Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,813,583 Members 37,668 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] AOKP 4.4.4 (Kitkat) Task650 (9.10.2014) (Unified)

Tip us?
 
arktik
Old
#22861  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 51
Join Date: Oct 2008
Anyone else having this problem?

When I put the phone on vibrate and then eventually go into spotify and try to play music, i go to turn up volume and it wont. I then remember its on vibrate, go into the settings drop down, turn it on regular (and hear the beep acknowledging it) but the media volume stays locked. I can adjust notification and alarm but not media. I have to reboot the phone to get media volume to unlock to be turned up.

Is this user error or a bug?

Thanks!
 
gavingreystone@gmail.com
Old
(Last edited by gavingreystone@gmail.com; 13th February 2013 at 11:14 PM.)
#22862  
gavingreystone@gmail.com's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 50
Posts: 253
Join Date: Nov 2011
Default Re: [ROM] AOKP(Jellybean 4.2.1 )Task650 (2.10.2013) (AT&T)

Quote:
Originally Posted by arktik View Post
Anyone else having this problem?

When I put the phone on vibrate and then eventually go into spotify and try to play music, i go to turn up volume and it wont. I then remember its on vibrate, go into the settings drop down, turn it on regular (and hear the beep acknowledging it) but the media volume stays locked. I can adjust notification and alarm but not media. I have to reboot the phone to get media volume to unlock to be turned up.

Is this user error or a bug?

Thanks!
In settings>sounds>volumes do you have volumes linked?
Also possibly safe headset volume in settings>sounds, try unchecking it. It can make certain apps force close when trying to turn up the volume. If these don't help then Google is your friend.

Sent from my SGH-I747 using xda premium
 
Dave the Knave
Old
#22863  
Dave the Knave's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 348
Posts: 1,652
Join Date: Apr 2008
Location: Baltimore

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by helushune View Post
If you set the notification to use one of the single color LEDs (such as red or blue) you won't ever see that issue popping up. I have my work email set to show up as purple and see the red and blue LEDs blinking out of sync every now and then. Just one of those things we get to live with.
I would, but then I can't distinguish what is what. I love the LEDs cause instead of using different notification sounds for each app, I can just use a different color

But this is no big deal in the long run of things. This is the first time I've ever seen in it all of the builds Task has made. I sure as hell won't switch to another rom just for this. Now if he sets my phone on fire, maybe.
Samsung Galaxy S3 SGH-i747
Task650 AOKP Build 7/20/2013b
JB 4.2.2
Primary Phone

Samsung Captivate SGH-i897 Build #1012
AOKP Milestone 6
ICS 4.0.4
Backup Phone

Reading XDA makes me want to slam my head against a wall after just 5 minutes.
 
exploitz
Old
#22864  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 60
Join Date: Oct 2011
Default Re: [ROM] AOKP(Jellybean 4.2.1 )Task650 (2.10.2013) (AT&T)

Quote:
Originally Posted by Dave the Knave View Post
I would, but then I can't distinguish what is what. I love the LEDs cause instead of using different notification sounds for each app, I can just use a different color

But this is no big deal in the long run of things. This is the first time I've ever seen in it all of the builds Task has made. I sure as hell won't switch to another rom just for this. Now if he sets my phone on fire, maybe.
Using lightflow doesn't cause this issue to occur. I've been using it for awhile now because it offers a little more control over my led than the built in led control

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
 
Dave the Knave
Old
#22865  
Dave the Knave's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 348
Posts: 1,652
Join Date: Apr 2008
Location: Baltimore

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by exploitz View Post
Using lightflow doesn't cause this issue to occur. I've been using it for awhile now because it offers a little more control over my led than the built in led control

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Tried it, hated it. Anyway, enough of this topic. Causing clutter now that it's resolved and the cause explained.
Samsung Galaxy S3 SGH-i747
Task650 AOKP Build 7/20/2013b
JB 4.2.2
Primary Phone

Samsung Captivate SGH-i897 Build #1012
AOKP Milestone 6
ICS 4.0.4
Backup Phone

Reading XDA makes me want to slam my head against a wall after just 5 minutes.
 
rockynewsmaster
Old
#22866  
rockynewsmaster's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 86
Posts: 208
Join Date: Jan 2012
Location: Jackson
Default Re: [ROM] AOKP(Jellybean 4.2.1 )Task650 (2.10.2013) (AT&T)

Is there a way to install Samsung's video app on this ROM? I really wanna beam some videos to a friend who has stock ROM and won't let us without Samsung video app

Or if anybody knows a work around for this?

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Sent from my Nexus 5
 
G-Man.
Old
#22867  
G-Man.'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 268
Posts: 767
Join Date: Nov 2010
Location: Laramie, WY
Default Re: [ROM] AOKP(Jellybean 4.2.1 )Task650 (2.10.2013) (AT&T)

Quote:
Originally Posted by rockynewsmaster View Post
Is there a way to install Samsung's video app on this ROM? I really wanna beam some videos to a friend who has stock ROM and won't let us without Samsung video app

Or if anybody knows a work around for this?

Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Wrong thread for this buddy... only things supported here are what is available in the OP. No TW stuff or 3rd party apps...

Sent from my SGH-I747 using xda premium
OnePlus One Now Has a Section on DF!! Still under construction!
My Devices:

OnePlus One 64gb - Daily Driver
Samsung Galaxy S III - Backup Device
HTC One X - Retired
HTC Inspire 4G - Retired
Motorola Atrix 4G - Untimely Demise
Samsung Captivate - Retired
The Following User Says Thank You to G-Man. For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
T_D_H
Old
#22868  
Senior Member
Thanks Meter 14
Posts: 117
Join Date: Feb 2010
Location: Kawartha Lakes
task650 you know I wouldnt do this normaly, but as of latest update I am having wifi issues myself.....no i dont have logcat, I will get that next time, but I can explain what happens exactly. after being connected to home wifi, then turning off before leaving home, then after I get home from work, re enable wifi, go to setting and watch wifi status go from connect, obtain wifi address, then disconnect, rinse repeat... will not reconnect untill reboot, home connection is wpa2, I will be re testing with logcat to try and determine the exact culprit... using latest rom of course, with ktoonz kernel(latest), underclocked to 1409mhz, no voltage adjustments. I will reflash with pure stock if need be. but hoping I can help if it isnt kernel related
If I helped you please press the thanks button


Samsung Galaxy S3 SGH-I747
 
task650
Old
#22869  
task650's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 47,833
Posts: 21,891
Join Date: Sep 2010
Location: Portland, Oregon

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by T_D_H View Post
task650 you know I wouldnt do this normaly, but as of latest update I am having wifi issues myself.....no i dont have logcat, I will get that next time, but I can explain what happens exactly. after being connected to home wifi, then turning off before leaving home, then after I get home from work, re enable wifi, go to setting and watch wifi status go from connect, obtain wifi address, then disconnect, rinse repeat... will not reconnect untill reboot, home connection is wpa2, I will be re testing with logcat to try and determine the exact culprit... using latest rom of course, with ktoonz kernel(latest), underclocked to 1409mhz, no voltage adjustments. I will reflash with pure stock if need be. but hoping I can help if it isnt kernel related
If you flash ktoonsez's kernel then you need to go to that thread for support as i only support what i package in the OP of this thread. How am I (or you) supposed to be able to tell if it's rom or kernel related if you don't just use what I provide? You're just making it difficult by not using what's in the OP. I have no wifi issues.
 
Rattles
Old
#22870  
Senior Member
Thanks Meter 48
Posts: 196
Join Date: Nov 2011
Quote:
Originally Posted by T_D_H View Post
task650 you know I wouldnt do this normaly, but as of latest update I am having wifi issues myself.....no i dont have logcat, I will get that next time, but I can explain what happens exactly. after being connected to home wifi, then turning off before leaving home, then after I get home from work, re enable wifi, go to setting and watch wifi status go from connect, obtain wifi address, then disconnect, rinse repeat... will not reconnect untill reboot, home connection is wpa2, I will be re testing with logcat to try and determine the exact culprit... using latest rom of course, with ktoonz kernel(latest), underclocked to 1409mhz, no voltage adjustments. I will reflash with pure stock if need be. but hoping I can help if it isnt kernel related
have you tried it with the kernel that comes with this ROM?

Tags
android open kang project, butthole, jelly bean :), kitkat, suck it, use report button instead of flaming, user support thread in q&a for all the questions
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes