Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[TOOL/UTILITY][TWRP][ 2.8][RECOVERY] TWRP 2.8.1.0 TeamWin Recovery Project 10/23

OP bigbiff

23rd February 2013, 02:42 PM   |  #361  
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 4,277
 
4,757 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by escabar

Haven't been able to find an answer after a few searches.
I don't see 2.4.1.0 backing up any data at all for me (I understand from posts that all data is not backed). Have re-downloaded with 2/10/2013 date stamp as one post indicated, but still v2.4.1.0 is still not backing up any data for me. Version v2.3.3.2 backup and restore of system, data, boot, efs, modem works just fine with compression and use external sd selected. I am running CM10.1 nightlies.

Any thoughts as to why a data.ext4.win isn't created on v2.4.1.0??? Going back to v2.3.3.2 for now.

Will try to post my v2.4.1.0 session.

Hi, can you use adb and mount /data and see if there are any files listed?
25th February 2013, 10:36 PM   |  #362  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
123 posts
Join Date:Joined: Jul 2005
More
Quote:
Originally Posted by bigbiff

Hi, can you use adb and mount /data and see if there are any files listed?

Re-flashed v2.4.1.0 and took a look at /data through adb while in Recovery. It looks like I did see legitimate objects with sizes.
Attached Files
File Type: txt data[1].txt - [Click for QR Code] (1.6 KB, 7 views)
26th February 2013, 01:17 AM   |  #363  
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 4,277
 
4,757 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by escabar

Re-flashed v2.4.1.0 and took a look at /data through adb while in Recovery. It looks like I did see legitimate objects with sizes.

Can you try 2.4.2.0?
26th February 2013, 09:52 PM   |  #364  
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 36
 
305 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by bigbiff;

He said he had the canadian version. The only difference between all the note2 recoveries (except sprint) is the product name. Sprint has a different partition layout. I will look at the t0ltecan entry at the website.

EDIT:

I fixed the slug (the text that you search for), but the page said Note2. The slug now says Note2 now too



Quote:
Originally Posted by shaggyskunk

OK then, I have the Canadian version & I know that the zip that's working with it is the t0lteatt - didn't know what the other one was for.. Didn't want to take a chance

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

I'm a bit confise after this discussion.

My phone is currently from Bell, but I am with Rogers which is Canadian. However, most rom I use is custom which is ATT. What do I use, do I follow the ROM is use or the device itself? Thank you
26th February 2013, 10:52 PM   |  #365  
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 4,277
 
4,757 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by andronikal659

I'm a bit confise after this discussion.

My phone is currently from Bell, but I am with Rogers which is Canadian. However, most rom I use is custom which is ATT. What do I use, do I follow the ROM is use or the device itself? Thank you

Use t0ltecan.
27th February 2013, 02:15 AM   |  #366  
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 36
 
305 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Re: [RECOVERY] TWRP2.4.2.0 TeamWin Recovery Project 2/25
Thank you. Sorry for the typo, I should've proof read after swyping.

Sent from my SGH-I317M using xda app-developers app
27th February 2013, 04:17 AM   |  #367  
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 36
 
305 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Re: [RECOVERY] TWRP2.4.2.0 TeamWin Recovery Project 2/25
I just tried the Canadian twrp and there's a rectangle overlay on the icons I tap. I tried reflashing and it's still the same. On the att version there's no problem. Is there any major difference between the two?

Sent from my SGH-I317M using xda app-developers app
27th February 2013, 12:05 PM   |  #368  
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 4,277
 
4,757 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by andronikal659

I just tried the Canadian twrp and there's a rectangle overlay on the icons I tap. I tried reflashing and it's still the same. On the att version there's no problem. Is there any major difference between the two?

Sent from my SGH-I317M using xda app-developers app

Can you post a camera shot of the issue?
27th February 2013, 02:44 PM   |  #369  
PeterGuru's Avatar
Senior Member
Flag Ontario, Canada
Thanks Meter: 1,156
 
1,422 posts
Join Date:Joined: Mar 2008
Donate to Me
More
Does not maintain military time ...
I installed 2.4.2.0, and the option to use military time works when selected. The time immediately changes from 12-hour to 24-hour; however, when you reboot, military time is not maintained. You have to go back into settings and re-select the military time option.

Is there any way to make sure it stays when selected?

Thanks,
Peter
27th February 2013, 02:48 PM   |  #370  
Senior Member
Flag Montreal
Thanks Meter: 36
 
305 posts
Join Date:Joined: Sep 2011
More
Quote:
Originally Posted by bigbiff

Can you post a camera shot of the issue?

no can do bc it only happens when i tap on it. like a transparent grey rectangle overscan. unless there's a way to take screenshot while your finger is already on the screen. It could be titanium backup that's messing up the system... weird that that doesn happen to the att though. so what exactly is the differnece between the can and att?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes