FORUMS

Analysis & Opinion

Carrier limitations in USA

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By theysayimkennyful, Junior Member on 5th February 2013, 12:47 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi I have been really considering getting the RAZR Maxx HD but I see only Verizon has it on lock, wondering if anyone has tried rooting it to make it usable on other carriers?
 
 
5th February 2013, 03:14 PM |#2  
TRF-Inferno's Avatar
Senior Member
Flag Carrollton, TX
Thanks Meter: 42
 
More
Somebody was able to modify the RAZR M's radio to work with the Verizon RAZR HD's to use 3G on AT&T and T-Mobile. See below.

http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=128
5th February 2013, 03:28 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by TRF-Inferno

Somebody was able to modify the RAZR M's radio to work with the Verizon RAZR HD's to use 3G on AT&T and T-Mobile. See below.

http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=128

THANK YOU!! I was just wondering if it works on the Razr Maxx HD..
11th February 2013, 03:44 AM |#4  
Member
Earth
Thanks Meter: 6
 
Donate to Me
More
Angry
^^ WOOOHOOO! Can confirm this works! Currently using it with T-Mobile and in the refarmed area and getting 3G/H+
12th February 2013, 05:14 AM |#5  
Member
Earth
Thanks Meter: 6
 
Donate to Me
More
Droid Razr HD Maxx w/ T-Mobile 3G/H+
Sorry wanted to post pics but forgot last time lol. Use NV Editor and had no problems. Picked up the APN automatically
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-02-10-20-51-42[1].jpg
Views:	182
Size:	18.1 KB
ID:	1722323   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-02-10-20-51-57[1].jpg
Views:	176
Size:	27.5 KB
ID:	1722324   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-02-10-20-53-18[1].jpg
Views:	180
Size:	37.5 KB
ID:	1722325  
Last edited by mat3usz; 18th February 2013 at 06:38 AM.
20th February 2013, 08:02 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
ive been looking fpr this all day help please
hey man i have the same phone as the pictures u posted, and i really need help getting it to work on the t mobile network and getting atleast decent speeds, do you think you can help me out?
21st February 2013, 05:59 PM |#7  
Senior Member
Flag Philadelphia, PA
Thanks Meter: 906
 
More
I will post a HowTo for doing the required NV edit for this mod using RadioComm later tonight after work.
This method avoids the need for force loading the QV Diagnostic Port drivers by using Factory boot mode which allows RadioComm full NV read/write access.
The Following User Says Thank You to cellzealot For This Useful Post: [ View ]
21st February 2013, 11:43 PM |#8  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
Re: Carrier limitations in USA
How is this possible? I thought cdma phones were incompatible with gsm networks and vice versa?

Sent from my DROID RAZR HD using xda app-developers app
22nd February 2013, 01:51 AM |#9  
Member
Earth
Thanks Meter: 6
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by rockstarr001

How is this possible? I thought cdma phones were incompatible with gsm networks and vice versa?

Sent from my DROID RAZR HD using xda app-developers app

The RAZR HD [Verizon variant] is considered a 'global phone' and can work around the world as it does have not only CDMA/LTE radios, (check it out on gsm arena as can't recall at the moment) but also GSM/3G/H+ as well. Thing is Verizon is stingy and have blocked it so it will not work in the USA without any issues, but all you have to do it change a fw settings in the radio. Funny they are as they just don't LEARN, the first time, nor the second or any other following time by just letting the phone be unlocked as sooner or later, we will get it unlocked or rooted. *sigh, Verizon*
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes