Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Galaxy Note II - India

OP sabhybaby

15th February 2013, 06:46 AM   |  #1521  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 31,844
 
18,993 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by iampunX

I'm not able to format the memory card Tried both from my computer and the phone. Tried everything, nothing helped. I'm able to read all the files that already were written in it. Not able to write anything new Does this mean my card has gotten corrupted?

Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app

what exact error occurs when you try fomatting on PC?
some card adopter having small pin (lock) to write protect check it, but this won't in case of mobile and you should able to format on Mobile device.
Last edited by dr.ketan; 15th February 2013 at 07:02 AM.
The Following User Says Thank You to dr.ketan For This Useful Post: [ View ]
15th February 2013, 06:51 AM   |  #1522  
sumeshd's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 490
 
1,344 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Re: Galaxy Note II - India
Quote:
Originally Posted by kuberchib

I am facing a very strange issue lately that my 3G doesn't work properly at my workplace. The signal bar appears full and 3G icon is also there for all the time but there is no internet access.

The internet works on its own at some random intervals i.e. I'll suddenly get the mails,whatsapp etc. I tried calling the customer care but CC in India is like banging your head against the wall. I have not touched the APN settings ever and have been using the same settings since past 3 years for using internet on my mobile.

I am on stock rooted ROM so that's not an issue too. 3G works perfectly fine at my home (I suppose coz m on wifi for most of the time). It's quite frustrating for me when I try to access the net on mobile as it doesn't work.

Please give some advice as what shall I do coz m not able to find any solution for this problem since 2 months

I live in Delhi and use IDEA cellular. (they borrow 3G services from Vodafone in Delhi) and my office is in Gurgaon.

Please suggest something (and sorry for such a long post but my problem is quite frustrating)

Buddy even I am facing the same issue with idea in delhi..
Was in gujarat last week..even have idea guj sim there no probs there
It seems there's prob with idea delhi lately..

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
15th February 2013, 06:53 AM   |  #1523  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 31,844
 
18,993 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kuberchib

I am facing a very strange issue lately that my 3G doesn't work properly at my workplace. The signal bar appears full and 3G icon is also there for all the time but there is no internet access.

The internet works on its own at some random intervals i.e. I'll suddenly get the mails,whatsapp etc. I tried calling the customer care but CC in India is like banging your head against the wall. I have not touched the APN settings ever and have been using the same settings since past 3 years for using internet on my mobile.

I am on stock rooted ROM so that's not an issue too. 3G works perfectly fine at my home (I suppose coz m on wifi for most of the time). It's quite frustrating for me when I try to access the net on mobile as it doesn't work.

Please give some advice as what shall I do coz m not able to find any solution for this problem since 2 months

I live in Delhi and use IDEA cellular. (they borrow 3G services from Vodafone in Delhi) and my office is in Gurgaon.

Please suggest something (and sorry for such a long post but my problem is quite frustrating)

if this happens to particularly single place then chances are there issue is from server side (particular cell tower)
thogh do this
setting - wireless - mobile network - access point name - open APN you are seeing under this menu and delete
then press menu key and select reset to default
15th February 2013, 07:09 AM   |  #1524  
iampunX's Avatar
Senior Member
Flag Calicut
Thanks Meter: 68
 
304 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
More
Re: Galaxy Note II - India
Quote:
Originally Posted by dr.ketan

what exact error occurs when you try fomatting on PC?
some card adopter having small pin (lock) to write protect check it, but this won't in case of mobile and you should able to format on Mobile device.

No I've had that sliding switch unlocked and still this was the error that I got, that Windows was unable to complete the format. Tried both quick and normal format. Later reinserted the card to my phone, tried again and it gave the format complete dialog but it would continue to show only 1.6 GB of free space. The remaining space is populated with other files that I've been using and they are still working well.

Sent from my GT-N7100 using xda app-developers app
15th February 2013, 07:17 AM   |  #1525  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 31,844
 
18,993 posts
Join Date:Joined: Apr 2011
Donate to Me
More
it seems corrupted.
15th February 2013, 07:18 AM   |  #1526  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
210 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
More
Quote:
Originally Posted by sumeshd

Buddy even I am facing the same issue with idea in delhi..
Was in gujarat last week..even have idea guj sim there no probs there
It seems there's prob with idea delhi lately..

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

I guess MNP is the only solution left for me

Quote:
Originally Posted by dr.ketan

if this happens to particularly single place then chances are there issue is from server side (particular cell tower)
thogh do this
setting - wireless - mobile network - access point name - open APN you are seeing under this menu and delete
then press menu key and select reset to default

I have done that..I even did the factory reset but to no use..
15th February 2013, 07:49 AM   |  #1527  
Senior Member
Mumbai
Thanks Meter: 28
 
377 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Re: Galaxy Note II - India
Facing intermittent problems with smart rotation. After using some apps, those apps by default open in landscape mode despite rotating the phone to portrait. Eg quickpik, mx player etc. Don't know if this caused by the smart rotation feature.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
15th February 2013, 10:13 AM   |  #1528  
Account currently disabled
Thanks Meter: 1,488
 
1,624 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
Re: Galaxy Note II - India
Quote:
Originally Posted by shethsa

Facing intermittent problems with smart rotation. After using some apps, those apps by default open in landscape mode despite rotating the phone to portrait. Eg quickpik, mx player etc. Don't know if this caused by the smart rotation feature.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Well tbh that Smart Rotation thing did give me annoying problems, so I turned it off, much peaceful. Not very smart.

PS: Guys I want to switch to a custom kernel? Which one should I use, Perseus or else, with Stock ROM? Main goal is to achieve good battery life.
Thanks in advance.


'Swyped' from my GT-N7100
Last edited by jujuburi; 15th February 2013 at 11:11 AM.
15th February 2013, 10:58 AM   |  #1529  
fulcrum1971's Avatar
Senior Member
Flag CCB
Thanks Meter: 17
 
222 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Re: Galaxy Note II - India
Try Perseus. Using it since it came out.

Sent from my GT-N7100
The Following 2 Users Say Thank You to fulcrum1971 For This Useful Post: [ View ]
15th February 2013, 11:12 AM   |  #1530  
Account currently disabled
Thanks Meter: 1,488
 
1,624 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
Re: Galaxy Note II - India
Quote:
Originally Posted by fulcrum1971

Try Perseus. Using it since it came out.

Sent from my GT-N7100

Does it have any drawbacks? Like a feature is incompatible or not working? And what would you say about battery backup on it?


'Swyped' from my GT-N7100

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes