Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,805,892 Members 42,540 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[KERNEL][4.2][3.4.x][5/17/13] All-Star Devs Kernel

Tip us?
 
Greg1007
Old
(Last edited by Greg1007; 15th February 2013 at 09:09 PM.)
#81  
Member
Thanks Meter 11
Posts: 95
Join Date: Aug 2011
Location: New Hyde Park
Quote:
Originally Posted by ayysir View Post
Can you try again? i might install pac-rom just to try reproduce your errors (even though i hate that rom lol)

my zip automatically wipes cache and dalvik
Tried again, and problem is just as bad. Pulled out all the stops i could think of short of a factory reset, something im not willing to do at this moment. The problem gets worse with each reboot by the way. At this point it just kind of boot-loops with the boot animation flickering and blotchy. Any ideas of what i can try before flashing another kernel for day to day use until the next time i try this kernel? i'm not giving up on it yet

edit: couldn't stand waiting, had to switch kernels. If any fix promising enough comes up, or if any new info is needed from me, ill flash back
 
TheLastSidekick
Old
#82  
TheLastSidekick's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,063
Posts: 3,139
Join Date: Aug 2012
Location: Springfield, Massachusetts

 
DONATE TO ME
Default Re: [KERNEL][TMO][JB-4.2][2/13/13] All-Star Devs Kernel v1.4

Thanks ayysir! Gonna flash on 4.2.2 and report back to clear up any confusions.

Sent from my SGH-T999 using xda app-developers app

---------- Post added at 06:38 AM ---------- Previous post was at 06:01 AM ----------

Update : it functions on 4.2.2! Don't use ASDK app though, in my experience it FC over and over again. I used ROM toolbox and all is well! Thanks ayysir!

Sent from my SGH-T999 using xda app-developers app
Team Inferno (Co-admin)
The Following User Says Thank You to TheLastSidekick For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Jigga0o7
Old
#83  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 231
Join Date: May 2009
Location: SF Bay Area
Default Re: [KERNEL][TMO][JB-4.2][2/13/13] All-Star Devs Kernel v1.4

Are videos out of sync for you?

Sent from my SGH-T999 using xda app-developers app
T-Mobile Samsung Galaxy S3 running Android 4.0.4 w/ Faux123 Kernel

Acer Iconia Tab A500 @ 1.5Ghz running Android 4.0.4 via Flexreaper
 
TheLastSidekick
Old
#84  
TheLastSidekick's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,063
Posts: 3,139
Join Date: Aug 2012
Location: Springfield, Massachusetts

 
DONATE TO ME
Default Re: [KERNEL][TMO][JB-4.2][2/13/13] All-Star Devs Kernel v1.4

Quote:
Originally Posted by Jigga0o7 View Post
Are videos out of sync for you?

Sent from my SGH-T999 using xda app-developers app
YouTube?

Sent from my SGH-T999 using xda app-developers app
Team Inferno (Co-admin)
 
TheLastSidekick
Old
#85  
TheLastSidekick's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,063
Posts: 3,139
Join Date: Aug 2012
Location: Springfield, Massachusetts

 
DONATE TO ME
Default Re: [KERNEL][TMO][JB-4.2][2/13/13] All-Star Devs Kernel v1.4

This kernel gives awesome performance and battery..unfortunately the scrolling for me isn't smooth with this kernel and I've tested other kernels as well which the scrolling problem was absent. For reference, I'm on 4.2.2. Thanks for this kick ass kernel and your time spent working on it and I hope we can figure this out not only for me, but anyone else having this problem.

Sent from my SGH-T999 using xda app-developers app
Team Inferno (Co-admin)
The Following User Says Thank You to TheLastSidekick For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
P06o
Old
(Last edited by P06o; 17th February 2013 at 03:33 PM.)
#86  
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 246
Join Date: Feb 2012
Location: NYC
Default Re: [KERNEL][TMO][JB-4.2][2/13/13] All-Star Devs Kernel v1.4

To those who have this running on 4.2.2:

A) are you on cm10.1 or liquid?
B) are you flashing with cwm or twrp?

Asking because I get a strange sort of boot loop when flashing via twrp on cm10.1... I'm clearing cache and have tried with and without fixing perms... this is strange given that this is the exact file I used before cm moved to 4.2.2

Sent from my SGH-T999 using xda premium
DEVICE: SGH-T999 (T-Mobile Galaxy SIII)
ROM: CM 10.2 Nightly

DEVICE: [retired] SGH-T959V (T-Mobile Galaxy S 4G)
ROM: ICS - AOKP Milestone 6

DEVICE: Nexus 7
ROM: CM 10.1 nightly...
 
fduong97
Old
#87  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 35
Join Date: Aug 2011
Location: Boston
Quote:
Originally Posted by P06o View Post
To those who have this running on 4.2.2:

A) are you on cm10.1 or liquid?
B) are you flashing with cwm or twrp?

Asking because I get a strange sort of boot loop when flashing via twrp on cm10.1... I'm clearing cache and have tried with and without fixing perms... this is strange given that this is the exact file I used before cm moved to 4.2.2

Sent from my SGH-T999 using xda premium
I'm having the same problem. I'm on CM10.1 with 4.2.2 - the latest nightly.
 
behappy
Old
#88  
behappy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 104
Join Date: Mar 2010
Read through the thread, and couldn't find the voltage table you guys are using. Are you manually UV'ing using the ASDK app? If so what voltages are you using?
T-Mo G3 32gb\32gb
Rooted + Xposed - just the way I like it
ROM: Stock 4.4.2
Kernel: Stock
 
P06o
Old
#89  
Senior Member
Thanks Meter 62
Posts: 246
Join Date: Feb 2012
Location: NYC
Default Re: [KERNEL][TMO][JB-4.2][2/13/13] All-Star Devs Kernel v1.4

Quote:
Originally Posted by fduong97 View Post
I'm having the same problem. I'm on CM10.1 with 4.2.2 - the latest nightly.
The galaxy s3 splash screen flickers, right? Weirdest boot loop ever...

Sent from my SGH-T999 using xda premium
DEVICE: SGH-T999 (T-Mobile Galaxy SIII)
ROM: CM 10.2 Nightly

DEVICE: [retired] SGH-T959V (T-Mobile Galaxy S 4G)
ROM: ICS - AOKP Milestone 6

DEVICE: Nexus 7
ROM: CM 10.1 nightly...
 
TheLastSidekick
Old
(Last edited by TheLastSidekick; 17th February 2013 at 09:29 PM.)
#90  
TheLastSidekick's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 2,063
Posts: 3,139
Join Date: Aug 2012
Location: Springfield, Massachusetts

 
DONATE TO ME
Default Re: [KERNEL][TMO][JB-4.2][2/13/13] All-Star Devs Kernel v1.4

Quote:
Originally Posted by P06o View Post
To those who have this running on 4.2.2:

A) are you on cm10.1 or liquid?
B) are you flashing with cwm or twrp?

Asking because I get a strange sort of boot loop when flashing via twrp on cm10.1... I'm clearing cache and have tried with and without fixing perms... this is strange given that this is the exact file I used before cm moved to 4.2.2

Sent from my SGH-T999 using xda premium
Liquid 4.2.2 / TWRP 2.4.1.0 and working.

Sent from my SGH-T999 using xda app-developers app
Team Inferno (Co-admin)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes