Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM] CM 10.1 (Android 4.2) for RazrHD XT925/XT926

OP epinter

18th February 2013, 03:39 PM   |  #251  
madmonkey57's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 249
 
528 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by epinter

on 4.2.2, the same bootloops previously caused by the sensors, but this time the sensors are working.

Camera? EDIT: I mean, if you are investigating the camera, it could very well be related... Just a hunch...
Last edited by madmonkey57; 18th February 2013 at 03:42 PM.
18th February 2013, 03:46 PM   |  #252  
epinter's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sao Paulo
Thanks Meter: 7,328
 
896 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by madmonkey57

Camera? EDIT: I mean, if you are investigating the camera, it could very well be related... Just a hunch...

Even after remove the camera hal I get bootloops.
18th February 2013, 04:00 PM   |  #253  
epinter's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sao Paulo
Thanks Meter: 7,328
 
896 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
you can test:
http://goo.im/devs/epinter/cm-10.1-2...nter-xt925.zip
Remember, this is a preview of 4.2.2, the first bug I noticed was the random bootloop. may have more bugs.
Last edited by epinter; 18th February 2013 at 04:03 PM.
18th February 2013, 04:05 PM   |  #254  
madmonkey57's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 249
 
528 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by epinter

you can test:
http://goo.im/devs/epinter/cm-10.1-2...nter-xt925.zip
Remember, this is a preview of 4.2.2, the first bug I noticed was the random bootloop. may have more bugs.

I will give this a try.
18th February 2013, 04:12 PM   |  #255  
manuski's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
138 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Re: [ROM] CM 10.1 (Android 4.2) for RazrHD XT925
Quote:
Originally Posted by epinter

you can test:
http://goo.im/devs/epinter/cm-10.1-2...nter-xt925.zip
Remember, this is a preview of 4.2.2, the first bug I noticed was the random bootloop. may have more bugs.

Is it possible if you can port one over for the 926? I saw you had one but it boot loops. I can help if you need by giving logs if you'd like. Thanks

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk 2
18th February 2013, 04:20 PM   |  #256  
Junior Member
Flag moscow
Thanks Meter: 18
 
22 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Question
Quote:
Originally Posted by epinter

you can test:
http://goo.im/devs/epinter/cm-10.1-2...nter-xt925.zip
Remember, this is a preview of 4.2.2, the first bug I noticed was the random bootloop. may have more bugs.

can it be applied without wiping data and cashe? i'm on 10.1 from 01.26.13
18th February 2013, 04:23 PM   |  #257  
epinter's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Sao Paulo
Thanks Meter: 7,328
 
896 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by uropb

can it be applied without wiping data and cashe? i'm on 10.1 from 01.26.13

Yes, without wipe. Always keep your backup updated!
The Following 2 Users Say Thank You to epinter For This Useful Post: [ View ]
18th February 2013, 08:36 PM   |  #258  
madmonkey57's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 249
 
528 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by madmonkey57

I will give this a try.

Well I tried like 15 reboots with no success... Each time I cleared /cache, the system rebuilt it, and then got stuck at "Starting apps...". Otherwise, endless CM cycling logo... After that, I tried to "Fix permissions" within CWM, the system froze... It felt like the filesystem couldn't get mounted... Further reboots would end up turning the screen black once passed the boot logo with no apparent sign of booting... Seems like I' back to square one...
18th February 2013, 08:42 PM   |  #259  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
8 posts
Join Date:Joined: Aug 2008
Hello, working here for me from the previous version without wipe. But the play store crashes evertime I click on the install button, and the GPS doesn't fix..
And by the way, keep the great work on this, the rom is fantastic apart the known bugs!

Edit: the market is working now with the camera.msm8960.so removed...
Last edited by hadonf; 18th February 2013 at 08:49 PM.
18th February 2013, 11:04 PM   |  #260  
madmonkey57's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 249
 
528 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Quote:
Originally Posted by madmonkey57

Well I tried like 15 reboots with no success... Each time I cleared /cache, the system rebuilt it, and then got stuck at "Starting apps...". Otherwise, endless CM cycling logo... After that, I tried to "Fix permissions" within CWM, the system froze... It felt like the filesystem couldn't get mounted... Further reboots would end up turning the screen black once passed the boot logo with no apparent sign of booting... Seems like I' back to square one...

Restored my CM10.1 backup, booted OK. Then restarted all over again. It only took a couple of reboots and it worked at last... Didn't do anything different though...

EDIT: Yes, one thing different, I did an extra step. Right after installing the ROM, I installed gapps as well.
EDIT2: Play Store works out of the box. Elixir reports that all sensors are working fine.
EDIT3: Logcat excerpts:

Plenty of
Code:
09:14:12.476 <5875>[dalvikvm]: could not disable core file generation for pid 5875: Operation not permitted
... and
Code:
09:14:12.526 <5875>[Trace]: error opening trace file: Permission denied (13)
About sensors
Code:
09:14:49.546 <689>[MotoSensors]: CT406 set ALS poll interval: 1000
09:25:24.446 <689>[MotoSensors]: CT406 set ALS poll interval: 200
09:25:24.446 <689>[qcom_sensors_hal]: _hal_sensors_set_delay: max_freq = 0. unsupported sensor? handle:22
09:25:24.446 <689>[MotoSensors]: CT406 set ALS poll interval: 1000
09:25:24.446 <689>[qcom_sensors_hal]: _hal_sensors_set_delay: max_freq = 0. unsupported sensor? handle:22
09:25:25.727 <689>[qcom_sensors_hal]: hal_wait_for_response: pthread_cond_timedwait() rc=110
09:25:25.727 <689>[qcom_sensors_hal]: hal_get_raw_data_mode: Unable to receive raw data mode value
Audio input
Code:
09:25:54.975 <270>[ALSADevice]: dlsym:Error:(null) Loading acdb_loader_get_ecrx_device
09:25:55.105 <270>[ALSADevice]: cannot set hw params
09:25:55.105 <270>[ALSADevice]: Set HW/SW params failed: Closing the pcm stream
09:25:55.165 <270>[AudioHardwareALSA]: Error opening pcm input device
09:25:55.165 <6431>[AudioRecord]: Could not get audio input for record source 1
09:25:55.165 <6431>[AudioRecord-JNI]: Error creating AudioRecord instance: initialization check failed.
09:25:55.165 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] Error code -20 when initializing native AudioRecord object.
09:25:55.165 <270>[ALSADevice]: dlsym:Error:(null) Loading acdb_loader_get_ecrx_device
09:25:55.175 <270>[ALSADevice]: cannot set hw params
09:25:55.175 <270>[ALSADevice]: Set HW/SW params failed: Closing the pcm stream
09:25:55.215 <270>[AudioHardwareALSA]: Error opening pcm input device
09:25:55.215 <6431>[AudioRecord]: Could not get audio input for record source 1
09:25:55.215 <6431>[AudioRecord-JNI]: Error creating AudioRecord instance: initialization check failed.
09:25:55.215 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] Error code -20 when initializing native AudioRecord object.
09:25:55.215 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] getMinBufferSize(): Invalid audio format.
09:25:55.215 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] getMinBufferSize(): Invalid audio format.
09:25:55.225 <270>[ALSADevice]: dlsym:Error:(null) Loading acdb_loader_get_ecrx_device
09:25:55.235 <270>[ALSADevice]: cannot set hw params
09:25:55.235 <270>[ALSADevice]: Set HW/SW params failed: Closing the pcm stream
09:25:55.265 <270>[AudioHardwareALSA]: Error opening pcm input device
09:25:55.265 <6431>[AudioRecord]: Could not get audio input for record source 1
09:25:55.265 <6431>[AudioRecord-JNI]: Error creating AudioRecord instance: initialization check failed.
09:25:55.265 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] Error code -20 when initializing native AudioRecord object.
09:25:55.265 <270>[ALSADevice]: dlsym:Error:(null) Loading acdb_loader_get_ecrx_device
09:25:55.285 <270>[ALSADevice]: cannot set hw params
09:25:55.285 <270>[ALSADevice]: Set HW/SW params failed: Closing the pcm stream
09:25:55.315 <270>[AudioHardwareALSA]: Error opening pcm input device
09:25:55.315 <6431>[AudioRecord]: Could not get audio input for record source 1
09:25:55.315 <6431>[AudioRecord-JNI]: Error creating AudioRecord instance: initialization check failed.
09:25:55.315 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] Error code -20 when initializing native AudioRecord object.
09:25:55.315 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] getMinBufferSize(): Invalid audio format.
09:25:55.315 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] getMinBufferSize(): Invalid audio format.
09:25:55.315 <270>[ALSADevice]: dlsym:Error:(null) Loading acdb_loader_get_ecrx_device
09:25:55.335 <270>[ALSADevice]: cannot set hw params
09:25:55.335 <270>[ALSADevice]: Set HW/SW params failed: Closing the pcm stream
09:25:55.395 <270>[AudioHardwareALSA]: Error opening pcm input device
09:25:55.395 <6431>[AudioRecord]: Could not get audio input for record source 1
09:25:55.395 <6431>[AudioRecord-JNI]: Error creating AudioRecord instance: initialization check failed.
09:25:55.395 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] Error code -20 when initializing native AudioRecord object.
09:25:55.395 <270>[ALSADevice]: dlsym:Error:(null) Loading acdb_loader_get_ecrx_device
09:25:55.415 <270>[ALSADevice]: cannot set hw params
09:25:55.415 <270>[ALSADevice]: Set HW/SW params failed: Closing the pcm stream
09:25:55.455 <270>[AudioHardwareALSA]: Error opening pcm input device
09:25:55.455 <6431>[AudioRecord]: Could not get audio input for record source 1
09:25:55.455 <6431>[AudioRecord-JNI]: Error creating AudioRecord instance: initialization check failed.
09:25:55.455 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] Error code -20 when initializing native AudioRecord object.
09:25:55.455 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] getMinBufferSize(): Invalid audio format.
09:25:55.455 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] getMinBufferSize(): Invalid audio format.
09:25:55.465 <270>[ALSADevice]: dlsym:Error:(null) Loading acdb_loader_get_ecrx_device
09:25:55.515 <270>[ALSADevice]: dlsym:Error:(null) Loading acdb_loader_get_ecrx_device
09:25:55.535 <270>[ALSADevice]: cannot set hw params
09:25:55.535 <270>[ALSADevice]: Set HW/SW params failed: Closing the pcm stream
09:25:55.575 <270>[AudioHardwareALSA]: Error opening pcm input device
09:25:55.575 <6431>[AudioRecord]: Could not get audio input for record source 1
09:25:55.575 <6431>[AudioRecord-JNI]: Error creating AudioRecord instance: initialization check failed.
09:25:55.575 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] Error code -20 when initializing native AudioRecord object.
09:25:55.575 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] getMinBufferSize(): Invalid audio format.
09:25:55.575 <6431>[AudioRecord-Java]: [ android.media.AudioRecord ] getMinBufferSize(): Invalid audio format.
Last edited by madmonkey57; 19th February 2013 at 09:57 AM.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes