Post Reply

[ROM-AOSP] Unofficial CM10.1 (JB 4.2.2) [08/12 ICON DRAG FIX]

OP Hashcode

13th February 2013, 02:13 PM   |  #91  
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
605 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
hey, i'll try to make sense lol

i did the bootloader install successfully, blue logo, twrp, everything works fine. i rebooted a few times and booted twrp a few times to verify everything works.

after i wipe everything and flash cm10 i get stuck on the orange logo. the blue logo never appears, nothing happens at all, just orange logo. i have to fastboot flash my backups =/

bad download? am i missing a step flashing?
Last edited by aaron.a; 13th February 2013 at 02:16 PM.
13th February 2013, 05:08 PM   |  #92  
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
220 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
battery drain?
on standby, battery drain is about 1%/hr and that's a little high. However CPU does enter deep sleep according to CPU SPY and I've disabled mobile network/set wifi off when screen is off, so no idea whats wrong here.

edit:
BetterBatteryStats is working, trying to debug...
Last edited by arda99; 14th February 2013 at 03:30 AM.
13th February 2013, 07:18 PM   |  #93  
ChrisFa5's Avatar
Senior Member
Flag Capital Region, New York
Thanks Meter: 30
 
133 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Re: [ROM-AOSP] Unofficial CM10.1 (JB 4.2.1) [02/01 ALPHA]
Quote:
Originally Posted by aaron.a

hey, i'll try to make sense lol

i did the bootloader install successfully, blue logo, twrp, everything works fine. i rebooted a few times and booted twrp a few times to verify everything works.

after i wipe everything and flash cm10 i get stuck on the orange logo. the blue logo never appears, nothing happens at all, just orange logo. i have to fastboot flash my backups =/

bad download? am i missing a step flashing?

Can you get into recovery now? Sounds like the bootloader is not working.

Sent from my Amazon Kindle Fire HD using Tapatalk HD
13th February 2013, 09:42 PM   |  #94  
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
605 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by ChrisFa5

Can you get into recovery now? Sounds like the bootloader is not working.

Sent from my Amazon Kindle Fire HD using Tapatalk HD

no. it would hang on the orange logo and not boot beyond it. i couldn't enter recovery or anything. all i could do was fastboot flash my backups.
13th February 2013, 10:52 PM   |  #95  
soupmagnet's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Austin, TX
Thanks Meter: 2,401
 
4,020 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Re: [ROM-AOSP] Unofficial CM10.1 (JB 4.2.1) [02/01 ALPHA]
Quote:
Originally Posted by aaron.a

no. it would hang on the orange logo and not boot beyond it. i couldn't enter recovery or anything. all i could do was fastboot flash my backups.

What device do you have?
13th February 2013, 10:56 PM   |  #96  
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
605 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Quote:
Originally Posted by soupmagnet

What device do you have?

kfhd 8.9 =)

everything went fine. the twrp installed. i used it to create a backup then flashed cm10. after the flash i got nothing but the orange logo so i restored the system img from onemeila then reinstalled twrp from scratch and restored my back up lol

no idea why cm10 doesn't boot on my device.
13th February 2013, 10:58 PM   |  #97  
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
220 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by aaron.a

kfhd 8.9 =)

everything went fine. the twrp installed. i used it to create a backup then flashed cm10. after the flash i got nothing but the orange logo so i restored the system img from onemeila then reinstalled twrp from scratch and restored my back up lol

no idea why cm10 doesn't boot on my device.

did u factory rest/wipe system etc..?
14th February 2013, 12:05 AM   |  #98  
Senior Member
Thanks Meter: 96
 
605 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
yes. i wiped everything
14th February 2013, 06:29 PM   |  #99  
Senior Member
Thanks Meter: 51
 
220 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Battery drain -- please remove mobile data completely
Here is some battery drain test

On standby, CPU has no problem entering deep sleep which is very nice, however, battery drain is still very high, about 1%/hr with wifi on mobile data off and 0.5%/hr on airplane mode, much higher than stock OS(about 3%-5% per day with wifi on).

On airplane mode, the battery drain is caused by ConnectivityService -- lots of partial wakelocks according to BetterBatteryStats. Thats even with mobile data off.

I know there is a LTE version but please remove the mobile data part completely, and maybe a separate build for LTE in the future if necessary.
Last edited by arda99; 14th February 2013 at 06:48 PM.
15th February 2013, 01:01 AM   |  #100  
Hashcode's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 22,447
 
3,232 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
More
Re: [ROM-AOSP] Unofficial CM10.1 (JB 4.2.1) [02/01 ALPHA]
yep, i'll probably split the 4g model out as jem4g or something.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk 2

The Following 4 Users Say Thank You to Hashcode For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in 8.9" Kindle Fire HD Android Development by ThreadRank