FORUMS

XDA Office Space: Frankenstein’s Perfect IM Client?

The portal’s decentralized XDA office lies in a Hangouts chatroom, where … more

Which IM Client on Android is best?

With so many different messengers to choose from, it can be tough to find the best one for you and … more

Android Factory Reset Security Flaw and More – XDA TV

Nvidia is releasing a 500Gb SHIELD TV Pro! That and much more news is … more

Android M Code Name: Macadamia Nut Cookie

While the official name for the latest iteration of Android has yet to be revealed, the code … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Question

12th February 2013, 11:27 PM |#11  
srkrono's Avatar
OP Senior Member
Flag Lakewood, Ohio
Thanks Meter: 56
 
More
Re: [Q] Question
Everything seems fine I restored it to stock thru kies, but I went to att and tried a live sim and it worked like I should its for some reason only T-Mobile Sims that don't work ugh!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
 
 
13th February 2013, 12:59 AM |#12  
mahgninnuc93's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 60
 
More
Re: [Q] Question
Quote:
Originally Posted by srkrono

Everything seems fine I restored it to stock thru kies, but I went to att and tried a live sim and it worked like I should its for some reason only T-Mobile Sims that don't work ugh!

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium

Try to unlock it again. I'm using my At&t branded unlocked Note on T-Mobile with no issues.

Sent from my HuGe Note while tucking your mom in bed!
13th February 2013, 01:05 AM |#13  
srkrono's Avatar
OP Senior Member
Flag Lakewood, Ohio
Thanks Meter: 56
 
More
Re: [Q] Question
When I have a T-Mobile sim in it doesn't give an option to unlock again

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
13th February 2013, 01:50 AM |#14  
mahgninnuc93's Avatar
Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 60
 
More
Quote:
Originally Posted by srkrono

When I have a T-Mobile sim in it doesn't give an option to unlock again

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium


Maybe try this....

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2124544

Or This:

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2109977
Last edited by mahgninnuc93; 13th February 2013 at 02:14 AM.
13th February 2013, 03:49 PM |#15  
srkrono's Avatar
OP Senior Member
Flag Lakewood, Ohio
Thanks Meter: 56
 
More
thank you for your reply but i have tried these steps and nothing worked, i just cant understand why tmobile would block the phone if AT&T (which is what service the phone is purchased from) and other GSM carriers have not blocked it at all, just very fustrating!
13th February 2013, 04:27 PM |#16  
Senior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 150
 
More
isn't that second link one of the OPs threads?
13th February 2013, 09:20 PM |#17  
rangercaptain's Avatar
Senior Member
Flag West Coast of California
Thanks Meter: 1,686
 
More
Re: [Q] Question
Unlock is permanent. Getting t- mobile to work on the at&t version is hit-or-miss.
13th February 2013, 09:30 PM |#18  
srkrono's Avatar
OP Senior Member
Flag Lakewood, Ohio
Thanks Meter: 56
 
More
Re: [Q] Question
Its just weird that I had this phone working for over a month now and no problems what so ever till now, and its only T-Mobile Sims that are locked out

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
13th February 2013, 09:43 PM |#19  
charlieb620's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia, PA
Thanks Meter: 2,029
 
More
Re: [Q] Question
Have you tried a newer t mobile sim card. Some phones don't play well with the old tmobile sim cards.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717
14th February 2013, 01:45 AM |#20  
srkrono's Avatar
OP Senior Member
Flag Lakewood, Ohio
Thanks Meter: 56
 
More
Quote:
Originally Posted by charlieb620

Have you tried a newer t mobile sim card. Some phones don't play well with the old tmobile sim cards.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717

i have an updated sim card (that i know of) but your right i can try and make sure i have the latest sim, thanks for the advice
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes