FORUMS

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

CleanSlate Brings Fingerprint Scanner Mod to HTC One M9+

Work of XDA Recognized Developer tbalden, CleanSlate custom kernel for the HTC … more

Sunday Debate: Which Factors Caused HTC’s Woes?

Join us in a fun Sunday Debate on HTC’s situation. Come with your … more

HTC’s New Ad Campaign And What It Really Means

HTC has just released three new blind test adverts comparing app loading … more

[KERNEL][TW/AOSP]~Xone Kernel~[04/28/2013]

2,485 posts
Thanks Meter: 4,609
 
Thread Closed Subscribe to Thread Email Thread
17th February 2013, 11:50 PM |#61  
camineroga's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Re: [KERNEL][Touchwiz]~Xone Kernel~[02/17/2013]
Play well wit v4

send from NOTE 2 FROSTY MAGIC
 
 
18th February 2013, 01:56 AM |#62  
tgamble160's Avatar
Senior Member
Flag Brackenridge
Thanks Meter: 317
 
More
Re: [KERNEL][Touchwiz]~Xone Kernel~[02/17/2013]
Quote:
Originally Posted by camineroga

Play well wit v4

send from NOTE 2 FROSTY MAGIC

Very well. This is only at 1600



sent via note 2 in boss mode @ quad core 2 ghz
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1361152607789.jpg
Views:	734
Size:	75.1 KB
ID:	1739048  
22nd February 2013, 11:24 PM |#63  
Member
mexico
Thanks Meter: 2
 
More
sometimes the led stars to blink color blue,and the device blocks some times
24th February 2013, 08:01 PM |#64  
Senior Member
Thanks Meter: 68
 
More
I'm currently on an older xone kernel(3.0.61) clocked to 1600+ and even the one previous to that clocked around 1900... both run my phone super hot, even when it's turned off and not charging I've touched it and been surprised at how warm it is.

Will this one fix that issue n be likely to maintain good battery life despite the high clocking?
Last edited by p()()pypants; 24th February 2013 at 08:40 PM.
25th February 2013, 02:42 AM |#65  
tgamble160's Avatar
Senior Member
Flag Brackenridge
Thanks Meter: 317
 
More
Re: [KERNEL][Touchwiz]~Xone Kernel~[02/17/2013]
Quote:
Originally Posted by p()()pypants

I'm currently on an older xone kernel(3.0.61) clocked to 1600+ and even the one previous to that clocked around 1900... both run my phone super hot, even when it's turned off and not charging I've touched it and been surprised at how warm it is.

Will this one fix that issue n be likely to maintain good battery life despite the high clocking?

My phone doesn't get hot. So... I dont know try it.

sent via note 2 in boss mode @ quad core 2 ghz
25th February 2013, 04:11 AM |#66  
Senior Member
Thanks Meter: 68
 
More
Quote:
Originally Posted by p()()pypants

I'm currently on an older xone kernel(3.0.61) clocked to 1600+ and even the one previous to that clocked around 1900... both run my phone super hot, even when it's turned off and not charging I've touched it and been surprised at how warm it is.

Will this one fix that issue n be likely to maintain good battery life despite the high clocking?

Oh... I'm retarded and didn't realize this was note II development, as I clicked a link in dj's signature n he was just over on gsIII developing. .. gotta find me a cool running gsIII kernel... sorry
25th February 2013, 04:12 AM |#67  
Craniotomy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 191
 
More
Re: [KERNEL][Touchwiz]~Xone Kernel~[02/17/2013]
Quote:
Originally Posted by p()()pypants

I'm currently on an older xone kernel(3.0.61) clocked to 1600+ and even the one previous to that clocked around 1900... both run my phone super hot, even when it's turned off and not charging I've touched it and been surprised at how warm it is.

Will this one fix that issue n be likely to maintain good battery life despite the high clocking?

I'm in the latest version since release and never experienced heat issues, my current temp is 28.4C. It went up to 35C but i was playing and doing a lot of stuff on it, but it quickly went down when i ended or cleared the recent apps

POWERED by FROSTY!
25th February 2013, 03:54 PM |#68  
CL3P20's Avatar
Member
Flag Citrus Heights
Thanks Meter: 9
 
More
check your voltage table in the 'pwm' folder.. if you had saved one from a previous ROM it could be conflicting and loading different voltages

*I checked mine after performance was very poor in Antutu @ 1.8ghz. Found my voltage table loading 1.4mv for +1.7ghz clocks. Lowered to 1.35mv and boosted score by ~4.5k.. temps are back in 'normal' range now as well.
The Following User Says Thank You to CL3P20 For This Useful Post: [ View ]
25th February 2013, 04:07 PM |#69  
Craniotomy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 191
 
More
Re: [KERNEL][Touchwiz]~Xone Kernel~[02/17/2013]
Quote:
Originally Posted by CL3P20

check your voltage table in the 'pwm' folder.. if you had saved one from a previous ROM it could be conflicting and loading different voltages

*I checked mine after performance was very poor in Antutu @ 1.8ghz. Found my voltage table loading 1.4mv for +1.7ghz clocks. Lowered to 1.35mv and boosted score by ~4.5k.. temps are back in 'normal' range now as well.

Where do I look for the pwm folder?

POWERED by FROSTY!
28th February 2013, 09:09 PM |#70  
CL3P20's Avatar
Member
Flag Citrus Heights
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by Craniotomy

Where do I look for the pwm folder?

POWERED by FROSTY!

Im using System Tuner.. which puts the PWM folder in my main directory. The program will save the current voltage table information to a text file you can edit. Since the program does not show/report voltages correctly with this ROM, I tested the changes to the voltage table by rebooting after editing and adjusting.. and running Antutu and Quadrant. The results would get very bad as too much voltage was applied [ie - normal score ~17k with 1.33v vs. 9k score with 1.375v or higher voltage]. Too little vcore and CPU will just lock or fc benchmark.


**just digging around in the log files for GPU.. not sure what to think.. the GPU state log is showing my GPU clock has been locked at 160mhz.. as well the voltage for 640mhz is set for 1150mv, and voltage for 733mhz is set to 1125mv.. changing and saving the file has no affect though. These settings reverse as soon as you reboot..

taking screenies for post. I would like to be able to adjust GPU speed somehow, reliably.
Last edited by CL3P20; 28th February 2013 at 09:53 PM.
The Following User Says Thank You to CL3P20 For This Useful Post: [ View ]
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes