FORUMS

Analysis & Opinion

Top Forum Discussions

[Q] RUU back to stock

182 posts
Thanks Meter: 14
 
By kreep22, Senior Member on 20th February 2013, 04:25 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I'm trying to RUU back to stock DNA on Verizon but it keeps telling me there is an error

it tells me "ERROR [158]: Image error"

am i missing something?
 
 
20th February 2013, 04:47 PM |#2  
Senior Member
Flag Hooksett
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by kreep22

I'm trying to RUU back to stock DNA on Verizon but it keeps telling me there is an error

it tells me "ERROR [158]: Image error"

am i missing something?

Did you lock the phone again first, if you had previously unlocked/rooted?
20th February 2013, 06:02 PM |#3  
kreep22's Avatar
OP Senior Member
Flag Junction City
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by GreginNH

Did you lock the phone again first, if you had previously unlocked/rooted?

yes, it's showing relocked status and it wont let me do anything just takes me to the bootloader no matter what i do
20th February 2013, 06:19 PM |#4  
.torrented's Avatar
Recognized Contributor
Flag Suffolk, VA
Thanks Meter: 1,482
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kreep22

yes, it's showing relocked status and it wont let me do anything just takes me to the bootloader no matter what i do

Right Click and Run as Admin try that... make sure you are in fastboot usb mode as well or redownload the RUU maybe you got a bad DL
20th February 2013, 06:35 PM |#5  
kreep22's Avatar
OP Senior Member
Flag Junction City
Thanks Meter: 14
 
More
Quote:
Originally Posted by .torrented

Right Click and Run as Admin try that... make sure you are in fastboot usb mode as well or redownload the RUU maybe you got a bad DL


I tried to Run as Admin and no luck tells me the same error message, i've done it before with the same ruu that i am trying with now but idk what is going on, am i bricked?
20th February 2013, 07:04 PM |#6  
.torrented's Avatar
Recognized Contributor
Flag Suffolk, VA
Thanks Meter: 1,482
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kreep22

I tried to Run as Admin and no luck tells me the same error message, i've done it before with the same ruu that i am trying with now but idk what is going on, am i bricked?

does your phone boot to android at all? or recovery
20th February 2013, 09:09 PM |#7  
kreep22's Avatar
OP Senior Member
Flag Junction City
Thanks Meter: 14
 
More
Re: [Q] RUU back to stock
Quote:
Originally Posted by .torrented

does your phone boot to android at all? or recovery

I got it wprking, just re unlocked and rom came back on. Thank u

Sent from my HTC6435LVW using xda app-developers app
13th June 2013, 09:54 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by kreep22

I got it wprking, just re unlocked and rom came back on. Thank u

Sent from my HTC6435LVW using xda app-developers app

How did you do it can you please explain?
15th June 2013, 06:50 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Tried going back to stock settings
Relocked m errory phone s- off still the ruu wizard keeps giving me error 158? Flashed hboot with no luck. how do I unlock again like I said still s-off
15th June 2013, 03:28 PM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
wondering how u unlocked again
Quote:
Originally Posted by chris1569810

How did you do it can you please explain?

I'm in the same situation
15th June 2013, 05:28 PM |#11  
Senior Member
216
Thanks Meter: 373
 
More
You flashed the stock hboot with no problems? Which hboot?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes