Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,728,048 Members 46,351 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Unable to access menu in Google Play

Tip us?
 
Krsmqn
Old
#11  
Krsmqn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 190
Posts: 831
Join Date: Jan 2012
Default Re: [Q] Unable to access menu in Google Play

Quote:
Originally Posted by Braves1995 View Post
Oddly enough, I have an app called Fullscreen Toggle that I installed to take away the soft key bar, which has been working just fine. In this app, I decided to try re-enabling the stock soft keys to see if it would bring back the menu button in Google Play (not sure why I thought it would, just effing around with it). Well, when I re-enabled the soft key bar in Fullscreen Toggle it didn't bring the soft keys back up, but I DID get my menu button in Google Play back along with other menu buttons in other apps! Weirdness..
Have you rebooted?
Do you own a ZTE Source? If so, visit the ZTE Source thread!

Is your Kindle bricked? Visit the Kindle Fire First Aide thread. Get a SkOrPn Factory Cable.
 
Braves1995
Old
#12  
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 87
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by Krsmqn View Post
Have you rebooted?
Yes, several times. I'd forgotten that I also froze the system app 'Soft Key Bar'. I'm assuming that's why it didn't come back up. Not sure why enabling that in Fullscreen Toggle brought back the app menus though. Either way, it's doing what I want it to do now.

Thank god for this forum or I wouldn't be attempting any of this crap, lol.
 
Krsmqn
Old
#13  
Krsmqn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 190
Posts: 831
Join Date: Jan 2012
Default Re: [Q] Unable to access menu in Google Play

Is your drop down status bar short?
Do you own a ZTE Source? If so, visit the ZTE Source thread!

Is your Kindle bricked? Visit the Kindle Fire First Aide thread. Get a SkOrPn Factory Cable.
 
Braves1995
Old
#14  
Member - OP
Thanks Meter 9
Posts: 87
Join Date: Jan 2013
Quote:
Originally Posted by Krsmqn View Post
Is your drop down status bar short?
A tad, yes. Is there any way to fix that and still keep my Google Play menu? Here you go:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-02-23-22-27-47.jpg
Views:	47
Size:	24.9 KB
ID:	1756182  
 
Krsmqn
Old
#15  
Krsmqn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 190
Posts: 831
Join Date: Jan 2012
Default Re: [Q] Unable to access menu in Google Play

Check out the new Rom in the kfhd7" development thread.

Sent from my KFTT using xda premium
Do you own a ZTE Source? If so, visit the ZTE Source thread!

Is your Kindle bricked? Visit the Kindle Fire First Aide thread. Get a SkOrPn Factory Cable.
 
MPDnnrd
Old
#16  
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 14
Join Date: Dec 2012
Location: The Void between CHA & ATL
Default Had this problem but found a setting

I had this problem in a rom I was using and tried all kinds of dpi settings without any luck getting the menu drop-down for the playstore settings. Then while I was in the interface settings of the rom control, there was a setting called "Statusbar Behavior" and that was turned off, and when turned on, the three dots that allow menu settings was available. This is late for this case, but I wanted to share so if others down the road had a similar problem and came across this thread as I did trying to resolve this kind of issue it would give another option to check. Hope this helps.
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...