FORUMS

Google Photos ‘Unlimited’ Storage Reportedly Being Capped

When Google Photos was announced, many of us thought very highly … more

Sprint Moves to Lift Video Streaming Limit for All-In

Yesterday, Sprint announced a new unlimited scheme that offered customers an … more

Xiaomi Releases Kernel Source Code For Mi4i

If you’ve been following the XDA News Portal lately, you might have noticed an … more

How to Listen to Beats 1 on Android Right Now

If you felt a bit left out by Apple launching their own online radio station Beats 1 … more

[Guide] Revert back to Original Stock Rom With Kies

2,294 posts
Thanks Meter: 654
 
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
24th February 2013, 02:35 AM |#91  
Senior Member
Flag Gateshead
Thanks Meter: 16
 
More
Ok i got it to install but now it just stays on the samsung boot up screen.
Bollocks
 
 
24th February 2013, 06:56 AM |#92  
mariosraptor's Avatar
OP Senior Member
Flag Corfu
Thanks Meter: 654
 
Donate to Me
More
Re: [Guide] Revert back to Original Stock Rom With Kies
Quote:
Originally Posted by NEDSTER1972

Ok i got it to install but now it just stays on the samsung boot up screen.
Bollocks

Boot in recovery by pressing volume up+home+power. Once there wipe data/factory reset and wipe cache.
Reboot

Sent from my GT-N7100 using xda premium
The Following User Says Thank You to mariosraptor For This Useful Post: [ View ]
28th February 2013, 02:58 PM |#93  
Garfildu's Avatar
Member
Flag Budapest
Thanks Meter: 5
 
More
One question
Is it true that this thing not working on mac ? Because i have a mac and i don't find that comand in tools ????
19th March 2013, 02:49 AM |#94  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Plug
do i need to do flash counter to 0? or kies will do it all?
19th March 2013, 02:29 PM |#95  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 39,083
 
Donate to Me
More
Re: [Guide] Revert back to Original Stock Rom With Kies
Flashing rom doesn't reset counter, irrespective of method you use.
Right now only available method is triangle away.

Sent from my GT-N7100 using xda premium
22nd March 2013, 06:18 PM |#96  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up Motherboard Changed !!!
Quote:
Originally Posted by dr.ketan

Likely they just change motherboard.

Sent from my GT-N7100 using xda premium

Finally, got my phone back today, they changed the motherboard and supplied a new serial number. First thing i did was get it upgraded to 4.1.2.

A bonus i got with the mobo change is that Samsung Kies actually connects now Never had that working before the mobo died...
13th May 2013, 01:16 PM |#97  
rajverma3135's Avatar
Senior Member
Flag Nottingham, UK
Thanks Meter: 76
 
Donate to Me
More
Extracting original firm from Samsung kies
Quote:
Originally Posted by dr.ketan

Flashing rom doesn't reset counter, irrespective of method you use.
Right now only available method is triangle away.

Sent from my GT-N7100 using xda premium

Hi guys

Is there any way to extract original firmware from Samsung kies, as everything I want to uproot my phone, I have to connect my phone to Samsung kies and it download a file around 1gb then update my phone.
If I can get a zip file or ruu file then it can help and prevent downloading 1gb again n again.

Thanks

Cheers

Raj
13th May 2013, 03:56 PM |#98  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 39,083
 
Donate to Me
More
You can download rom from here and keep with you. You need to flash with odin whenever you need it.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1896696

Sent from my GT-N7100 using xda premium
The Following User Says Thank You to dr.ketan For This Useful Post: [ View ]
15th May 2013, 08:49 PM |#99  
rajverma3135's Avatar
Senior Member
Flag Nottingham, UK
Thanks Meter: 76
 
Donate to Me
More
Thanks for Ur reply mate.

I had a look on suggested post.

My phone details are as follows
Base N7100XXDLK7 ANDROID ROM STOCK FACTORY

Build number JZO54K.N7100XXDMC3

Do I need to look for base number or build number.

Thanks


Sent from my GT-N7100 using xda premium
15th May 2013, 09:30 PM |#100  
dr.ketan's Avatar
Recognized Contributor
Flag Gujarat
Thanks Meter: 39,083
 
Donate to Me
More
You can flash any rom. Just same from your country will give you better language option.

Sent from my GT-N7100 using xda premium
The Following User Says Thank You to dr.ketan For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes