Post Reply

hd7 stuck on black screen after kindle fire logo factory cable only way out ????

22nd February 2013, 12:52 AM   |  #1  
techdeisel's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
184 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
hi all as title says im in a boot loop after use an app i used on every other device ive had with no problem with.
its called device spoofer its for changing you build device id to look like something else. anyway im just double checking
but it a fastboot factory cable my only way out any help is appreciated and is thanked in advanced and will be thanked after
22nd February 2013, 01:41 AM   |  #2  
soupmagnet's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Austin, TX
Thanks Meter: 2,393
 
4,021 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Re: hd7 stuck on black screen after kindle fire logo factory cable only way out ????
Have you tried to access fastboot normally?

Sent from my KFHD 8.9 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to soupmagnet For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2013, 02:34 AM   |  #3  
techdeisel's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
184 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
you mean with the aio tool and thanks for the response you da man
22nd February 2013, 04:20 AM   |  #4  
soupmagnet's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Austin, TX
Thanks Meter: 2,393
 
4,021 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by techdeisel

you mean with the aio tool and thanks for the response you da man

No, I mean by entering "fastboot -i 0x1949 getvar product" and rebooting the device.
The Following User Says Thank You to soupmagnet For This Useful Post: [ View ]
22nd February 2013, 05:07 AM   |  #5  
techdeisel's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 37
 
184 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Quote:
Originally Posted by soupmagnet

No, I mean by entering "fastboot -i 0x1949 getvar product" and rebooting the device.

never herd that one before so cmd in windows while plug up and turnt on or off??'
22nd February 2013, 05:26 AM   |  #6  
soupmagnet's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag Austin, TX
Thanks Meter: 2,393
 
4,021 posts
Join Date:Joined: Jan 2012
Quote:
Originally Posted by techdeisel

never herd that one before so cmd in windows while plug up and turnt on or off??'

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2128175
The Following User Says Thank You to soupmagnet For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes