Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][4.1.2]Stock Jelly Bean LG-E973/1/5/0 [Canada edition][International]

OP houstonn

14th February 2013, 08:22 PM   |  #571  
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 186
 
590 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by arod175

I keep getting fc in the messaging app. I installed ES file explorer to set the notification sound. So far it works.

Can you elaborate further on the purpose of installing ES File Explorer?
14th February 2013, 08:33 PM   |  #572  
Junior Member
Flag Orlando
Thanks Meter: 3
 
29 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
Quote:
Originally Posted by dbgeek

Can you elaborate further on the purpose of installing ES File Explorer?

I was trying to change the notification sound in the messaging app and when I selected sound I would get the fc on media. I remembered that in a previous version if I installed astro file manager I would get a fc as well but without astro there would be no fc when changing the notification sound.

Also because the file manager onboard doesn't work.
Last edited by arod175; 14th February 2013 at 08:57 PM.
The Following User Says Thank You to arod175 For This Useful Post: [ View ]
15th February 2013, 01:38 AM   |  #573  
Junior Member
Flag Orlando
Thanks Meter: 3
 
29 posts
Join Date:Joined: Oct 2009
More
I did notice the MMS aren't coming in. I checked the apnb and they're fine. I also have the aosp MMS app installed but nothing.
15th February 2013, 05:44 AM   |  #574  
Kingofpower's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
119 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
guys help, i just recently started having wifi problem, it keeps saying obtaining ip address.... and then after a while says avoided poor internet connection(while my connection signal says excellent) and ive rebooted it and flashed another rom and still does it. any ideas?
I did change fast domancy last night but wifi has been working great up until this afternoon
15th February 2013, 06:27 AM   |  #575  
geokilla's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 282
 
2,643 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
More
Quote:
Originally Posted by Kingofpower

guys help, i just recently started having wifi problem, it keeps saying obtaining ip address.... and then after a while says avoided poor internet connection(while my connection signal says excellent) and ive rebooted it and flashed another rom and still does it. any ideas?
I did change fast domancy last night but wifi has been working great up until this afternoon

Check your router? Such a problem only occurred to me at school with the SGS2. Sometimes it'll automatically fix itself and connect, sometimes it won't.
15th February 2013, 06:28 AM   |  #576  
ATRIXXIRTA's Avatar
Senior Member
Flag The Shangri-La Motel
Thanks Meter: 759
 
2,399 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
Re: [ROM][4.1.2]Stock Jelly Bean LG-E973/1/5/0 [Canada edition][International]
Quote:
Originally Posted by Kingofpower

guys help, i just recently started having wifi problem, it keeps saying obtaining ip address.... and then after a while says avoided poor internet connection(while my connection signal says excellent) and ive rebooted it and flashed another rom and still does it. any ideas?
I did change fast domancy last night but wifi has been working great up until this afternoon

I'm pretty sure there is a "avoid poor connections" option in the WiFi settings. Make sure its not checked off

Sent from my SGH-I727 using Tapatalk 2
15th February 2013, 08:43 AM   |  #577  
JohnCorleone's Avatar
Senior Member
Flag Whittier,CA
Thanks Meter: 5,786
 
15,573 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
Re: [ROM][4.1.2]Stock Jelly Bean LG-E973/1/5/0 [Canada edition][International]
Quote:
Originally Posted by ATRIXXIRTA

I'm pretty sure there is a "avoid poor connections" option in the WiFi settings. Make sure its not checked off

Sent from my SGH-I727 using Tapatalk 2

I ditch that setting also. I don't know if I receive MMS on WiFi on my Note 2 or this device on WiFi. Maybe they come through when the WiFi is dormant. I wonder if there's a good middle ground. Also, if your battery life took a nosedive I recommend toggling off Google Now when you aren't using it. Just think, it polls your Contacts, Maps, navigation etc and several others. It really spreads out and you may notice increased Android OS if that is the rogue app. BetterBatteryStats will tell the true story. Its free if you search XDA and like 2 or 3 bucks on Google play Market

Sent from my Nexus 4 using Xparent Skyblue Tapatalk 2

---------- Post added at 08:43 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------

Quote:
Originally Posted by scoobydooby

I personally cant comment on the latest version but Im on v03 and wifi works perfectly for me.

Same. Check network settings. Data may be off by default... Could be. Sometimes CM10.1 boots like that on my other device

Sent from my Nexus 4 using Xparent Skyblue Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to JohnCorleone For This Useful Post: [ View ]
15th February 2013, 10:00 AM   |  #578  
jiexi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
232 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by JohnCorleone

I ditch that setting also. I don't know if I receive MMS on WiFi on my Note 2 or this device on WiFi. Maybe they come through when the WiFi is dormant. I wonder if there's a good middle ground. Also, if your battery life took a nosedive I recommend toggling off Google Now when you aren't using it. Just think, it polls your Contacts, Maps, navigation etc and several others. It really spreads out and you may notice increased Android OS if that is the rogue app. BetterBatteryStats will tell the true story. Its free if you search XDA and like 2 or 3 bucks on Google play Market

Make sure to also disable latitude auto updating your location. Enabling Google Now turns that on too.
The Following User Says Thank You to jiexi For This Useful Post: [ View ]
15th February 2013, 08:59 PM   |  #579  
Member
Thanks Meter: 7
 
81 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
I installed v.3 on my AT&T LGOG, but I am having data issues. As in I have absolutely no data, lol! I am able to make and receive calls/texts, however.

Help?
15th February 2013, 09:41 PM   |  #580  
snacsnoc's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
112 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by xsaqzw

I installed v.3 on my AT&T LGOG, but I am having data issues. As in I have absolutely no data, lol! I am able to make and receive calls/texts, however.

Help?

Edit your APN.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes