Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,812,386 Members 38,685 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Question

Tip us?
 
pennie57
Old
#1  
pennie57's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 17
Posts: 179
Join Date: Dec 2010
Default Question

When I get my replacement phone, and go to HTC site can I use same token or have to get new one . How to get new one
Sent from my HTC6435LVW using xda premium
 
nrage23
Old
#2  
nrage23's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 332
Posts: 1,003
Join Date: Nov 2010
Location: Richmond, VA
Default Re: Question

You have to get a new token.

sent from my Droid DNA
Phone:

LG G3 (Verizon)
HTC One Max (Verizon)

Tablet:

Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Nvidia Shield Tablet


Retired Phones: HTC One M8, HTC One M7, Lg G2, Droid DNA, HTC Rezound, Droid Bionic, HTC Thunderbolt, HTC Evo 4g
Retired Tablets: Archos 5, Huwaei S7, Viewsonic G Tab, Acer A500, Asus Eee Pad Transformer, Galaxy 7 Plus, Nexus 10, Nexus 7 2013., Note 8.0, Galaxy Tab Pro 8.4, Note 10.1 2014, Shield Portable
 
pennie57
Old
#3  
pennie57's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 17
Posts: 179
Join Date: Dec 2010
Default Re: Question

Do you use same name and email

Sent from my HTC6435LVW using xda premium
 
Bigandrewgold
Old
#4  
Senior Member
Thanks Meter 531
Posts: 2,373
Join Date: Mar 2011
Default Re: Question

Quote:
Originally Posted by pennie57 View Post
Do you use same name and email

Sent from my HTC6435LVW using xda premium
Yep. Bit if the replacement phone has the ota then you will be unable to unlock it.

Sent from my HTC6435LVW using xda app-developers app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes