Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,734,299 Members 48,998 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

is there a way to completely return to stock?

Tip us?
 
GabrielOspina
Old
#11  
GabrielOspina's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 84
Join Date: May 2012
Location: Orlando Florida

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by espionage724 View Post
Hmm, what archive manager do you use? With 7-Zip, I'm able to go inside the image downloaded from Google, and then go into it again, and then I get the folder.
i had winrar...im using now 7 zip...and when i click on flash all bat it says waiting for device...im in bootloader and i have the drivers already
 
GabrielOspina
Old
#12  
GabrielOspina's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 84
Join Date: May 2012
Location: Orlando Florida

 
DONATE TO ME
< waiting for device >
erasing 'boot'...
OKAY [ 0.037s]
finished. total time: 0.038s
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'cache'...
OKAY [ 0.057s]
finished. total time: 0.058s
erasing 'recovery'...
OKAY [ 0.029s]
finished. total time: 0.030s
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'system'...
OKAY [ 0.048s]
finished. total time: 0.050s
******** Did you mean to fastboot format this partition?
erasing 'userdata'...
OKAY [ 0.227s]
finished. total time: 0.230s
error: cannot load 'bootloader-manta-mantalj12.img': Unknown error

rebooting into bootloader...
OKAY [ 0.003s]
finished. total time: 0.004s
< waiting for device >
error: failed to load 'image-mantaray-jdq39.zip': No error
Press any key to exit...




look at this error...what am i doing wrong?
 
espionage724
Old
#13  
espionage724's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 505
Posts: 2,501
Join Date: Feb 2010
Location: Charleroi, PA

 
DONATE TO ME
hmm, try running fastboot devices from a command prompt, it should return a device name.


Device Ownership:
 

Current Devices:
None
Side Devices:
Nexus 7 (grouper) (franco.Kernel + Rasbeanjelly)
Galaxy Rush (SPH-M830) (Stock)

Ex Devices:
Galaxy Tab 7.0 (SGH-T849)
Galaxy Tab 2 7.0 (GT-P3113)
Galaxy Prevail (SPH-M820) (KoumaKernel + CTMod)
Nexus 4 (LGE960/mako) (franco.Kernel + RasSaber)
Nexus 10 (GT-P8110/manta) (franco.Kernel + RasSaber
 
GabrielOspina
Old
#14  
GabrielOspina's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 84
Join Date: May 2012
Location: Orlando Florida

 
DONATE TO ME
how would yo do that???
 
GabrielOspina
Old
#15  
GabrielOspina's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 84
Join Date: May 2012
Location: Orlando Florida

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by espionage724 View Post
hmm, try running fastboot devices from a command prompt, it should return a device name.
ok i actually got it to work.....so this basically returns everything to stock right.....is it still unlocked?
 
GabrielOspina
Old
#16  
GabrielOspina's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 84
Join Date: May 2012
Location: Orlando Florida

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by espionage724 View Post
hmm, try running fastboot devices from a command prompt, it should return a device name.
i forgot to add i still cant seem to go into the stock recovery....when i do it gives me the open android with the red exclamation point.
 
espionage724
Old
#17  
espionage724's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 505
Posts: 2,501
Join Date: Feb 2010
Location: Charleroi, PA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by GabrielOspina View Post
i forgot to add i still cant seem to go into the stock recovery....when i do it gives me the open android with the red exclamation point.
Hold Power Button for half a second and press vol down. If it says "No command." then you may have a different issue then.


Device Ownership:
 

Current Devices:
None
Side Devices:
Nexus 7 (grouper) (franco.Kernel + Rasbeanjelly)
Galaxy Rush (SPH-M830) (Stock)

Ex Devices:
Galaxy Tab 7.0 (SGH-T849)
Galaxy Tab 2 7.0 (GT-P3113)
Galaxy Prevail (SPH-M820) (KoumaKernel + CTMod)
Nexus 4 (LGE960/mako) (franco.Kernel + RasSaber)
Nexus 10 (GT-P8110/manta) (franco.Kernel + RasSaber
 
GabrielOspina
Old
(Last edited by GabrielOspina; 23rd February 2013 at 03:55 PM.)
#18  
GabrielOspina's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 12
Posts: 84
Join Date: May 2012
Location: Orlando Florida

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by espionage724 View Post
Hold Power Button for half a second and press vol down. If it says "No command." then you may have a different issue then.
when i do that it actually says downloading....do not turn off target..i cant go anywhere else now...

Edit: nvm i got it to recovery but it says no command ....
 
malfina
Old
(Last edited by malfina; 25th February 2013 at 06:32 AM.) Reason: just a bit more detail
#19  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Feb 2013
Location: Wilmington
Default Thanks

Quote:
Originally Posted by espionage724 View Post
Hold Power Button for half a second and press vol down. If it says "No command." then you may have a different issue then.
Thanks espionage. I have been working on getting my Nex10 back to stock for too long. This post worked like a charm (I created an account just to say thanks ). I haven't figured out how to give you a "thanks" yet but I will when I do

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

How to Root the Sony Xperia Z2 – XDA Developer TV

In this episode,XDA Developer TV Producer TK shows you how to root your Sony Xperia … more

TWRP Now Available for the LG G Watch and Samsung Gear Live

Over the past week or so, we’ve talkedquite a bit about the first … more

Slate Calendar Helps You Organize Your Life

Without calendars in some form or another, most of our lives would be utter chaos. Unless you are … more

Shane Francis to Talk Android, Robotics, and Vision at XDA:DevCon 2014

Our international xda:devcon 14in Manchester, UK on the weekend of … more