work-around suggested on the grouper thread.. To remove all the tiles first before adding in order of preference.

Not sure if this is a noob question.. but I'm currently on the Tablet UI and when I pull up the status bar, I can't really see the full date being displayed. For eg, I'm seeing "10.05pm Wed, Febr..." instead. Is this normal? This only happens when I select "AM/PM" to be displayed though.
 
rbmedic125
Old
#489  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: Jul 2012
Location: Cleveland
Default Slider apps

Is it just me or did I lose the ability to change slider apps in 3.0? I can't seem to find it anywhere. If someone knows, help would be much appreciated.
 
Xentar712
Old
#490  
Senior Member
Thanks Meter 32
Posts: 200
Join Date: Sep 2007
Quote:
Originally Posted by rbmedic125 View Post
Is it just me or did I lose the ability to change slider apps in 3.0? I can't seem to find it anywhere. If someone knows, help would be much appreciated.
Slider apps?

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes