Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,609 Members 42,417 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

LTE in Kuwait

Tip us?
 
UserDemos
Old
#11  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 153
Join Date: Oct 2011
Location: Orlando, FL
Quote:
Originally Posted by Power_Getter View Post
Yes I confirmed that you bought the wrong phone.
This what happened to me. I'm in Etisalat 4G, so if you want razr hd with enabled 4G lte you should buy it from Australia or UK.
I recommend Clove or Handtec the release date after 2 days.
Can you provide proof for the rest of the members here? Some of us are curious to know about the bizarre way this phone was manufactured.
 
mssidah
Old
#12  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 58
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by Power_Getter View Post
Yes I confirmed that you bought the wrong phone.
This what happened to me. I'm in Etisalat 4G, so if you want razr hd with enabled 4G lte you should buy it from Australia or UK.
I recommend Clove or Handtec the release date after 2 days.
How did you confirmed this?
 
mssidah
Old
#13  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 58
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by UserDemos View Post
Can you provide proof for the rest of the members here? Some of us are curious to know about the bizarre way this phone was manufactured.
Were able to figure this mastery out?
 
Skrilax_CZ
Old
#14  
Skrilax_CZ's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 1,342
Posts: 897
Join Date: Dec 2009
Location: Prague

 
DONATE TO ME
In many cases such as Milestone, Milestone 2 etc. there was a Canada / Latin American version and Europe / Asia version with different 3G bands - yet, the phone was called the same for all these versions (MS1 -> A853). Verizon's CDMA Droid (A855) was called differently and other CDMA carriers also had different name (such as MS A854).

This is the same thing, only about 4G bands.
PRIVATE MESSAGES regarding firmwares / support will NOT BE ANSWERED!

Motorola Photon Q
Bootloader: 10.9B
Firmware: CM 11.0

Motorola Droid MAXX
Bootloader: 30.B0
Firmware: Stock 4.4

Acer Iconia A500
Bootloader: V9 0.03.14-MUL (dualboot + recovery + extfs boot + bootmenu)
Android: TegraOwnders JB-MR1 v13
LUbuntu: 13.04


2nd-init for Locked Bootloaders

Acer Iconia A500 / A501 Patched Bootloader Thread

Motorola Phones Stock Firmwares

You may donate me if you like my work.
 
Power_Getter
Old
(Last edited by Power_Getter; 8th February 2013 at 02:31 PM.)
#15  
Member
Thanks Meter 0
Posts: 55
Join Date: Jan 2010
Location: UAE
There are 3 version of Razr Hd
XT926 for Verizon
XT925 for Canada, 4G band 700/1700/2100
XT925 for UK & Australia 4G bands 800/1800/2600
 
UserDemos
Old
#16  
Senior Member
Thanks Meter 22
Posts: 153
Join Date: Oct 2011
Location: Orlando, FL
Quote:
Originally Posted by Power_Getter View Post
There are 3 version of Razr Hd
XT926 for Verizon
XT925 for Canada, 4G band 700/1700/2100
XT925 for UK & Australia 4G bands 800/1800/2600
We understand what you're saying, but if you don't supply PROOF to back up your claims, then it's going to be hard for anyone to acknowledge you're right.

Which version are you using? Provide us with the info on the bottom, so we can see what it looks like compared to the other version.
The Following User Says Thank You to UserDemos For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
mssidah
Old
#17  
Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 58
Join Date: Jan 2010
Quote:
Originally Posted by Power_Getter View Post
There are 3 version of Razr Hd
XT926 for Verizon
XT925 for Canada, 4G band 700/1700/2100
XT925 for UK & Australia 4G bands 800/1800/2600
No where in Moto website this info is listed. where are you getting this from?
thund3rbay Old
(Last edited by thund3rbay; 9th February 2013 at 05:58 PM.)
#18  
Guest
Thanks Meter 0
Posts: n/a
There are 3 version of Razr Hd
XT926 for Verizon WITH LTE BAND FOR VERIZON ONLY ( BUT WORK IN HSPA WORLDWIDE TOO)
XT925 for Canada (and some others LATAM ) , 4G band 700/AWS ( no dual Channel HSPA up to 21 mbits )
XT925 for EUROPE & Australia 4G bands 800/1800/2600 ( and some LATAM country) ( Have Dual Channel HSPA up TO 42 mbits )
Is just not a baseband problem like many people say ... if the hardware don't support ... the hardware don't support ! Yes some phone have hidden band ! but not the case in the moto hd

I confirm again and again...
Proof is very difficult to find... but Motorola have made a bad move
but on the rogers website :
Connectivity
GSM Bands:
850/900/1800/1900

HSPA Bands:
850/900/1900/2100

LTE Bands:
700/AWS

Device Speed (LTE):
Up to 75 Mbps1

Wi-Fi:
Yes; 802.11a/b/g/n

GPS:
Yes

---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------

Proof :
Motorola Australia
Networks LTE 800/1800/2600, UMTS 850/900/1900/2100, GSM/ 850/900/1800/1900, HSDPA is 42.2

Motorola De
Very ****ing
CDMA 800 1900, LTE B13, WCDMA 850 900 1900 2100, GSM 850, 900, 1800, 1900 EVDO Rev. A, HSDPA 21,1 Mbit/s (Kategorie 14), HSUPA 5,76 Mbit/s

This is the verizon specs (LTE B13 is the verizon 700 mhz band ... only used by verizon for the moment ) ... but deutchland is the same as australia... Motorola people work bad !

Motorola France
Nothing lol don't take any chance... and Orange carrier in France by exemple have a firmware who block LTE ! Lte actived only on SFR rom... again this is the
Networks LTE 800/1800/2600, UMTS 850/900/1900/2100, GSM/ 850/900/1800/1900, HSDPA is 42.2
Version !

Motorola UK
Networks 12 CDMA 800 1900, LTE B13, WCDMA 850 900 1900 2100, GSM 850, 900, 1800, 1900 EVDO Rev. A, HSDPA 21.1 Mbps (Cat 14), HSUPA 5.76 Mbps

AGAIN the ****ing Motorola guy have copy and paste from the Motorola US website ...
But the phone is
Networks LTE 800/1800/2600, UMTS 850/900/1900/2100, GSM/ 850/900/1800/1900, HSDPA is 42.2

Motorola Canada ...
Networks LTE B4 B17, WCDMA 850 900 1900 2100, GSM 850, 900, 1800, 1900, HSDPA 21.1 Mbps (Cat 14), HSUPA 5.76 Mbps
LTE 700/AWS (1700) ONLYYYYY !!!!!
and 21 mbits !!!

Motorola U.S
CDMA 800 1900, LTE B13, WCDMA 850 900 1900 2100, GSM 850, 900, 1800, 1900 EVDO Rev. A, HSDPA 21,1 Mbit/s (Kategorie 14), HSUPA 5,76 Mbit/s

Motorola Mexico
Redes LTE: 700/1700 GSM: 850/900/1800/1900 WCDMA: 850/900/1900/2100 HSDPA+ HSUPA: 5.76 Mbps EDGE GPRS
The same as Rogers/Fido !

Motorola Brazil :
LTE: 700/1700 GSM: 850/900/1800/1900 WCDMA: 850/900/1900/2100 HSDPA+ HSUPA: 5.76 Mbps EDGE GPRS
Again same version as the Canadian and Mexico version ;p

Motorola Argentina :
LTE: 700/1700 GSM: 850/900/1800/1900 WCDMA: 850/900/1900/2100 HSDPA+ HSUPA: 5.76 Mbps EDGE GPRS
....

There are 3 version :
1 for Europe/Some asia-pacific !
1 for Canada and some latam
1 for U.S.A with Cdma and Lte just for U.S

if you want lte just check the band in your country ... and buy the device you want ...
If you want best battery go with the xt926 ... but you never get LTE . only 21mbits HSPA around the world !
if you want DC HSPA because no LTE ... buy the Europe Asia Version ... ( My carrier telus in canada have great DC HSPA coverage and speed are great near 25 mbits in download - i have sold my rogers version for the europeen version ... i never get LTE but my baterry is really good ... and have DC hspa in many many place )
if you want LTE choose the right phone before buying...

and oh yes ... the Motorola phone from U.S ... you can't unlock the bootloader !
and again don't listen people who claim is the same phone and this is just a baseband file problem !
The Following User Says Thank You to For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
liquelt
Old
#19  
Senior Member
Thanks Meter 11
Posts: 138
Join Date: Jan 2011
Location: Rio de Janeiro
motorola brazil razr hd has 2600mhz band.
I have one and all carriers here use this band...
Samsung S 4 @liquelacerda
4.4.2 Android

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes