ZArchive Manages Your File Archives

Today smartphones are quite powerful devices that can handle multiple processes at once. In fact, some of … more

Regain Double Tap to Wake Functionality on the Nexus 6

A few months ago, Google announced its newest flagship device, the Nexus 6, alongside … more

Clean Your Recent Apps – XDA Xposed Tuesday

In this day and age, you have quite a few apps installed and running on your Android … more

Android Studio Reaches Release Candidate Status

Android app developers have a few options when comes to Android IDEs. One of the most … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

How to improve data speeds

OP Hulk0069

23rd February 2013, 06:04 AM   |  #1  
Hulk0069's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 157
 
937 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
http://gs3.wonderhowto.com/how-to/im...rizon-0142886/
Thought I'd share didn't see this in the forum yet.(remember always make a nandroid back-up)
Sent from my Clean- Rom freed blue beast!!
Last edited by Hulk0069; 23rd February 2013 at 06:07 AM.
The Following User Says Thank You to Hulk0069 For This Useful Post: [ View ]
23rd February 2013, 09:10 PM   |  #2  
shawn01's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
325 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Re: How to improve data speeds
Have anyone tried any of these?
23rd February 2013, 09:23 PM   |  #3  
Hulk0069's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 157
 
937 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Re: How to improve data speeds
I'm not sure it's kinda confusing, but some ppl I know said they did it worked for them so thought I'd share
Any one trying these make sure you choose the Verizon one not Sprint.
sent from my Clean-Rom blue themed beast!!
23rd February 2013, 09:42 PM   |  #4  
ricecake2000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 56
 
456 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
Re: How to improve data speeds
Looks confusing. I'm sure if it catches on it may become simpler? Lol or illegal.

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
23rd February 2013, 09:57 PM   |  #5  
shawn01's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
325 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Re: How to improve data speeds
I wonder witch Prl they picked.
24th February 2013, 02:44 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
19 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
I thought the GS3 updated PRLs by itself, thats why you cant do *228 to activate.
24th February 2013, 08:39 AM   |  #7  
Hulk0069's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 157
 
937 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Re: How to improve data speeds
Quote:
Originally Posted by siriusgamer

I thought the GS3 updated PRLs by itself, thats why you cant do *228 to activate.

If you look it's**228 to revert back.but yes Verizon did tell me that doesn't work instead pull the battery to update it...weird.but this method is different I suggest if your're new to this give it time for a easier one just to be safe.

sent from my Clean-Rom blue themed beast!!
25th February 2013, 06:49 AM   |  #8  
takota6's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 117
 
569 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Re: How to improve data speeds
I will being returning a phone back tomorrow,, so I will report back 2marrow as the lab rat..stay tuned

Ĉaaaa..!.!.
The Following User Says Thank You to takota6 For This Useful Post: [ View ]
25th February 2013, 09:09 AM   |  #9  
gedster314's Avatar
Senior Member
Oxnard, Ca
Thanks Meter: 114
 
865 posts
Join Date:Joined: Sep 2007
Nothing new about this. People have been modding and swapping prls for over a decade. I used a Verizon PRL on my Sprint phone so I could roam and use a lot of data so Sprint would terminate my contract without an ETF. You use to be able load PRLs just by dialing ##PRL#. It's harmless, give it try, you aren't going to see a huge difference but if it works for you great.
The Following User Says Thank You to gedster314 For This Useful Post: [ View ]
11th March 2013, 11:53 AM   |  #10  
Member
Thanks Meter: 3
 
38 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
wow that looks confusing, altough I'd love it if it would work

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes