FORUMS

New Xposed for Lollipop 5.0 Update Fixes Major Bugs

Senior Recognized Developer rovo89 has patched Xposed for Lollipop 5.0 to … more

Download Sony’s new AOSP-like concept for Xperia Z3

Over in our forums, Recognized Contributor Jozinek has posted a very … more

OnePlus 2 vs Moto X Style: Which is The Better Flagship?

Two big industry names have announced their newest flagship phones within the … more

Making Your Own Xposed Modules Is Easier Than You Think

Close to the heart of XDA is the Xposed Framework by Rovo89. Most of … more

 View Poll Results: Which Alloy UI Theme should be in Dirty RootBox?

Original - In Dirty AOKP and Dirty RootBox
 
10 Vote(s)
30.30%
Red - In Dirty RootBox
 
3 Vote(s)
9.09%
Light Blue - New, more blue than original
 
15 Vote(s)
45.45%
White - Check out the Thread, Link @ Bottom of OP
 
5 Vote(s)
15.15%

[ROM] [03/20][4.2.2] Dirty RootBox v2.5 [Per-App-DPI][PIE]

1,288 posts
Thanks Meter: 2,204
 
By mlaws90, Senior Member on 5th February 2013, 12:00 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
19th February 2013, 10:25 PM |#491  
johnnyman25's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
More
Απ: [ROM][WiFi][AOKP/CM][4.2.2] Dirty RootBox v2.0 [Aroma][Per-App-DPI][PIE][OTA][02/
Quote:
Originally Posted by mlaws90

KingBeatZ no longer uses DSP, it uses MusicFX. Change to the BeatzFX setting in Sound/Music Effects.

These instructions are from memory and may not be fully accurate.

If you want to use the sound mod, delete DSP from /system. Azn tell us to do this in his thread.

Sent from my One X using Tapatalk 2

I delete dsp drom system/app but in sound/music effects cant select nothing.it has nothing to select.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
 
 
19th February 2013, 11:31 PM |#492  
tipsek's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 130
 
More
I am having exact same issues! This never happened on stock, but is happening on v2.0. It happened on v1.2 and v1.3 too, they were both clean flashed, v2.0 was dirty flashed. Like Sandman said, it's not a screen/unit defect, this happens only on homescreen wallpaper, nowhere else. Also using stock launcher or Nova Launcher Prime makes no difference.
How to make that homescreen wallpaper STOP dancing around like crazy?

I also noticed another bug, setting self locking after stand by doesnt stick. Default is 5 seconds, but anything I select it goes back to 5 seconds. This is in Settings -> Security and then second option.

Quote:
Originally Posted by Sandman-007

I am still having the issue where my wallpaper readjusts itself every few seconds. I mentioned this problem a few days ago. Someone suggested that out could be my display. After a few days of testing I have rolled this out as a possibility. I only get this issue with my wallpaper. It doesn't happen in recovery, or in any apps, or v even the app drawer. This issue has carried over several updates and clean flashes.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

The Following User Says Thank You to tipsek For This Useful Post: [ View ]
20th February 2013, 12:28 AM |#493  
mlaws90's Avatar
OP Senior Member
Flag Chicago, IL
Thanks Meter: 2,204
 
More
Quote:
Originally Posted by johnnyman25

I delete dsp drom system/app but in sound/music effects cant select nothing.it has nothing to select.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

After you delete DSP you can re-flash KingBeatZ, then it should work.
20th February 2013, 12:38 AM |#494  
johnnyman25's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
More
Απ: [ROM][WiFi][AOKP/CM][4.2.2] Dirty RootBox v2.0 [Aroma][Per-App-DPI][PIE][OTA][02/
Quote:
Originally Posted by mlaws90

After you delete DSP you can re-flash KingBeatZ, then it should work.

Which version?i must wipe cache and dalvkin then flash it via recovery?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
20th February 2013, 12:58 AM |#495  
noodles2k's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 185
 
More
Quote:
Originally Posted by mlaws90

After you delete DSP you can re-flash KingBeatZ, then it should work.

The latest test version of KingBeatz 3.0.5 comes with dspmanager.apk, and the installer script deletes any previous versions. At the moment, it doesn't seem to work.
20th February 2013, 01:09 AM |#496  
icytrey's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 117
 
More
Re: [ROM][WiFi][AOKP/CM][4.2.2] Dirty RootBox v2.0 [Aroma][Per-App-DPI][PIE][OTA][02/
Quote:
Originally Posted by noodles2k

The latest test version of KingBeatz 3.0.5 comes with dspmanager.apk, and the installer script deletes any previous versions. At the moment, it doesn't seem to work.

Did you add the lines of code to your build.prop?

Sent from my HTC One X using xda app-developers app
20th February 2013, 04:12 AM |#497  
Sandman-007's Avatar
Recognized Contributor
Flag Newnan
Thanks Meter: 2,305
 
More
Re: [ROM][WiFi][AOKP/CM][4.2.2] Dirty RootBox v2.0 [Aroma][Per-App-DPI][PIE][OTA][02/
Quote:
Originally Posted by noodles2k

Don't think so, I used the slider at Settings/ROM control/General UI/Transparency Settings and it works fine. They're still solid in full screen, but are transparent for the home, launcher and lock screens.

---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------



Odd one that. This might sound like a stupid question, but have you tried a different ROM? And or wallpaper?

Ive already know its the ROM. yes I've tried multiple wallpapers. I have tried multiple downloads of the ROM and 2-3 clean flashes. I also had an issue where Pandora would freeze up and sound would loop. Required a battery pull. I am back on stock rooted for now. I am having 0 issues. May give this another try in a week or so. Maybe even this weekend if I get bored

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
20th February 2013, 04:29 AM |#498  
tdizzle404's Avatar
Senior Member
Flag North Georgia
Thanks Meter: 1,101
 
Donate to Me
More
Re: [ROM][WiFi][AOKP/CM][4.2.2] Dirty RootBox v2.0 [Aroma][Per-App-DPI][PIE][OTA][02/
Quote:
Originally Posted by Sandman-007

Ive already know its the ROM. yes I've tried multiple wallpapers. I have tried multiple downloads of the ROM and 2-3 clean flashes. I also had an issue where Pandora would freeze up and sound would loop. Required a battery pull. I am back on stock rooted for now. I am having 0 issues. May give this another try in a week or so. Maybe even this weekend if I get bored

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

How the heck did you pull the battery? lol why not hold the power button for 30 sec it will reboot any device without pulling the batt

Sent from my Nexus 7 using xda app-developers app
20th February 2013, 05:57 AM |#499  
chopt51's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 234
 
More
Re: [ROM][WiFi][AOKP/CM][4.2.2] Dirty RootBox v2.0 [Aroma][Per-App-DPI][PIE][OTA][02/
I think I have to restore a nandroid. Will that affect my internal SD card Like movies I have saved. It is not waking up from a deep sleep several times a day.

Sent from my Nexus 7 using xda premium
20th February 2013, 07:58 AM |#500  
CreepyE's Avatar
Senior Member
Flag Phoenix, AZ
Thanks Meter: 331
 
More
Re: [ROM][WiFi][AOKP/CM][4.2.2] Dirty RootBox v2.0 [Aroma][Per-App-DPI][PIE][OTA][02/
Quote:
Originally Posted by chopt51

I think I have to restore a nandroid. Will that affect my internal SD card Like movies I have saved. It is not waking up from a deep sleep several times a day.

Sent from my Nexus 7 using xda premium

To fix deep sleep issues set your minimum CPU higher

Sent from my HTC One V using xda premium
The Following User Says Thank You to CreepyE For This Useful Post: [ View ]
20th February 2013, 08:57 AM |#501  
noodles2k's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 185
 
More
Quote:
Originally Posted by icytrey

Did you add the lines of code to your build.prop?

Sent from my HTC One X using xda app-developers app

If you mean the af.resampler.quality=34 and lpa.decode=false then yes, otherwise no, lol. The KingBeatz script sets them using setprop anyway, so it shouldn't matter, but it may be that audiodriver=alsa needs adding. I tried adding ro.sound.driver=alsa and ro.sound.alsa=snd_pcm but it didn't make a difference.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
4.2.1, dirty, pie, rootbox, xposed
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes