5,595,815 Members 36,002 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[ROM] CM10 for RAZR HD XT925

Tip us?
 
koftheworld
Old
#331  
Senior Member
Thanks Meter 205
Posts: 755
Join Date: Jun 2010
Location: Central NJ
Default Re: [ROM] CM10 for RAZR HD XT925

Quote:
Originally Posted by triskropf97 View Post
Is dhacker working on a build with your fixed camera epinter?

Sent from my DROID RAZR HD using xda premium
He's not doing anything with the hd without kexec plus he doesn't own the device.

Sent from my DROID RAZR HD using Tapatalk 2
 
steiger
Old
(Last edited by steiger; 25th February 2013 at 02:39 PM.)
#332  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 43
Join Date: Dec 2012
Location: Salvador
Can't get GPS to work.

The GPS icon doesn't even appear.

Tried enabling "Use internal gps" option but it didn't help.

Tried reflashing Retail BR JB ROM, reflashing CWM, reflashing latest (2013-02-20) CM10 and wiping data/cache/dalvik to no avail.

EDIT: Solved by some voodoo fix: flashed Telstra 4.1.2, flashed CM10, wiped data, reboot. Now the GPS icon blinks but won't lock (probably because of my current location. Too many buildings nearby. Will try later)
 
shredrex
Old
#333  
Member
Thanks Meter 1
Posts: 44
Join Date: Sep 2010
Default Re: [ROM] CM10 for RAZR HD XT925

Every time I flash CM10 i cant get through the setup as the AOSP Android keyboard keeps crashing.

Any idea what I am doing wrong?

Sent from my XT925 using xda app-developers app
 
Redhotero
Old
(Last edited by Redhotero; 25th February 2013 at 04:28 AM.)
#334  
Redhotero's Avatar
Member
Thanks Meter 7
Posts: 58
Join Date: Apr 2012
Default Re: [ROM] CM10 for RAZR HD XT925

Quote:
Originally Posted by steiger View Post
Can't get GPS to work.

The GPS icon doesn't even appear.

Tried enabling "Use internal gps" option but it didn't help.

Tried reflashing Retail BR JB ROM, reflashing CWM, reflashing latest (2013-02-20) CM10 and wiping data/cache/dalvik to no avail.
Same problem here.

-------edit-------

Solved: flashed o2 germany then cm10 and now gps lock instantly :]

Thanks for your work epinter, greetings from Argentina
 
steiger
Old
#335  
Member
Thanks Meter 12
Posts: 43
Join Date: Dec 2012
Location: Salvador
Quote:
Originally Posted by shredrex View Post
Every time I flash CM10 i cant get through the setup as the AOSP Android keyboard keeps crashing.

Any idea what I am doing wrong?

Sent from my XT925 using xda app-developers app
I got this once and solved by formatting everything in CWM (data, cache, sdcard, system) and then flashing CM.
 
Skrilax_CZ
Old
#336  
Skrilax_CZ's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 1304
Posts: 881
Join Date: Dec 2009
Location: Prague

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Redhotero View Post
Same problem here.

-------edit-------

Solved: flashed o2 germany then cm10 and now gps lock instantly :]

Thanks for your work epinter, greetings from Argentina
Okay. I suppose you flashed the O2 via RSD Lite, yes? Then when you installed CM10, what exactly did you wipe (data, cache)?
PRIVATE MESSAGES regarding firmwares / support will NOT BE ANSWERED!

Motorola Photon Q
Bootloader: 10.9B
Firmware: CM 10.2
Nightly Builds: CM10.2

Motorola Droid MAXX
Bootloader: 30.B0
Firmware: CM 10.2
Nightly Builds: CM10.2

Acer Iconia A500
Bootloader: V9 0.03.14-MUL (dualboot + recovery + extfs boot + bootmenu)
Android: TegraOwnders JB-MR1 v13
LUbuntu: 13.04


2nd-init for Locked Bootloaders

Acer Iconia A500 / A501 Patched Bootloader Thread

Motorola Phones Stock Firmwares

You may donate me if you like my work.
 
Redhotero
Old
#337  
Redhotero's Avatar
Member
Thanks Meter 7
Posts: 58
Join Date: Apr 2012
Default Re: [ROM] CM10 for RAZR HD XT925

Quote:
Originally Posted by Skrilax_CZ View Post
Okay. I suppose you flashed the O2 via RSD Lite, yes? Then when you installed CM10, what exactly did you wipe (data, cache)?
1- installed o2 via fastboot files
2- root, cwm
3- flashed cm10 and data-cache wipe
4- gps working

Good luck

Enviado desde mi XT925
The Following User Says Thank You to Redhotero For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Skrilax_CZ
Old
#338  
Skrilax_CZ's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 1304
Posts: 881
Join Date: Dec 2009
Location: Prague

 
DONATE TO ME
Hmm it's either that "modemst1", "modemst2" or smth under "/data/media" then, most likely.

I tried to do it on the Photon Q as well, it didn't work. But I have noticed some changes when the Q tried to connect under CDMA and activate (I use it under GSM), looks like "modemst1", "modemst2" should be wiped on CM10 installation in any case.
PRIVATE MESSAGES regarding firmwares / support will NOT BE ANSWERED!

Motorola Photon Q
Bootloader: 10.9B
Firmware: CM 10.2
Nightly Builds: CM10.2

Motorola Droid MAXX
Bootloader: 30.B0
Firmware: CM 10.2
Nightly Builds: CM10.2

Acer Iconia A500
Bootloader: V9 0.03.14-MUL (dualboot + recovery + extfs boot + bootmenu)
Android: TegraOwnders JB-MR1 v13
LUbuntu: 13.04


2nd-init for Locked Bootloaders

Acer Iconia A500 / A501 Patched Bootloader Thread

Motorola Phones Stock Firmwares

You may donate me if you like my work.
 
MicroMod777
Old
#339  
MicroMod777's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter 1789
Posts: 3,969
Join Date: Apr 2010
Location: Los Angeles

 
DONATE TO ME
Default Re: [ROM] CM10 for RAZR HD XT925

Does this work for the Razr HD Maxx?

Sent from my HTC6435LVW using Tapatalk 2
 
Skrilax_CZ
Old
(Last edited by Skrilax_CZ; 26th February 2013 at 12:45 AM.)
#340  
Skrilax_CZ's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter 1304
Posts: 881
Join Date: Dec 2009
Location: Prague

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Redhotero View Post
1- installed o2 via fastboot files
2- root, cwm
3- flashed cm10 and data-cache wipe
4- gps working

Good luck

Enviado desde mi XT925
OK, one more question: what was the last you had firmware prior flashing the o2 fastboot files? Was it ICS or JB? I've somewhat implied people had stock JB on it before prior first CM10 installation. There are other partitions containing GPS stuff (for instance fsg.mbn).
PRIVATE MESSAGES regarding firmwares / support will NOT BE ANSWERED!

Motorola Photon Q
Bootloader: 10.9B
Firmware: CM 10.2
Nightly Builds: CM10.2

Motorola Droid MAXX
Bootloader: 30.B0
Firmware: CM 10.2
Nightly Builds: CM10.2

Acer Iconia A500
Bootloader: V9 0.03.14-MUL (dualboot + recovery + extfs boot + bootmenu)
Android: TegraOwnders JB-MR1 v13
LUbuntu: 13.04


2nd-init for Locked Bootloaders

Acer Iconia A500 / A501 Patched Bootloader Thread

Motorola Phones Stock Firmwares

You may donate me if you like my work.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes