5,815,179 Members 38,457 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[NOW PUBLIC] Team Codefire Presents: Project FreeGee for Bell, Rogers and Telus

Tip us?
 
ATRIXXIRTA
Old
#131  
ATRIXXIRTA's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 731
Posts: 2,371
Join Date: Mar 2012
Location: The Shangri-La Motel
Default Re: [NOW PUBLIC] Team Codefire Presents: Project FreeGee for Bell, Rogers and Telus

Use this recovery. It works perfect for creating and restoring backups. And its touch interface is MUUUCH nicer to use.

http://db.tt/xWM9G7dH

Sent from my LG-E971 using Tapatalk 2
Phones: Motorola Atrix 4G ---> Samsung Galaxy Nexus (temporarily) ---> LG Optimus 3d ---> Samsung Galaxy SII LTE Skyrocket ---> LG Optimus G ---> Sony Xperia ZL ---> Motorola Moto G
My Roms/Ports: CarbonRom/CarbonClash (port): http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2181390
Thanks: XDA and all its members. Without you I'd still be an uneducated bumpkin complaining about my shi**y phone.

 
Funk2641
Old
#132  
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 415
Join Date: Dec 2008
Location: Atlanta
Hi, I seem to have some issues:

I've tried the FreeGee app from the marketplace and get this error: "there was a problem untaring the file. Please try again"

I've tried the .bat file and it says:

./freegee.sh[7]: exhit: not found
./freegee.sh.[12]: busybox: not found
This script is for the wrong device...etc, even though I have a bell device and downloaded the bell version.

What could be causing these issues? My software version is E97310h, if that helps

Thanks
 
dpvu
Old
#133  
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 168
Join Date: Oct 2010
Default Re: [NOW PUBLIC] Team Codefire Presents: Project FreeGee for Bell, Rogers and Telus

Quote:
Originally Posted by Funk2641 View Post
Hi, I seem to have some issues:

I've tried the FreeGee app from the marketplace and get this error: "there was a problem untaring the file. Please try again"

I've tried the .bat file and it says:

./freegee.sh[7]: exhit: not found
./freegee.sh.[12]: busybox: not found
This script is for the wrong device...etc, even though I have a bell device and downloaded the bell version.

What could be causing these issues? My software version is E97310h, if that helps

Thanks
Are you rooted?

Sent from my LG-E973 using xda app-developers app
 
Funk2641
Old
#134  
Senior Member
Thanks Meter 57
Posts: 415
Join Date: Dec 2008
Location: Atlanta
yep

---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------

ooop, it was busybox being a pain in the neck

it's all good
 
holydhaliwal
Old
#135  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 41
Join Date: Sep 2008
Location: Montreal
Whenever I try flashing a rom using twrp I get error, unable to mount usb-otg, any ideas?
 
Shelnutt2
Old
#136  
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1,642
Posts: 811
Join Date: Mar 2010

 
DONATE TO ME
Default Re: [NOW PUBLIC] Team Codefire Presents: Project FreeGee for Bell, Rogers and Telus

Quote:
Originally Posted by holydhaliwal View Post
Whenever I try flashing a rom using twrp I get error, unable to mount usb-otg, any ideas?
That's normal. Were gonna push an update with newer recoveries soon here.

Sent from my cm_geehrc_sp using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to Shelnutt2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
xxbeanxx
Old
#137  
xxbeanxx's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 49
Posts: 316
Join Date: Sep 2010
Location: Conception Bay South
Is flashing aboot and boot necessary or can I just flash recovery to get cwm?
I really only want cwm for nandroid backups and to flash an odd zip here and there.
 
tankzar
Old
#138  
tankzar's Avatar
Member
Thanks Meter 3
Posts: 69
Join Date: Oct 2007
Location: Vancouver, BC
Quote:
Originally Posted by Funk2641 View Post
Hi, I seem to have some issues:

I've tried the FreeGee app from the marketplace and get this error: "there was a problem untaring the file. Please try again"

I've tried the .bat file and it says:

./freegee.sh[7]: exhit: not found
./freegee.sh.[12]: busybox: not found
This script is for the wrong device...etc, even though I have a bell device and downloaded the bell version.

What could be causing these issues? My software version is E97310h, if that helps

Thanks
+1, having the same issues here. I am rooted, confirmed with Root Checker. Anybody have any ideas?
 
Shelnutt2
Old
#139  
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 1,642
Posts: 811
Join Date: Mar 2010

 
DONATE TO ME
Default Re: [NOW PUBLIC] Team Codefire Presents: Project FreeGee for Bell, Rogers and Telus

Quote:
Originally Posted by xxbeanxx View Post
Is flashing aboot and boot necessary or can I just flash recovery to get cwm?
I really only want cwm for nandroid backups and to flash an odd zip here and there.

You can skip boot but you need aboot (bootloader).




Quote:
Originally Posted by tankzar View Post
+1, having the same issues here. I am rooted, confirmed with Root Checker. Anybody have any ideas?
Install busybox from the market.

Sent from my LG-LS970 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to Shelnutt2 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
SharkbotJR
Old
#140  
SharkbotJR's Avatar
Member
Thanks Meter 11
Posts: 49
Join Date: Jul 2011
Location: winnipeg
Default Re: [NOW PUBLIC] Team Codefire Presents: Project FreeGee for Bell, Rogers and Telus

Just wondering if this is safe to use on my e973. I did an ota update when I got the phone a couple of days ago. I got root and installed busy box. Dont know what other info I need.

Sent from my LG-E973 using xda app-developers app

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes