5,600,053 Members 44,793 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

RAZR HD XT925 Firmwares SuperThread (Jelly Bean)

Tip us?
 
.ezhik
Old
#291  
.ezhik's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 44
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by sxg75 View Post
How do you think so?

Of Course LTE is fully supported in Germany Retail.

If it don't work check your Simcard or let it be exchanged by your provider. At least with T-Mobile I know you simply walk into one of their stores an have your Sim swapped for free.
I flashed German Retail, flashed Rogers Modem. No LTE/4G. I am with Fido. I have APN set to LTEMOBILE.APN just like Fido suggests...
 
Scourge1024
Old
#292  
Senior Member
Thanks Meter 18
Posts: 200
Join Date: Mar 2011
Location: Sherwood Park, AB
It was the same with me. I'm not about to try again since I've got tons of stuff saved on my phone at the moment. I tested with SpeedTest to see if I was getting LTE speeds and I wasn't...
 
christian5916
Old
#293  
christian5916's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 318
Join Date: Apr 2011
Default Re: RAZR HD XT925 Firmwares SuperThread (Jelly Bean)

Quote:
Originally Posted by .ezhik View Post
I flashed German Retail, flashed Rogers Modem. No LTE/4G. I am with Fido. I have APN set to LTEMOBILE.APN just like Fido suggests...
*#*#4636#*#*

See if LTE it's enable in phone info menu

Sent from my HTC Incredible S
 
.ezhik
Old
#294  
.ezhik's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 44
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by christian5916 View Post
*#*#4636#*#*

See if LTE it's enable in phone info menu

Sent from my HTC Incredible S
LTE/GSM/WCDMA

It has been enabled.
 
christian5916
Old
#295  
christian5916's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 318
Join Date: Apr 2011
Default Re: RAZR HD XT925 Firmwares SuperThread (Jelly Bean)

Quote:
Originally Posted by .ezhik View Post
LTE/GSM/WCDMA

It has been enabled.
Did you flash the fsg file too???

Sent from my unbranded Razr HD =)
 
.ezhik
Old
#296  
.ezhik's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 44
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by christian5916 View Post
Did you flash the fsg file too???

Sent from my unbranded Razr HD =)

I actually missed a step, erase modemst1 and erase modemst2. Now fixed.

fastboot erase modemst1
fastboot erase modemst2
fastnoot flash modem modem_signed
fastboot flash fsg fsg_signed
 
christian5916
Old
#297  
christian5916's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 318
Join Date: Apr 2011
Default Re: RAZR HD XT925 Firmwares SuperThread (Jelly Bean)

Quote:
Originally Posted by .ezhik View Post
I actually missed a step, erase modemst1 and erase modemst2. Now fixed.

fastboot erase modemst1
fastboot erase modemst2
fastnoot flash modem modem_signed
fastboot flash fsg fsg_signed
Also you can use this: http://forum.xda-developers.com/show...php?p=34688539

Just put the modem and the fsg file and your done

Sent from my unbranded Razr HD =)
 
jstrunk
Old
#298  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Dec 2010
Is there a guide to making recovery flashable images from the sbf files? I've read warnings about sbfs and recommendations to use fruit cakes, but my searches for how to make a fruit cake have come up empty.

Alternatively, is the ancient(2011) version of sbf_flash floating around online the best way for a Linux or Mac user to flash one of these roms?

Thank you.
 
jstrunk
Old
#299  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 3
Join Date: Dec 2010
Quote:
Originally Posted by jstrunk View Post
Is there a guide to making recovery flashable images from the sbf files? I've read warnings about sbfs and recommendations to use fruit cakes, but my searches for how to make a fruit cake have come up empty.

Alternatively, is the ancient(2011) version of sbf_flash floating around online the best way for a Linux or Mac user to flash one of these roms?

Thank you.
I understand how to create a Fruit Cake now. Would anyone who has installed the latest Brasilian firmware be so kind as to install ROM Factory and create an image installable by a recovery like Clockworkmod, please?

I've been running epinter's cm10 port for a while, but I need to use a bluetooth keyboard now. His 10.1 keyboard also doesn't connect to my keyboard. I would really appreciate being able to (more)safely switch to one of these official firmwares.

Thank you,
Jeff
 
maks.xt925
Old
#300  
maks.xt925's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 13
Join Date: Feb 2013
Location: Moscow
Quote:
Originally Posted by Pzyduck View Post
How to request for a firmware:
Submit the following files (using adb pull):
/system/default.prop
/system/build.prop
MSU.txt of Motorola Software Update (You only need the version of Flex)

Configuration > About phone > Screenshot
NOTE: I only MIGHT find that firmware or newer version of it.
In the attachment placed screenshot of fw what needed
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SQsCWcZo4f0.jpg
Views:	159
Size:	70.1 KB
ID:	1734132  

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes