Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,733,198 Members 40,578 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM][4.3][OFFICIAL] LiquidSmooth v2.10 - d2vzw - 10|6|13

Tip us?
 
masri1987
Old
#251  
Senior Member
Thanks Meter 193
Posts: 1,835
Join Date: Jun 2010
Location: Phoenix, AZ
http://review.cyanogenmod.org/#/c/32212/
 
FastEddie422
Old
#252  
Member
Thanks Meter 50
Posts: 77
Join Date: May 2012
Default Re: [ROM][4.2.2][RC1] LiquidSmooth ROMs - d2vzw & d2usc - 2|14|13

I keep getting the problem where the hardware keys seem to "stick" and register as long presses instead of just taps (tapping home key will only bring up recent apps and tapping menu key will only bring up search).

I had this issue on Carbon, too, and possibly other roms in the past. Is there any fix for this besides a reboot?

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
 
droidxxxxx
Old
#253  
droidxxxxx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 844
Join Date: Oct 2012
Default Re: [ROM][4.2.2][RC1] LiquidSmooth ROMs - d2vzw & d2usc - 2|14|13

Quote:
Originally Posted by FastEddie422 View Post
I keep getting the problem where the hardware keys seem to "stick" and register as long presses instead of just taps (tapping home key will only bring up recent apps and tapping menu key will only bring up search).

I had this issue on Carbon, too, and possibly other roms in the past. Is there any fix for this besides a reboot?

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
I noticed this to..when I would go to hit the menu hard key.. It would bring up Google now..which was configured as then long press..reboot did fix it..

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
---Acer A-100 / Rooted / Unlocked / Sporting Green ICS by lgcmn & ZeroNull with the MicroSD 2 Internal Memory Swap---
---Acer A-500 Stock as she can be.....with a self replaced new Mother Board---
---Samsung Galaxy SIII SCH-I535 Rooted/Unlocked on Wicked Sensations v.5.0---
 
vdub2pt0
Old
#254  
Senior Member
Thanks Meter 39
Posts: 289
Join Date: Mar 2011
Default Re: [ROM][4.2.2][RC1] LiquidSmooth ROMs - d2vzw & d2usc - 2|14|13

Finally hit that 3 hour mark that everyone has been getting on these 4.2 roms. First time for me! Loving Liquid on my phone

Sent from my SCH-I535 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1361385886652.jpg
Views:	381
Size:	40.5 KB
ID:	1746573   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1361385896635.jpg
Views:	367
Size:	28.6 KB
ID:	1746575  
 
jl2222
Old
#255  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 123
Join Date: Dec 2010
Default Re: [ROM][4.2.2][RC1] LiquidSmooth ROMs - d2vzw & d2usc - 2|14|13

Quote:
Originally Posted by FastEddie422 View Post
I keep getting the problem where the hardware keys seem to "stick" and register as long presses instead of just taps (tapping home key will only bring up recent apps and tapping menu key will only bring up search).

I had this issue on Carbon, too, and possibly other roms in the past. Is there any fix for this besides a reboot?

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
Having the same problem. I have to press the home button as fast as I can or recent apps pops up. I can reboot and fix it temporarily but eventually it slowly starts happening again the more I use my phone. Weird.

Sent from my SCH-I535 using xda premium
 
Always_Jonezen
Old
#256  
Always_Jonezen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 29
Posts: 217
Join Date: Mar 2011
Location: NC
Quote:
Originally Posted by jl2222 View Post
Having the same problem. I have to press the home button as fast as I can or recent apps pops up. I can reboot and fix it temporarily but eventually it slowly starts happening again the more I use my phone. Weird.

Sent from my SCH-I535 using xda premium
Weird I'm not having that issue
Hit the Thanks button if I have helped Always_Jonezen
 
mike216
Old
#257  
mike216's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1069
Posts: 5,043
Join Date: Nov 2010
Location: cleveland
Default Re: [ROM][4.2.2][RC1] LiquidSmooth ROMs - d2vzw & d2usc - 2|14|13

Quote:
Originally Posted by Always_Jonezen View Post
Weird I'm not having that issue
Me neither. I've been reading all these issues people have been having the last couple of days and I'm at a loss because everything has been perfect for me?

Sent from my SCH-I535 using xda premium
drdansyco Old
#258  
Guest
Thanks Meter
Posts: n/a
Default Re: [ROM][4.2.2][RC1] LiquidSmooth ROMs - d2vzw & d2usc - 2|14|13

Thankx. I'll give that a try and see how things work out.

Sent from my SCH-I535 using xda premium
 
droidxxxxx
Old
#259  
droidxxxxx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 75
Posts: 844
Join Date: Oct 2012
Default Re: [ROM][4.2.2][RC1] LiquidSmooth ROMs - d2vzw & d2usc - 2|14|13

Quote:
Originally Posted by mike216 View Post
Me neither. I've been reading all these issues people have been having the last couple of days and I'm at a loss because everything has been perfect for me?

Sent from my SCH-I535 using xda premium
Its definitely intermittent for me..only noticed twice in 3 days or so..usually after heavy use with Bluetooth, wireless tether usage..will be on lookout for it happening.. I do notice my Bluetooth doesn't want to connect sometimes..and sometimes it does..but the music streaming won't work..usually I enable Bluetooth on the phone.. then turn on the device..it seems to work better if I turn on the device (bt FM transmitter) and then enable Bluetooth on the phone..all in all it works great though..

Sent from my A100 using Tapatalk 2
---Acer A-100 / Rooted / Unlocked / Sporting Green ICS by lgcmn & ZeroNull with the MicroSD 2 Internal Memory Swap---
---Acer A-500 Stock as she can be.....with a self replaced new Mother Board---
---Samsung Galaxy SIII SCH-I535 Rooted/Unlocked on Wicked Sensations v.5.0---
 
FastEddie422
Old
#260  
Member
Thanks Meter 50
Posts: 77
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by droidxxxxx View Post
Its definitely intermittent for me..only noticed twice in 3 days or so..usually after heavy use with Bluetooth, wireless tether usage..will be on lookout for it happening.. I do notice my Bluetooth doesn't want to connect sometimes..and sometimes it does..but the music streaming won't work..usually I enable Bluetooth on the phone.. then turn on the device..it seems to work better if I turn on the device (bt FM transmitter) and then enable Bluetooth on the phone..all in all it works great though..

Sent from my A100 using Tapatalk 2
Twice in 3 days or so sounds about right for me, too. I don't use bluetooth or tether but it does seem to happen after I've had the screen on for awhile or have gone at least a day without a reboot. It usually happens when I'm doing something simple like checking twitter or email.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes