Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Help, Need RUU

OP playboypaul

17th February 2013, 06:29 PM   |  #21  
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 8,882
 
14,436 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
Re: [Q] Help, Need RUU
As i can see from your main version number you already have the JB hboot. Just restore the nandroid and no need to flash the firmware
The Following User Says Thank You to Mr Hofs For This Useful Post: [ View ]
18th February 2013, 03:45 AM   |  #22  
OP Senior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 2
 
112 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mr Hofs

As i can see from your main version number you already have the JB hboot. Just restore the nandroid and no need to flash the firmware

flashed the boot image, wiped cache and dalvik then install from zip

error, can't open 3.14.708.28.zip
(bad)
installation aborted

tried one of the backups on phone again and worked? strange, thanks alot
Last edited by playboypaul; 18th February 2013 at 03:58 AM.
18th February 2013, 05:52 AM   |  #23  
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 8,882
 
14,436 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
Re: [Q] Help, Need RUU
You need to unpack the nandroid backup and place it in the right folder on the sdcard of the phone. A nandroid backup is never a .zip file.
18th February 2013, 06:02 AM   |  #24  
XxVcVxX's Avatar
Senior Member
Flag Hong Kong
Thanks Meter: 112
 
534 posts
Join Date:Joined: Aug 2012
More
Re: [Q] Help, Need RUU
You unzip the file, and then put the folder into clockworkmod>backups. Then restore it

Sent from something that's BETTER THAN YOURS
The Following User Says Thank You to XxVcVxX For This Useful Post: [ View ]
18th February 2013, 03:18 PM   |  #25  
OP Senior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 2
 
112 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
broken one x AGAIN
still stuck, i tried about 10 things yesterday and none worked, i can't flash the nandroid cause my phone aborts and says it's (bad) , i can't find an RUU for my CID. I decided to try one of my old backups again and it worked my phone turned on past the bootloop but i had no service at all (radio was off? Then i tried another backup on my phone and it's still stuck on the HTC boot screen?? please help i've been without a phone for 4 days now and if i had any hair i would be pulling it all out right now.

please help

thank you

paul
18th February 2013, 03:25 PM   |  #26  
OP Senior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 2
 
112 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by XxVcVxX

You unzip the file, and then put the folder into clockworkmod>backups. Then restore it

Sent from something that's BETTER THAN YOURS


oh i see i'll give that a try, i just tried to flash it like normal by putting the zip on my sd card not the cwm folder. i'll try that now. fingers crossed.

did just that and got an md5 mismatch?

there's a boot image and then an hboot image, do i flash both images? im so lost
Last edited by playboypaul; 18th February 2013 at 03:46 PM.
18th February 2013, 03:59 PM   |  #27  
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 8,882
 
14,436 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
Re: [Q] Help, Need RUU
No just flash the boot.img, and the MD5 mismatch van be overruled by a trick that is explained in the OP from the thread where you got the nandroid from !

This one

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1975140
Last edited by Mr Hofs; 18th February 2013 at 04:02 PM.
18th February 2013, 04:08 PM   |  #28  
OP Senior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 2
 
112 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mr Hofs

No just flash the boot.img, and the MD5 mismatch van be overruled by a trick that is explained in the OP from the thread where you got the nandroid from !

This one

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1975140

ill try again but ive flashed the boot.img twice now
18th February 2013, 04:10 PM   |  #29  
Recognized Contributor / Themer
Thanks Meter: 8,882
 
14,436 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
Donate to Me
Re: [Q] Help, Need RUU
No need to flash the boot.img over and over. Just once is enough.....check for the MD5 mismatch workaround
18th February 2013, 04:45 PM   |  #30  
OP Senior Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 2
 
112 posts
Join Date:Joined: Feb 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Mr Hofs

No need to flash the boot.img over and over. Just once is enough.....check for the MD5 mismatch workaround

sorry for all the help im needing but none of the suggestions worked, i did try another backup from the phone and it worked cause now phone is on and im going through the setup screen now im stuck on "turning on wifi" it's been 10 mins now i don't think it's going to come on so phone works with no service, wifi or anything??? sooo frustrating

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes