FORUMS

HTC Delivering Ads Straight to Sense Home

HTC’s 2015 has been a year marked by a desperate search for revenue.The HTC One M9 … more

Galaxy S6 & Edge get €100 Price Cut—New Models Incoming

Samsung has dropped the price of both the Galaxy S6 and S6 Edge by … more

How To Port Fully Featured Sony Xperia Z4 Camera

Xperia Z4’s hardware may not impress, but its software is definitely … more

Experimental TWRP Available For Moto G 2015

XDA Senior Member squid2 has posted experimental builds of TWRP for the Moto G … more

[mod]Kill the Shuttersound

361 posts
Thanks Meter: 63
 
By esok44, Senior Member on 6th February 2013, 09:31 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
19th February 2013, 08:41 PM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 47
 
More
Re: [mod]Kill the Shuttersound
Yes, that is the one I use.

Sent from my XT925 using xda app-developers app
 
 
21st February 2013, 08:01 AM |#12  
Pzyduck's Avatar
Senior Member
Flag La Rioja
Thanks Meter: 817
 
More
Re: [mod]Kill the Shuttersound
Change 1 to 0
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1361433654706.jpg
Views:	291
Size:	49.0 KB
ID:	1748057Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1361433663118.jpg
Views:	275
Size:	50.6 KB
ID:	1748058Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1361433671346.jpg
Views:	265
Size:	99.3 KB
ID:	1748059


Enviado desde mi Motorola RAZR HD usando Tapatalk 2
22nd February 2013, 02:55 PM |#13  
esok44's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 63
 
More
Quote:
Originally Posted by Pzyduck

Change 1 to 0
Attachment 1748057Attachment 1748058Attachment 1748059


Enviado desde mi Motorola RAZR HD usando Tapatalk 2

Found that line in the Build.prop too, tried to edit it via regular texteditor, saved, but nothing has changed.

After a reboot the build.prop was the same as before, and there was no 0 in forceShutterSound
22nd February 2013, 06:59 PM |#14  
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 41
 
More
Re: [mod]Kill the Shuttersound
Quote:
Originally Posted by esok44

Found that line in the Build.prop too, tried to edit it via regular texteditor, saved, but nothing has changed.

After a reboot the build.prop was the same as before, and there was no 0 in forceShutterSound

That happens if the build.prop wasn't saved properly. What I usually do is pull the file to my PC to edit and then overwrite it

Sent from my RAZR HD XT925
The Following User Says Thank You to saloums7 For This Useful Post: [ View ]
17th March 2013, 05:40 PM |#15  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by saloums7

That happens if the build.prop wasn't saved properly. What I usually do is pull the file to my PC to edit and then overwrite it

Sent from my RAZR HD XT925

Do I need root to write changed file build.prop into system dir?
When I tried the adb answered "failed to copy 'build.pro' to '/system/build.prop': Read-only file-system

Update: yes, now I'm quite sure that I need root
Last edited by Bladerunner2090; 17th March 2013 at 06:19 PM.
27th March 2013, 11:06 PM |#16  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
BTW, Camera JB+ app works well for me and shuttersound could be switched off without any problems. I have RAZR HD Germany version.
7th April 2013, 04:25 PM |#17  
Junior Member
Flag Montréal
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up
camera_click.ogg and camera_focus.ogg deleted, thanks for the tips I use a CM10 ROM.
8th April 2013, 07:10 PM |#18  
steveo17's Avatar
Senior Member
Flag South Amboy
Thanks Meter: 162
 
Donate to Me
More
thanks!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes