Get Your XDA 2015 Custom Avatar and Signature Images Here

As stated in our motto, XDA Developer is for developers, by developers. The … more

Pin Your Photos on Android Lollipop with Photo Pinner

In the last few weeks,we have been talking quite a bit about Android 5.0 Lollipop. This … more

Samsung Galaxy Note Edge Hands On – XDA TV

Perhaps one of the more peculiar announcements this year was the curved edge-screened … more

Nova Launcher Update Brings Lollipop Functionality and Feel

One of the most popular third party launcher on Android, Nova Launcher, has just … more
Post Reply

[Q] Dead kindle after installing TWRP

OP keepitlow13

28th January 2013, 10:04 PM   |  #11  
Senior Member
Flag Mount Vernon, IA,USA
Thanks Meter: 188
 
288 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by keepitlow13

Hello there..

1. i have KF2
2.i rooted with this guide..http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2075959
3.installed TWRP with this guide...http://liliputing.com/2011/12/how-to...-firmware.html
4.Win 7

you're in the same boat. installing the wrong device's stuff! I wish people would read. there is an easier way to install twrp...
28th January 2013, 11:18 PM   |  #12  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
3 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
Quote:
Originally Posted by fmkilo

you're in the same boat. installing the wrong device's stuff! I wish people would read. there is an easier way to install twrp...

i tried to install twrp with kindle fire utility but it was getting stuck and pretty much nothing was working for me. so does this mean the kindle is done?
28th January 2013, 11:31 PM   |  #13  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Similar problem but mine worked for two days.

Twrp and running CM10. Everything running sweet for two days, the wife says she went to use it and it just wouldn't turn on. Power button is green and it does nothing.
1st February 2013, 11:06 AM   |  #14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Nov 2008
recover
maybe you need to recover using a "factory" cable and "fastboot" search for it. grtz..

---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------

hmm.. there's lots of stuff to read, one only has to find the right noob manual, so where to find the right working one?
19th February 2013, 08:05 PM   |  #15  
Junior Member
Flag Lakewood Park, FL
Thanks Meter: 0
 
6 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by wannalude

Similar problem but mine worked for two days.

Twrp and running CM10. Everything running sweet for two days, the wife says she went to use it and it just wouldn't turn on. Power button is green and it does nothing.


I also had this problem today, I performed a hard reset. holding powerbutton for 20 sec, It rebooted fine, it has since been working.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes