Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,646 Members 47,000 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[PORT] Morphology v1.5 2/5/13

Tip us?
 
SJUnion
Old
#101  
SJUnion's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 26
Posts: 129
Join Date: Mar 2011
Location: New Jersey
I installed v1.5 yesterday, installing the fix first of course and everything worked out great. I have to say I am overwhelmed and super excited with the amount of choices available. Ive never seen an Aroma installer like this before. Great work!

Running on CleamROM VZW 1.0.
The Following User Says Thank You to SJUnion For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
wbvczar
Old
#102  
Senior Member
Thanks Meter 10
Posts: 140
Join Date: Apr 2008
Quote:
Originally Posted by SJUnion View Post
I installed v1.5 yesterday, installing the fix first of course and everything worked out great. I have to say I am overwhelmed and super excited with the amount of choices available. Ive never seen an Aroma installer like this before. Great work!

Running on CleamROM VZW 1.0.
What is this "fix"? I don't see anything in the OP.
Device: T-Mobile LG G2
ROM: Stock 4.4.2
Kernel: Stock
Radio:

Device: Samsung Galaxy Note 10.1
ROM: Hyperdrive RLS 8
Kernel: Stock
 
sting5566
Old
#103  
sting5566's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 82
Posts: 454
Join Date: Mar 2011
Location: Philadelphia
Default Re: [PORT] Morphology v1.5 2/5/13

Quote:
Originally Posted by wbvczar View Post
What is this "fix"? I don't see anything in the OP.
Macksupdater, the one that says flash this first

Sent from my SCH-I605
 
KGBxxx
Old
#104  
KGBxxx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 105
Posts: 1,014
Join Date: May 2010
Location: Bloomfield Hills, MI
Default Re: [PORT] Morphology v1.5 2/5/13

I tired this on beans 9 with the fix first and getting system ui forceclose while alarm is going off durring charging. Strange. Happened 2 mornings in a row. Bummer.

This is one great mod!

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
I like beer and so should you.
8"
 
kest874
Old
#105  
Senior Member
Thanks Meter 213
Posts: 236
Join Date: Oct 2011
Default Re: [PORT] Morphology v1.5 2/5/13

How do I get rid of the red border?

Sent from my SCH-I605 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1360987651815.jpg
Views:	438
Size:	34.9 KB
ID:	1733402  
 
cinsity
Old
#106  
cinsity's Avatar
Member
Thanks Meter 22
Posts: 83
Join Date: Dec 2012
Default Re: [PORT] Morphology v1.5 2/5/13

Quote:
Originally Posted by KGBxxx View Post
I tired this on beans 9 with the fix first and getting system ui forceclose while alarm is going off durring charging. Strange. Happened 2 mornings in a row. Bummer.

This is one great mod!

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
Working great for me on beans 9

Sent from my SCH-I605 using xda app-developers app
 
jonathon1289
Old
#107  
Junior Member
Thanks Meter 3
Posts: 21
Join Date: May 2011
Location: Nashville
Quote:
Originally Posted by cinsity View Post
Working great for me on beans 9

Sent from my SCH-I605 using xda app-developers app
I also get System UI force closes but only when the phone is charging...no issues any other time. It has happened on clean installs of Beans 7 and 9, but hasn't been a huge issue for me. It seems to happen primarily when the phone is fully charged but still plugged in, and I typically reboot at this time anyways so again not a huge issue.
Samsung Note 2 - Titanium
Beans Build with Bean's kernel

Asus tf300t. Stock 4.1
 
dostname
Old
#108  
Member
Thanks Meter 3
Posts: 42
Join Date: Sep 2012
Thanxx
 
BadMedicineLK
Old
#109  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 12
Join Date: Aug 2012
Location: Charleston, SC
Dude! Thank you so much for this. Works like a charm.
 
KGBxxx
Old
#110  
KGBxxx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 105
Posts: 1,014
Join Date: May 2010
Location: Bloomfield Hills, MI
Default Re: [PORT] Morphology v1.5 2/5/13

Quote:
Originally Posted by jonathon1289 View Post
I also get System UI force closes but only when the phone is charging...no issues any other time. It has happened on clean installs of Beans 7 and 9, but hasn't been a huge issue for me. It seems to happen primarily when the phone is fully charged but still plugged in, and I typically reboot at this time anyways so again not a huge issue.
That happened to me three times on full charge. Weird

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
I like beer and so should you.
8"

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes