Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM][4.1.2]Stock Jelly Bean LG-E973/1/5/0 [Canada edition][International]

OP houstonn

20th February 2013, 08:53 AM   |  #641  
halsafar's Avatar
Member
Flag Saskatoon
Thanks Meter: 5
 
49 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Can I install Canadian ROM on AT&T E970?
20th February 2013, 12:47 PM   |  #642  
Junior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 1
 
23 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
More
Quote:
Originally Posted by halsafar

Can I install Canadian ROM on AT&T E970?

For WHAT? Use ROM from post#2 http://forum.xda-developers.com/show...90&postcount=2
20th February 2013, 06:06 PM   |  #643  
Senior Member
Thanks Meter: 108
 
354 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
Quote:
Originally Posted by CryoFast

For WHAT? Use ROM from post#2 http://forum.xda-developers.com/show...90&postcount=2

I presume we still cannot dirty flash from V1 to V3, right? It's supposed to be a clean install?
20th February 2013, 06:40 PM   |  #644  
halsafar's Avatar
Member
Flag Saskatoon
Thanks Meter: 5
 
49 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
I did a full wipe, including formatting system. Installed the newest AT&T version on a E970.

WiFi password appears to persist across reboots.

SD Card is now mounted to /storage/external_SD/ and this seems to cause the phone to not recognize it. MTP no longer shows the sdcard. Any fix for this? The Camera can't save photos it takes, Gallery shows no files, Settings->Storage shows only internal. Yet my sdcard is mounted and shows up via adb shell ls /storage/external_SD/.
Last edited by halsafar; 20th February 2013 at 06:53 PM.
20th February 2013, 07:27 PM   |  #645  
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 186
 
590 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by rxmxsh

I presume we still cannot dirty flash from V1 to V3, right? It's supposed to be a clean install?

correct. In fact..

Quote:

Mandatory that you do a clean Install

in the OP is conclusive proof.

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

Quote:
Originally Posted by halsafar

SD Card is now mounted to /storage/external_SD/ and this seems to cause the phone to not recognize it. MTP no longer shows the sdcard. Any fix for this? The Camera can't save photos it takes, Gallery shows no files, Settings->Storage shows only internal. Yet my sdcard is mounted and shows up via adb shell ls /storage/external_SD/.

Use QuickPic to see your photos or use the scanmedia app and scan your device (for some, this fixes the gallery access to ext sd card issue). What do you mean "MTP no longer shows the sdcard"? Do you mean, you can't see the card, in windows explorer, if you are connected MTP? If so, then do this: http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=453
20th February 2013, 07:48 PM   |  #646  
halsafar's Avatar
Member
Flag Saskatoon
Thanks Meter: 5
 
49 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by dbgeek

Use QuickPic to see your photos or use the scanmedia app and scan your device (for some, this fixes the gallery access to ext sd card issue). What do you mean "MTP no longer shows the sdcard"? Do you mean, you can't see the card, in windows explorer, if you are connected MTP? If so, then do this: http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=453

Done and it didn't work. I can verify that /storage/external_SD is now mounting to /sdcard/external_sd (binding). However MTP and all apps still crash whenever trying to access the sdcard. I see lots of "unfortunately, the process android.process.media has stopped". In fact after adding that script to rbind mount, MTP cannot even load the internal storage. It caused a dozen errors on the phone and Windows Explorer is stuck forever loading the MTP internal storage directory.

For whatever reason after a full wipe and reinstall of the ROM I notice that /sdcard/external_sd is a link to /storage/sdcard1. However my sdcard is mounting under /storage/external_SD. I tried modifying fstab to correct this and I ended up at the same place as the ScriptManager fix you linked. Tons of errors involving the android.process.media process and MTP was completely borked.
Last edited by halsafar; 20th February 2013 at 07:50 PM.
20th February 2013, 08:01 PM   |  #647  
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 186
 
590 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by halsafar

Done and it didn't work. I can verify that /storage/external_SD is now mounting to /sdcard/external_sd (binding). However MTP and all apps still crash whenever trying to access the sdcard. I see lots of "unfortunately, the process android.process.media has stopped". In fact after adding that script to rbind mount, MTP cannot even load the internal storage. It caused a dozen errors on the phone and Windows Explorer is stuck forever loading the MTP internal storage directory.

For whatever reason after a full wipe and reinstall of the ROM I notice that /sdcard/external_sd is a link to /storage/sdcard1. However my sdcard is mounting under /storage/external_SD. I tried modifying fstab to correct this and I ended up at the same place as the ScriptManager fix you linked. Tons of errors involving the android.process.media process and MTP was completely borked.

When you reinstalled your apps did you use Titanium Back Up or some other App manager/back up utility? If so, did you include data? Most people who get the FC's did app install with data. Install without data and your prob should go away.
20th February 2013, 08:09 PM   |  #648  
halsafar's Avatar
Member
Flag Saskatoon
Thanks Meter: 5
 
49 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Quote:
Originally Posted by dbgeek

When you reinstalled your apps did you use Titanium Back Up or some other App manager/back up utility? If so, did you include data? Most people who get the FC's did app install with data. Install without data and your prob should go away.

This is a full wipe:
- factory reset, wipes user data
- wipe cache
- wipe dalvik
- format /system
- format /sdcard
- format /data & /data/media
- install rom

No TB, just go right into trying to get the sd card to work. I've tried the Canadian version of the rom and ATT v2 rom. I'm now trying ATT v1 to see if it resolves it.

I also cannot make a phone call. The 'contacts' process crashes the moment I try and initiate a call and prevents the call from starting.
Last edited by halsafar; 20th February 2013 at 08:44 PM.
21st February 2013, 02:35 AM   |  #649  
Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 9
 
84 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
Quote:
Originally Posted by mbonus

ATT Version: Confirmed "Unfortunately, Settings Has Stopped" when clicking bluetooth tethering with the latest release installed using guidelines documented in first post. (Factory reset etc)

Telus version, I don't crash on clicking bluetooth tethering, but it doesn't work for me at all. My TF300T can't share the internet connection with it.
21st February 2013, 03:08 AM   |  #650  
Dommage's Avatar
Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 13
 
65 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Any way to have LG Tag+ apps ? did a little research but doesn't find anything

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes