Post Reply

Shostock 3 dpi change

OP blsberserker

14th February 2013, 01:31 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Does anyone know a way to do a dpi. I tried rom toolbox but it would lock my phone up after reboot

Sent from my SGH-I777 using XDA Premium HD app
14th February 2013, 02:34 AM   |  #2  
stone_ship's Avatar
Senior Member
Binghamton, NY
Thanks Meter: 178
 
506 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
I am not on ShoStock, but DPI is easy to change just by editing the line ro.sf.lcd_density in /system/build.prop. The issue is that it usually causes Play Store to think you are running an unsupported resolution, and app downloading can be a problem. People get around it by using a multidpi (modded) Play Store apk, or better yet, a modded Google Services Framework apk in conjunction. You might want to check out this: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2123368
14th February 2013, 03:49 AM   |  #3  
122ninjas's Avatar
Senior Member
Arizona
Thanks Meter: 945
 
3,134 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
Re: Shostock 3 dpi change
Also there is a thread in the 9100 forum for non stock dpi stock apps

Sent from my GS4 running CM11 Kandy Kane
14th February 2013, 03:53 AM   |  #4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Re: Shostock 3 dpi change
Thanks for the help

Sent from my SGH-I777 using XDA Premium HD app
14th February 2013, 05:54 PM   |  #5  
Eternalty's Avatar
Senior Member
Los Angeles, California
Thanks Meter: 655
 
1,758 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
Re: Shostock 3 dpi change
Quote:
Originally Posted by blsberserker

Thanks for the help

Sent from my SGH-I777 using XDA Premium HD app

Keep in mind if u do change DPI any problems that u encounter will not be ROM related nor is it supported. So if u run into any issues you will have to deal with it. Good luck
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes