Post Reply

[ROM/MOD]*TheCollective*[10-07-13] AoCP - CP6.2 {4.3} for i717

24th February 2013, 12:00 AM   |  #2761  
CPA Poke's Avatar
Recognized Contributor
Flag Tulsa, OK
Thanks Meter: 2,625
 
1,310 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Donate to Me
More
Re: [ROM/MOD]*TheCollective*[11-26-12] AoCP - CP4.6 {4.1.2} for i717
Quote:
Originally Posted by fezzy102

you can still type to search .lol we are on it looks like its specific to aocp on the note .of course it is.lol

Ah, but I beg to differ. I've flashed the GAPPS from the OP with every one of the other 4.2.2 builds that are out for the i717, and I have the same result on each one.

Easy fix for me: just removed the Google Now apk from the zip, flash it with the ROM, then manually downloaded (the horror!) Google Search from the Play Store. Or you could remove the app manually each time you flash the original GAPPS using TiBu or something (note: I always wipe the app data, uninstall, then reboot) and then download the Play Store version like above.

But yeah, I'd be willing to bet it's not a ROM issue - maybe a 4.2.2 inherent bug, but certainly nothing AOCP-specific IMO.
The Following User Says Thank You to CPA Poke For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 03:28 AM   |  #2762  
Member
Thanks Meter: 30
 
65 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Re: [ROM/MOD]*TheCollective*[11-26-12] AoCP - CP4.6 {4.1.2} for i717
Quote:
Originally Posted by CPA Poke

Ah, but I beg to differ. I've flashed the GAPPS from the OP with every one of the other 4.2.2 builds that are out for the i717, and I have the same result on each one.

Easy fix for me: just removed the Google Now apk from the zip, flash it with the ROM, then manually downloaded (the horror!) Google Search from the Play Store. Or you could remove the app manually each time you flash the original GAPPS using TiBu or something (note: I always wipe the app data, uninstall, then reboot) and then download the Play Store version like above.

But yeah, I'd be willing to bet it's not a ROM issue - maybe a 4.2.2 inherent bug, but certainly nothing AOCP-specific IMO.

Nice catch! (Dirty) uninstalled via JRUMMY and shazaam!

SEARCHING LIKE A BAWSE ON MY SAMSUNG-SGH-I717 using THE GOOGLE APP LOL
The Following User Says Thank You to Vaportrail36 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 04:13 AM   |  #2763  
Ranulf WolfSage's Avatar
Senior Member
Flag Columbus, Ohio
Thanks Meter: 154
 
197 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Re: [ROM/MOD]*TheCollective*[11-26-12] AoCP - CP4.6 {4.1.2} for i717
It appears to be related to Google Search being a system app. Here is what I did:

1. I uninstalled Google Search after stopping the app and clearing data using TB.
2. Reboot to recovery wiping cache/dalvik
3. Reboot to system and installed from market, it worked.
4. Set app back to system in TB
5. Reboot to recovery wiping cache/dalvik
6. Tested Google Search, failed exactly like before.

I could fix by going back to user app again, and wiping during reboot though. Very odd...

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium
24th February 2013, 05:33 AM   |  #2764  
fezzy102's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Flag harrisburg,pa
Thanks Meter: 3,509
 
1,392 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Ranulf WolfSage

It appears to be related to Google Search being a system app. Here is what I did:

1. I uninstalled Google Search after stopping the app and clearing data using TB.
2. Reboot to recovery wiping cache/dalvik
3. Reboot to system and installed from market, it worked.
4. Set app back to system in TB
5. Reboot to recovery wiping cache/dalvik
6. Tested Google Search, failed exactly like before.

I could fix by going back to user app again, and wiping during reboot though. Very odd...

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using xda premium

I wonder if i built the rom with no google quicksearch box.apk that would not put one into system app to have to replace just gapps would install it .that you all for the valuable info on this problem.
I just got a new build im gonna test with some new mods from crt60. wooohoo pray all goes well.
The Following 5 Users Say Thank You to fezzy102 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 04:16 PM   |  #2765  
fezzy102's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Flag harrisburg,pa
Thanks Meter: 3,509
 
1,392 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Re: [ROM/MOD]*TheCollective*[11-26-12] AoCP - CP4.6 {4.1.2} for i717
Testing a new set of gapps I made this morning along with new build my gapps seem to have fixed the mic FCC problem in Google now search keep fingers crossed got others testing on clean installs to make sure it is truly working .

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk 2
The Following 2 Users Say Thank You to fezzy102 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 05:33 PM   |  #2766  
fezzy102's Avatar
Recognized Contributor / Themer
Flag harrisburg,pa
Thanks Meter: 3,509
 
1,392 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
Donate to Me
More
Re: [ROM/MOD]*TheCollective*[11-26-12] AoCP - CP4.6 {4.1.2} for i717
Is there anyone running a old set of gapps that the voice FC on the Google search apk.? If so please let me know I want to try a test out.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk 2
The Following 2 Users Say Thank You to fezzy102 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 07:32 PM   |  #2767  
ruger94's Avatar
Recognized Developer
Flag Ponchatoula, Louisiana
Thanks Meter: 1,805
 
863 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Re: [ROM/MOD]*TheCollective*[11-26-12] AoCP - CP4.6 {4.1.2} for i717
Quote:
Originally Posted by fezzy102

Testing a new set of gapps I made this morning along with new build my gapps seem to have fixed the mic FCC problem in Google now search keep fingers crossed got others testing on clean installs to make sure it is truly working .

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk 2

Working great so far...

Sent from my I717 Note running AoCP5
The Following 3 Users Say Thank You to ruger94 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 08:01 PM   |  #2768  
rjh1's Avatar
Senior Member
Flag So Cal
Thanks Meter: 12
 
240 posts
Join Date:Joined: May 2007
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ruger94

Check out this link http://forum.xda-developers.com/show...postcount=2732

Sent from my I717 Note running AoCP5

Thanks For the info... that worked!

now I seem to have another issue...

I cant find the email app... i only see gmail app!
can anyone point me in the right direction

Thanks...

Rick
The Following User Says Thank You to rjh1 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 08:34 PM   |  #2769  
Junior Member
Syracuse NY
Thanks Meter: 1
 
20 posts
Join Date:Joined: Jun 2008
Quote:
Originally Posted by ruger94

Working great so far...

Sent from my I717 Note running AoCP5

Sweet, looking forward to it. Haven't encountered any problems with the ROM other wise!
24th February 2013, 10:03 PM   |  #2770  
Member
Flag Orange County Calif
Thanks Meter: 39
 
74 posts
Join Date:Joined: Mar 2009
More
Quote:
Originally Posted by fezzy102

Testing a new set of gapps I made this morning along with new build my gapps seem to have fixed the mic FCC problem in Google now search keep fingers crossed got others testing on clean installs to make sure it is truly working .

Sent from my SAMSUNG-SGH-I717 using Tapatalk 2

if you need another tester I would be happy to test

The Following 2 Users Say Thank You to socalrocker For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in AT&T Galaxy Note I717 Android Development by ThreadRank