FORUMS

Android M Code Name: Macadamia Nut Cookie

While the official name for the latest iteration of Android has yet to be revealed, the code … more

XDA Recap: This Week In Android (May 17 – 23)

Another week, another recap. The Sunday tradition marches on this week with a fresh … more

Huawei To Sell Honor Smartphones Via Indian Retail Outlets

World’s fourth largest smartphone maker Huawei plans to now sell its … more

Sunday Debate: Are Smaller Bezels Better or Worth It?

Bezels have been getting smaller and smaller as the years go by, and while devices … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Carrier Name

8th February 2013, 03:47 PM |#11  
Member
Flag Bregenz
Thanks Meter: 7
 
More
AW: Carrier Name
Same Here

Gesendet von meinem XT890 mit Tapatalk 2
 
 
8th February 2013, 09:13 PM |#12  
batwingnz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 128
 
More
Re: Carrier Name
Worked fine, replaced name with full stop to save space

Sent from my XT890 using xda premium
8th February 2013, 09:14 PM |#13  
TrippleT's Avatar
Senior Member
Flag Planet Jupiter
Thanks Meter: 20
 
More
Re: Carrier Name
Doesn't work for Vodafone...I'm on BASE/Germany...JB/Retail EU...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1360358058486.jpg
Views:	332
Size:	64.8 KB
ID:	1713738  
8th February 2013, 09:32 PM |#14  
Marco Lomas's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 187
 
More
Re: Carrier Name
For me works
Im on Organge JB look
I use only a space empty

Enviado desde mi XT890 usando Tapatalk 2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1360359117077.jpg
Views:	372
Size:	46.2 KB
ID:	1713772  
8th February 2013, 10:49 PM |#15  
Junior Member
Flag Dresden, Germany
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by TrippleT

Doesn't work for Vodafone...I'm on BASE/Germany...JB/Retail EU...

Wieso funktioniert das nicht mit Vodafone.de? Weißt Du einen Umweg?

Danke,
Robert
9th February 2013, 08:05 AM |#16  
Junior Member
Flag SCLC, CHS:MEX
Thanks Meter: 2
 
More
Thumbs up Ok en Telcel
Trabajando bien en Telcel, tengo la versión británica de JB y jalo al pedo. Excelente opción por aquello de que tengamos problemas para echar a andar Carrier Name

Works perfect in Telcel MX with british JB
9th February 2013, 02:06 PM |#17  
Junior Member
Flag Frankfurt am Main
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by kingofdirt

Wieso funktioniert das nicht mit Vodafone.de? Weißt Du einen Umweg?

Danke,
Robert

1. hier spricht man englisch...
2. look at my two threads at android-hilfe... root area... the howto for modding SystemUI.apk and the other one called something like [MOD][ICS 40] Netzbetrieber...

it's not too hard to do it yourself...
9th February 2013, 11:13 PM |#18  
TrippleT's Avatar
Senior Member
Flag Planet Jupiter
Thanks Meter: 20
 
More
Re: Carrier Name
Quote:
Originally Posted by kingofdirt

Wieso funktioniert das nicht mit Vodafone.de? Weißt Du einen Umweg?

Danke,
Robert

Edit:

2 late...sorry...
24th February 2013, 03:06 AM |#19  
Senior Member
Thanks Meter: 343
 
More
Re: Carrier Name
Quote:
Originally Posted by szallah

1. hier spricht man englisch...
2. look at my two threads at android-hilfe... root area... the howto for modding SystemUI.apk and the other one called something like [MOD][ICS 40] Netzbetrieber...

it's not too hard to do it yourself...

Can you post links to those threads? Do they provide a method for totally removing the carrier name?

Sent from my Nexus 4
27th February 2013, 11:07 PM |#20  
Junior Member
Flag Frankfurt am Main
Thanks Meter: 1
 
More
@phositadc

sure: http://www.android-hilfe.de/root-cus...ifizieren.html
although it's german, but it also has a lot of pictures... ^^

unfortunately, it doesn't seem to work with JB... just got it working on my stock-ICS and haven't tried JB since i won't install that on my phone... ^^
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes