Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[STOCK][Jelly Bean 9.1.A.1.141][T]Rooted & Deodexed[10/06/13]

OP TiMiN8R

17th February 2013, 02:07 AM   |  #301  
rdavisct's Avatar
Senior Member
Flag Greenacres
Thanks Meter: 1,028
 
848 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Re: [STOCK][Jelly Bean 9.1.A.0.489][T]Rooted & Deodexed[03/02/13]
Quote:
Originally Posted by TiMiN8R

Have you tried adding apn settings manually?


On another note, I've re-uploaded the version that does not flash the stock kernel.
It has come to my attention that for unlocked bootloaders, this f***s up TWRP.

I could only find a post with apn and it was for Xperia s. Didn't work.could u link me to the correct apn please?

Sent from my LT30at using xda premium
The Following User Says Thank You to rdavisct For This Useful Post: [ View ]
17th February 2013, 02:20 AM   |  #302  
cartmenicus's Avatar
Recognized Contributor
Flag British columbia
Thanks Meter: 1,970
 
2,899 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rdavisct

I could only find a post with apn and it was for Xperia s. Didn't work.could u link me to the correct apn please?

Sent from my LT30at using xda premium

I put in rogers lte apns but data still didnt work for me
17th February 2013, 12:30 PM   |  #303  
sessel's Avatar
Senior Member
Flag 77400
Thanks Meter: 74
 
257 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Re: [STOCK][Jelly Bean 9.1.A.0.489][T]Rooted & Deodexed[03/02/13]
Quote:
Originally Posted by mcsqwizzys98

I put in rogers lte apns but data still didnt work for me

I've this probleme with xperia S, i resolved the probleme like this:
- I make one backup of my rom
- Downgrade to the last stock rom, where the apn work.
- I install one app to save the apn profile (look in play store)
- I restore my backup
- Install the app and restore the apn profile (look to copy the apn backup in sdcard or in computer. The app sometimes dont restore the profile, i think the files is "corrupt" with the restore of the rom backup)

Sorry for my bad english

Sent from my LT30p using xda app-developers app
17th February 2013, 04:32 PM   |  #304  
rdavisct's Avatar
Senior Member
Flag Greenacres
Thanks Meter: 1,028
 
848 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by sessel

I've this probleme with xperia S, i resolved the probleme like this:
- I make one backup of my rom
- Downgrade to the last stock rom, where the apn work.
- I install one app to save the apn profile (look in play store)
- I restore my backup
- Install the app and restore the apn profile (look to copy the apn backup in sdcard or in computer. The app sometimes dont restore the profile, i think the files is "corrupt" with the restore of the rom backup)

Sorry for my bad english

Sent from my LT30p using xda app-developers app

Thanks,ive only tried APN Backup&Restore originally and its not compatible with ICS or JB, so i figured no APN backup/restore apps would be a go,so i looked again today and found an app called APN Utility, it seems to have saved it so ill report back and let you guys know if it works
18th February 2013, 10:50 AM   |  #305  
Junior Member
Flag Kiens
Thanks Meter: 6
 
23 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Quote:
Originally Posted by TiMiN8R

Are you sure it doesn't work on stock? Just tested it on my XperimenT beta Rom and works fine with thumb drive and mouse. This Rom is the same base, I didn't change or enable anything (that I know of) to get it going.

Sent from my LT30p using xda app-developers app

Yes, I am on stock JB (.489). I have used flastool for flashing. Pcc did not work cause unlocked bootloader. Regarding host mode of usb I have tested this with tivizen pico dvb-t receiver only. It don't work. Even on RomAur V3 (JB based) the usb dvbt did not work.
Back on stock ics the dvb-t receiver works again. Same on RomAur 1.3.7 (ICS).
18th February 2013, 01:00 PM   |  #306  
TiMiN8R's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 1,076
 
772 posts
Join Date:Joined: Oct 2006
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by schand99

Yes, I am on stock JB (.489). I have used flastool for flashing. Pcc did not work cause unlocked bootloader. Regarding host mode of usb I have tested this with tivizen pico dvb-t receiver only. It don't work. Even on RomAur V3 (JB based) the usb dvbt did not work.
Back on stock ics the dvb-t receiver works again. Same on RomAur 1.3.7 (ICS).

Can you try something more generic, like keyboard, mouse or thumb drive? I think it's more likely that it's specific to (your)) dvb-t due to missing libs/modules, legacy stuff deprecated in kernel 3.4 or such.
18th February 2013, 05:04 PM   |  #307  
rdavisct's Avatar
Senior Member
Flag Greenacres
Thanks Meter: 1,028
 
848 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
problem fixed,thanks augie7107!!

for anyone with the same issue of APN/data/internet not working , just enter this one..
http://forum.xda-developers.com/show...29&postcount=4 at top of page
The Following User Says Thank You to rdavisct For This Useful Post: [ View ]
20th February 2013, 02:49 AM   |  #308  
LaZiODROID's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 162
 
675 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Hi, everyone. Having LTE issue here as well.

Bell Xperia T. Locked bootloader. Started with .303 FTF, rooted, installed CWM recovery. I was using that for a week or so and LTE was working just fine.

Then I wanted to try this ROM (jellybean goodness!) So I went into CWM recovery, did my wipes (data/cache/dalvik/system), flashed rom, flashed the CWM & Reboot fix and the rom's been very nice (thank you Timin8r).

Onto my CWM problem: **Ignore this part sorry - I just read the chargemon fix... brilliant!
I'm still a bit new to this phone but from what I've been reading, it seems the recovery gets overwritten whenever a rom is flashed via CWM (is this correct?) I assumed the CWM & Reboot fix would restore CWM recovery but maybe not. Anyway, I am not able to boot into recovery any longer. When I turn on the phone and hit VOLUP repeatedly, the phone vibrates, LED turns blue, but it continues to boot normally. Not a huge deal because it's not like a brick or anything.


And LTE problem (which I've read some others have experienced also... mostly fellow Canadians): I added my Bell LTE apn manually (as there were no APN's listed). Get H+ but no LTE. I looked in the Settings under Mobile Networks, and Network mode doesn't offer LTE as an option for me.



Perhaps I'm missing something. Any input would be appreciated... I'm digging this rom and will keep using it because it's great on battery so far. Thanks
Last edited by LaZiODROID; 20th February 2013 at 03:02 AM.
20th February 2013, 09:18 AM   |  #309  
crazymister's Avatar
Senior Member
Flag Almere
Thanks Meter: 242
 
645 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
Re: [STOCK][Jelly Bean 9.1.A.0.489][T]Rooted & Deodexed[03/02/13]
In your dialer type: *#*#4636#*#* and go to phone information.
In this menu you can set LTE radio.

Sent from my phone using XDA Premium
Last edited by crazymister; 20th February 2013 at 09:21 AM.
The Following 2 Users Say Thank You to crazymister For This Useful Post: [ View ]
20th February 2013, 03:07 PM   |  #310  
LaZiODROID's Avatar
Senior Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 162
 
675 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Re: [STOCK][Jelly Bean 9.1.A.0.489][T]Rooted & Deodexed[03/02/13]
Man... I should have known to try that. I dialed that so many times on my HTC Raider. Thanks so much!


Sent from my LT30p using xda app-developers app

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes