Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Question

OP pennie57

23rd February 2013, 03:01 PM   |  #1  
pennie57's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 17
 
179 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
When I get my replacement phone, and go to HTC site can I use same token or have to get new one . How to get new one
Sent from my HTC6435LVW using xda premium
23rd February 2013, 03:08 PM   |  #2  
nrage23's Avatar
Senior Member
Flag Richmond, VA
Thanks Meter: 355
 
1,064 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Re: Question
You have to get a new token.

sent from my Droid DNA
23rd February 2013, 04:31 PM   |  #3  
pennie57's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 17
 
179 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Re: Question
Do you use same name and email

Sent from my HTC6435LVW using xda premium
23rd February 2013, 05:45 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 531
 
2,373 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
Re: Question
Quote:
Originally Posted by pennie57

Do you use same name and email

Sent from my HTC6435LVW using xda premium

Yep. Bit if the replacement phone has the ota then you will be unable to unlock it.

Sent from my HTC6435LVW using xda app-developers app
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes