5,593,876 Members 46,923 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Software Update

Tip us?
 
sliverr7x
Old
#31  
sliverr7x's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 475
Posts: 789
Join Date: Apr 2008
Location: Eau Claire
Default Re: Software Update

Quote:
Originally Posted by cherylbaker View Post
So did you go back to stock and flash it and got root back and twrp and everything

Sent from my SPH-L900 using Xparent Purple Tapatalk 2
Yup

Rockin it from my macknote2
 
cherylbaker
Old
#32  
Senior Member
Thanks Meter 189
Posts: 1,235
Join Date: Jan 2006
Default Re: Software Update

Quote:
Originally Posted by sliverr7x View Post
Yup

Rockin it from my macknote2
Did you use cf auto root

Sent from my SPH-L900 using Xparent Purple Tapatalk 2
 
sliverr7x
Old
(Last edited by sliverr7x; 13th February 2013 at 11:33 PM.)
#33  
sliverr7x's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 475
Posts: 789
Join Date: Apr 2008
Location: Eau Claire
Default Re: Software Update

I just copied this from garwynn a post from a different topic its in the rfd discussion topic so find it and give him a thanks



You'll need to be on stock (unrooted) LJC to do the update.
Also... for now if you want to re-root:

1) Install custom recovery of your choice
2) Flash the following .ZIP:
http://garwynn.rainmotorsports.net/subusybox.zip

...and you'll be all set.

I'm hoping to see a full TAR available soon where we can make proper one clicks.

Rockin it from my macknote2
The Following User Says Thank You to sliverr7x For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
globen
Old
#34  
globen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 44
Posts: 332
Join Date: Jan 2009
Location: green bay
Default Re: Software Update

Quote:
Originally Posted by globen View Post
Did it fix the wake up lag?

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
Can anyone whos on the update confirm this?

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
 
budde2
Old
#35  
budde2's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 328
Posts: 2,045
Join Date: May 2012
Location: Tampa
Default Re: Software Update

Quote:
Originally Posted by globen View Post
Can anyone whos on the update confirm this?

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
Yes for Me it has

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to budde2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
BrianBaker
Old
#36  
BrianBaker's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 880
Posts: 1,989
Join Date: Dec 2009
Location: Apopka FL
Quote:
Originally Posted by budde2 View Post
Yes for Me it has

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
if you limit the amount of toggles in the notification shade to less than the width of the screen does it still do that stupid bounce animation when pulling down the shade?
<<I was a Victim of Apple patent #5,946,647>>
________________________
Phone:HTC One(M8)
ROM:Stock
Tablet:Nexus 7
Rom:Stock-Unlocked
 
mr pnut
Old
#37  
mr pnut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 336
Posts: 910
Join Date: Oct 2011
Location: CALI

 
DONATE TO ME
Default Re: Software Update

I was on stock ljc unrooted I got the update and it reboot but im still on ljc wth.....

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app

 
yankees45us
Old
#38  
yankees45us's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 88
Posts: 472
Join Date: May 2008
Default Re: Software Update

Quote:
Originally Posted by mr pnut View Post
I was on stock ljc unrooted I got the update and it reboot but im still on ljc wth.....

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
What?

Sent from my Amazing Galaxy Note 2!
 
mr pnut
Old
#39  
mr pnut's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 336
Posts: 910
Join Date: Oct 2011
Location: CALI

 
DONATE TO ME
Default Re: Software Update

Quote:
Originally Posted by yankees45us View Post
What?

Sent from my Amazing Galaxy Note 2!
Yup I went back to ljc stock unrooted then I got the software update so I dl it after it dl it started to install after that it reboot but im still on ljc dont know y but im just going to drowngrade with odin then ill try it again

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app

 
tarellel
Old
#40  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 20
Join Date: Mar 2012
Default Re: Software Update

I had the same issue happen. Id like to know how you get the update forced through as well if you could please
enV 2 > Droid > Droid2 Global > Epic4g Touch > Galaxy Note2

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes