Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Closed

[ROM][4.2.2][AOKP/CM/PA] SPH-L900 Vanilla RootBox [6/8/13][v4.0]

OP slick_rick

24th February 2013, 07:06 AM   |  #251  
Patch7's Avatar
Senior Member
Des Plaines, IL
Thanks Meter: 102
 
278 posts
Join Date:Joined: May 2011
More
Re: [ROM][4.2.2][AOKP/CM] SPH-L900 Vanilla RootBox [2/23/13][v3.7.1][Per-App-DPI][PIE
Titanium backup is ROM independent. It works on anything. What you backup and restore IS ROM dependant.

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
24th February 2013, 05:53 PM   |  #252  
Member
Thanks Meter: 2
 
90 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Re: [ROM][4.2.2][AOKP/CM] SPH-L900 Vanilla RootBox [2/23/13][v3.7.1][Per-App-DPI][PIE
This ROM kicks ass. only thing that i can't get to work is making chrome layout so that it has tabs like desktop chrome. It does it on PA.

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
24th February 2013, 06:16 PM   |  #253  
v4npro's Avatar
Senior Member
Flag Pasadena
Thanks Meter: 58
 
147 posts
Join Date:Joined: Mar 2010
Re: [ROM][4.2.2][AOKP/CM] SPH-L900 Vanilla RootBox [2/23/13][v3.7.1][Per-App-DPI][PIE
I've installed every update since release by just wiping cache and dalvik cache and ran into no issues. I guess everyone's different. Sweet rom, best aosp in my opinion. Thanks slick.

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
24th February 2013, 09:38 PM   |  #254  
Member
Thanks Meter: 2
 
90 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Re: [ROM][4.2.2][AOKP/CM] SPH-L900 Vanilla RootBox [2/23/13][v3.7.1][Per-App-DPI][PIE
One more issue....I can't seem to get my lte working. Tried everything.

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
24th February 2013, 09:40 PM   |  #255  
VeNuMuS's Avatar
Recognized Contributor
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 2,656
 
3,661 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Re: [ROM][4.2.2][AOKP/CM] SPH-L900 Vanilla RootBox [2/23/13][v3.7.1][Per-App-DPI][PIE
Quote:
Originally Posted by bigelroy123

One more issue....I can't seem to get my lte working. Tried everything.

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app

Mine works fine


Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
24th February 2013, 09:44 PM   |  #256  
Member
Thanks Meter: 2
 
90 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Re: [ROM][4.2.2][AOKP/CM] SPH-L900 Vanilla RootBox [2/23/13][v3.7.1][Per-App-DPI][PIE
Guess I will play with it some more.

Sent from my SPH-L900 using xda app-developers app
24th February 2013, 09:48 PM   |  #257  
Kelsey Jones's Avatar
Senior Member
Jersey
Thanks Meter: 33
 
309 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Re: [ROM][4.2.2][AOKP/CM] SPH-L900 Vanilla RootBox [2/23/13][v3.7.1][Per-App-DPI][PIE
Is the front facing camera a cm 10 bug when I take a picture with it instead of going back to the camera view if stays on the picture. But it is still on the camera because if I press the shutter it snaps like it is taking another picture. However it is not going back into camera view

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
24th February 2013, 10:26 PM   |  #258  
VeNuMuS's Avatar
Recognized Contributor
Flag Los Angeles
Thanks Meter: 2,656
 
3,661 posts
Join Date:Joined: Jun 2009
Donate to Me
More
Re: [ROM][4.2.2][AOKP/CM] SPH-L900 Vanilla RootBox [2/23/13][v3.7.1][Per-App-DPI][PIE
Quote:
Originally Posted by Kelsey Jones

Is the front facing camera a cm 10 bug when I take a picture with it instead of going back to the camera view if stays on the picture. But it is still on the camera because if I press the shutter it snaps like it is taking another picture. However it is not going back into camera view

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2

That bug is still present

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to VeNuMuS For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 11:01 PM   |  #259  
Kelsey Jones's Avatar
Senior Member
Jersey
Thanks Meter: 33
 
309 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
More
Re: [ROM][4.2.2][AOKP/CM] SPH-L900 Vanilla RootBox [2/23/13][v3.7.1][Per-App-DPI][PIE
Quote:
Originally Posted by Avatar

That bug is still present

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2

Ok thank you

Sent from my SPH-L900 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to Kelsey Jones For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 11:07 PM   |  #260  
Junior Member
Thanks Meter: 20
 
21 posts
Join Date:Joined: Aug 2009
is mms working?

Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes