Now Gesture Tweaks Replaces Google Now with Custom Action

On most modern Android devices with software navigation keys, swiping up from the … more

ToqAN Fixes Android 5.0 Notification Bug on Qualcomm Toq

The Qualcomm Toq is probably one of the lesser known smartwatches on the market … more

How to Root and Unlock the Google Nexus 6 on a Mac – XDA TV

In the past, XDA Developer TV Producer droidmodd3rx has shown you how to … more

Set Up Your MediaTek Device with Comprehensive Beginner’s Guide

As can be seen with the use of MediaTek chips in Android One devices … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Question

OP srkrono

13th February 2013, 12:27 AM   |  #11  
srkrono's Avatar
OP Senior Member
Flag Lakewood, Ohio
Thanks Meter: 56
 
142 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Re: [Q] Question
Everything seems fine I restored it to stock thru kies, but I went to att and tried a live sim and it worked like I should its for some reason only T-Mobile Sims that don't work ugh!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
13th February 2013, 01:59 AM   |  #12  
mahgninnuc93's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 56
 
558 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Re: [Q] Question
Quote:
Originally Posted by srkrono

Everything seems fine I restored it to stock thru kies, but I went to att and tried a live sim and it worked like I should its for some reason only T-Mobile Sims that don't work ugh!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium

Try to unlock it again. I'm using my At&t branded unlocked Note on T-Mobile with no issues.

Sent from my HuGe Note while tucking your mom in bed!
13th February 2013, 02:05 AM   |  #13  
srkrono's Avatar
OP Senior Member
Flag Lakewood, Ohio
Thanks Meter: 56
 
142 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Re: [Q] Question
When I have a T-Mobile sim in it doesn't give an option to unlock again

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
13th February 2013, 02:50 AM   |  #14  
mahgninnuc93's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 56
 
558 posts
Join Date:Joined: Jun 2011
More
Quote:
Originally Posted by srkrono

When I have a T-Mobile sim in it doesn't give an option to unlock again

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium


Maybe try this....

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2124544

Or This:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2109977
Last edited by mahgninnuc93; 13th February 2013 at 03:14 AM.
13th February 2013, 04:49 PM   |  #15  
srkrono's Avatar
OP Senior Member
Flag Lakewood, Ohio
Thanks Meter: 56
 
142 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
thank you for your reply but i have tried these steps and nothing worked, i just cant understand why tmobile would block the phone if AT&T (which is what service the phone is purchased from) and other GSM carriers have not blocked it at all, just very fustrating!
13th February 2013, 05:27 PM   |  #16  
Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 151
 
520 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
isn't that second link one of the OPs threads?
13th February 2013, 10:20 PM   |  #17  
rangercaptain's Avatar
Senior Member
Flag West Coast of California
Thanks Meter: 1,687
 
4,458 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Re: [Q] Question
Unlock is permanent. Getting t- mobile to work on the at&t version is hit-or-miss.
13th February 2013, 10:30 PM   |  #18  
srkrono's Avatar
OP Senior Member
Flag Lakewood, Ohio
Thanks Meter: 56
 
142 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Re: [Q] Question
Its just weird that I had this phone working for over a month now and no problems what so ever till now, and its only T-Mobile Sims that are locked out

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
13th February 2013, 10:43 PM   |  #19  
charlieb620's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia, PA
Thanks Meter: 1,982
 
13,384 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
More
Re: [Q] Question
Have you tried a newer t mobile sim card. Some phones don't play well with the old tmobile sim cards.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717
14th February 2013, 02:45 AM   |  #20  
srkrono's Avatar
OP Senior Member
Flag Lakewood, Ohio
Thanks Meter: 56
 
142 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by charlieb620

Have you tried a newer t mobile sim card. Some phones don't play well with the old tmobile sim cards.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717

i have an updated sim card (that i know of) but your right i can try and make sure i have the latest sim, thanks for the advice

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes