Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,812 Members 49,007 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Kernel][26/04][N7100 N7105 N7108 R950] Perseus

Tip us?
 
lucian75
Old
#2591  
Member
Thanks Meter 9
Posts: 43
Join Date: Oct 2007
Default Re: [Kernel][30/01][N7100 N7105 R950] Perseus

Quote:
Originally Posted by m666p View Post
If you mean via complete Linux installer then yes(kernel wouldn't matter)
And if u want to dual boot directly then at the moment not possible

I'm trying ubuntu 12 full via complete Linux installer n it runs great I was kinda surprised....
Sent from my GT-N7100 using xda premium
I install me to ubuntu and backtrack 5 and aircrack-ng and work very nice...i wait for firmware of BCM4334 wifi chip to have monitor mode support...BCM4329 and BCM4330 from nexus and gakaxy s 2 have support and its working with aircrack.


Sent from my GT-N7100 using xda premium
 
ars_92
Old
#2592  
Senior Member
Thanks Meter 56
Posts: 220
Join Date: Apr 2012
Default Re: [Kernel][30/01][N7100 N7105 R950] Perseus

Quote:
Originally Posted by yahyoh View Post
Anderi i have little question

when playing an 720 or 1080p in popup window it slightly make the phone laggy , 1080p made it more laggy though
it's happen on stock kernel too , i tried to lock the 4 cores with performance governor and its still laggy

do u think its somthing with memory allocated to GPU isn't enough ? or something else?

edit : i've searched a bit and i found it happen on GS3 too even the US version which running different SOC but the weird thing it didn't happen on my s2 i can play 1080p on popup without any lag or stuttering O_o
And the fact that 4.1.1 was smooth makes it even more confusing.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
galaxy note 3- Civz ROM w/ LeanKernel,Xposed,V4A
 
shuralash
Old
#2593  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 56
Join Date: Sep 2011
Location: Jerusalem
This kernel make me random reboot every 3 minutes. I dont change a thing in tweaks
 
poczynek
Old
#2594  
poczynek's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 346
Posts: 1,106
Join Date: Jul 2012
Location: Sydney
Default Re: [Kernel][30/01][N7100 N7105 R950] Perseus

Quote:
Originally Posted by shuralash View Post
This kernel make me random reboot every 3 minutes. I dont change a thing in tweaks
Just go back and use stock.

Sent from my GT-N7105 using xda app-developers app
 
shuralash
Old
#2595  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 56
Join Date: Sep 2011
Location: Jerusalem
Quote:
Originally Posted by poczynek View Post
Just go back and use stock.i
Sent from my GT-N7105 using xda app-developers app
I use red pill. Just want to check another one. Why this happen?
 
Nathalex27
Old
(Last edited by Nathalex27; 18th February 2013 at 10:50 AM.)
#2596  
Senior Member
Thanks Meter 265
Posts: 663
Join Date: Jun 2011
Location: Zoetermeer
Quote:
Originally Posted by shuralash View Post
I use red pill. Just want to check another one. Why this happen?
What rom are you on?
I use this kernel with omega. no tweaks as it is butter smooth and no sods or whatever either.

Did you do a cache wipe and dalvik cache wipe? it sometimes helps.

Otherwise try a clean rom install.
Maybe when you're rom is updated.

Everything is so much smoother if you clean install instead of update a rom.

That solved my problem.
Did I help you? Please hit thanks!

Devices:
GT-N7100 ( Tigra ROM 2.4 ) ( Primary Phone )
GT-I9300 ( S4 Revolution v7 ) ( Wife's Phone )
GT-I9100 ( Omega V24, Siyah Kernel ) ( Daughter's Phone )
Xperia ARC ( Xperia Z Rom, Stock kernel ) ( Backup Phone )
The Following User Says Thank You to Nathalex27 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
cwibel
Old
#2597  
cwibel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 235
Posts: 524
Join Date: Nov 2011
Location: Katowice
Question just flash a .tar with odin?

Hey i would like to try this kernel but i'm bit confused with what is says in the end of a first post: "TL;DR: before flashing"
To flash the latest version of this kernel i just flash a .tar file with odin, right? Sorry for a stupid question but this is my first samsung's device. Flashing kernel method on htc was a different. Thanks
Device: SAMSUNG GALAXY NOTE II GT-N7100
Rom: BoBCaTROM v9.0

===============
Device: SAMSUNG GALAXY TAB 2 10.1
Rom: Ripper ROM V5 with Kalagas Mixed Theme

===============

Device: HTC LEO
Rom: CoreDroid V3.7 GB 2.3.5 HTC Sense 3.5
 
Androssama
Old
#2598  
Androssama's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 66
Posts: 108
Join Date: Nov 2012
Quote:
Originally Posted by cwibel View Post
Hey i would like to try this kernel but i'm bit confused with what is says in the end of a first post: "TL;DR: before flashing"
To flash the latest version of this kernel i just flash a .tar file with odin, right? Sorry for a stupid question but this is my first samsung's device. Flashing kernel method on htc was a different. Thanks
You can flash the tar version with Odin or MobileOdin, or the zip version with any custom recovery.
Samsung Galaxy Note II GT-N7100
The Following User Says Thank You to Androssama For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
cwibel
Old
#2599  
cwibel's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 235
Posts: 524
Join Date: Nov 2011
Location: Katowice
Quote:
Originally Posted by Androssama View Post
You can flash the tar version with Odin or MobileOdin, or the zip version with any custom recovery.
Thanks a lot!
Device: SAMSUNG GALAXY NOTE II GT-N7100
Rom: BoBCaTROM v9.0

===============
Device: SAMSUNG GALAXY TAB 2 10.1
Rom: Ripper ROM V5 with Kalagas Mixed Theme

===============

Device: HTC LEO
Rom: CoreDroid V3.7 GB 2.3.5 HTC Sense 3.5
 
shuralash
Old
#2600  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 56
Join Date: Sep 2011
Location: Jerusalem
Quote:
Originally Posted by Nathalex27 View Post
What rom are you on?
I use this kernel with omega. no tweaks as it is butter smooth and no sods or whatever either.

Did you do a cache wipe and dalvik cache wipe? it sometimes helps.

Otherwise try a clean rom install.
Maybe when you're rom is updated.

Everything is so much smoother if you clean install instead of update a rom.

That solved my problem.
i'm on omega 12. i did the wiping of dalvik and cash. i flashed it two times. every time that display turn off after 5 seconds i have restart. after system starting up and display turn off again the system rebooting again.

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes