Sony Xperia Z3 Lollipop Framework Ported to CM12

Android 5.0 for Xperia has a unique look and feel. You don’t have to get a Sony … more

Do You Use Recents as a Task Switcher?

Google introduced a revamped Recents interface with Lollipop in the hopes of making it easier for … more

YU Yureka All-in-One ToolBox (CM12S Only)

This packed toolbox by XDA Senior Member gohel.vishal makes many useful tweaks … more

Sony Xperia Z4 Forum Now Available

Sony’s Xperia line has seen plenty of development on XDA, and now that the Xperia Z4 has been … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Stock keyboard of Kindle Fire HD

17th October 2012, 12:46 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Hi everyone!
Does anyone here have the stock keyboard apk of the Kindle Fire HD? I tried to install another keyboard but unfortunately deleted the original. Anybody can post it here please? Thank you very much!
 
 
26th October 2012, 10:13 PM |#2  
sparkplugDev's Avatar
Senior Member
Flag Maryland
Thanks Meter: 111
 
376 posts
Join Date:Joined: Apr 2012
More
Quote:
Originally Posted by bigbear123

Hi everyone!
Does anyone here have the stock keyboard apk of the Kindle Fire HD? I tried to install another keyboard but unfortunately deleted the original. Anybody can post it here please? Thank you very much!

here you go. http://www.mediafire.com/?lqwxmy4ccb6php7
The Following 3 Users Say Thank You to sparkplugDev For This Useful Post: [ View ]
20th February 2013, 09:33 AM |#3  
Lizardduder's Avatar
Senior Member
Flag Narnia
Thanks Meter: 0
 
214 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Confused
Quote:
Originally Posted by nschiwy

here you go.

How do you reinstall the keyboard?
20th February 2013, 06:27 PM |#4  
miztah1999z's Avatar
Member
Flag Seattle, WA
Thanks Meter: 16
 
76 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Smile
Quote:
Originally Posted by Lizardduder

How do you reinstall the keyboard?

You have to move the stock keyboard apk to a folder, say the downloads folder and then click on it(given you are using a file explorrer) and install it. Then you go into settings, language and keyboard and select the default one. You should have it back.
23rd February 2013, 05:31 PM |#5  
Lizardduder's Avatar
Senior Member
Flag Narnia
Thanks Meter: 0
 
214 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Keyboard
Quote:
Originally Posted by miztah1999z

You have to move the stock keyboard apk to a folder, say the downloads folder and then click on it(given you are using a file explorrer) and install it. Then you go into settings, language and keyboard and select the default one. You should have it back.

When I do that, all it says is install failed...
23rd February 2013, 06:04 PM |#6  
miztah1999z's Avatar
Member
Flag Seattle, WA
Thanks Meter: 16
 
76 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by Lizardduder

When I do that, all it says is install failed...

Are you rooted?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes