Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,730,130 Members 53,963 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Sound/MOD]True Sound Enhancer Sony Walkman App working/EQ's and Clear Bass

Tip us?
 
CyberGmonster
Old
#61  
CyberGmonster's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 216
Posts: 617
Join Date: Oct 2011
Default Re: [Sound/MOD]True Sound Enhancer Sony Walkman App working/EQ's and Clear Bass

Hmm... strange. EQ is not working.

Any thoughts guys?
 
stassen
Old
#62  
stassen's Avatar
Member
Thanks Meter 5
Posts: 67
Join Date: Feb 2009
Location: Hörby
Any updates? am waiting!
Current Device :
HTC One X (White)
- ROM: Jellybean 4.2.1 AOSP for Endeavoru
- HBOOT: 1.39.0000
- Kernel: Stock
- Radio: 2.1204.135.20
- Recovery: Clockworkmod Recovery 6.0.2.7
- Software: -

Previous Devices:
- HTC Desire rooted w/ Stock
 
boe323
Old
#63  
boe323's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 94
Posts: 810
Join Date: Jun 2012
Just plain awesome, ive missed my Walkman from years back when I bought my first Walkman cellphone, this is fantastic, cant wait for updates to get the rest working, brilliant work man. Wonder if my Walkman headphones sound as good now I have the Walkman files in my onex.
A whole lot of nothing works properly.
 
shinesthru
Old
#64  
shinesthru's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1030
Posts: 1,420
Join Date: Apr 2011
Location: St. Paul, MN
Default Re: [Sound/MOD]True Sound Enhancer Sony Walkman App working/EQ's and Clear Bass

(I sent this as a PM to Gru, but I thought I would improve my chances if I posted here, too.) I am running unofficial AOKP 4.2.2, KT747 kernel, with inverted gapps, and no other sound mods like beats or dsp installed. I flashed v2 of the Sony mod, wiping caches and fixing permissions (using TWRP) before and after flashing the mod. Whenever I listen to music, the volume is very low and choppy. If I open the equalizer and force close it, the volume goes up to a normal level momentarily. This only happens using music apps (play music, walkman, apollo, etc), not on alarms, notifications, ring tones, or while playing a podcast through the beyond pod app. Any ideas to help me troubleshoot. Thanks.

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
 
shinesthru
Old
#65  
shinesthru's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 1030
Posts: 1,420
Join Date: Apr 2011
Location: St. Paul, MN
Default Re: [Sound/MOD]True Sound Enhancer Sony Walkman App working/EQ's and Clear Bass

Bump.

Sent from my Nexus 7 using xda app-developers app
 
lanyusa
Old
#66  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 17
Join Date: Jan 2009
Thank you so much Team-Nocturnal, works like a charm on official JB 4.1.2
 
gruesomewolf
Old
#67  
gruesomewolf's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 7719
Posts: 4,154
Join Date: Jan 2011
Location: Mooresville, NC

 
DONATE TO ME
Default Re: [Sound/MOD]True Sound Enhancer Sony Walkman App working/EQ's and Clear Bass

https://www.dropbox.com/s/iafsc7vdqmx8zii/MySony2.zip

Give that version a shot guys....I updated apps to xperia z, and added clear audio. As for the aokp, I cant support cause I dont use aokp. I can say your most likely issue is lib related...but I wouldnt know for sure without testing my self....or at least looking at a logcat.

Sent from my SPH-L710 using xda app-developers app
The Following 4 Users Say Thank You to gruesomewolf For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
scott_0
Old
(Last edited by scott_0; 10th March 2013 at 01:36 PM.)
#68  
scott_0's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 330
Posts: 843
Join Date: Jun 2012
after flashing this last night and playing with it a little before bed, it does indeed kickass!! Ill really get to experience it tomorrow at the gym
 
Frostacious
Old
#69  
Senior Member
Thanks Meter 110
Posts: 696
Join Date: Nov 2011
Location: Rio Grande Valley, TX
Default Re: [Sound/MOD]True Sound Enhancer Sony Walkman App working/EQ's and Clear Bass

I'm on my and will report back if it works

Sent from my SPH-L710 using xda premium
 
viniazzolin
Old
#70  
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 12
Join Date: Mar 2013
Default Equalizer does not work

I realized all the procedure, but when I try to use the equalizer a message that it stopped working. Regarding the Clear Audio, until it is marked but I do not notice a difference in sound.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes