FORUMS

Dr.Ketan Brings The S6 Theme Store To The Note 4

Dr.Ketan has submitted a video to the forums showing a functional port of the Galaxy S6 … more

Do You Have Insurance on Your Smartphone?

While affordable smartphones are becoming more available, the majority of high-end flagships … more

Apple Music Will Increase iTunes Match to 100,000 Songs

The battle for music streaming subscription dominance is starting to really heat … more

Xposed Framework Updated to v65

Xposed Framework is an extremely popular modification platform for Android, so much so that we included … more

How to improve data speeds

937 posts
Thanks Meter: 157
 
By Hulk0069, Senior Member on 23rd February 2013, 05:04 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
http://gs3.wonderhowto.com/how-to/im...rizon-0142886/
Thought I'd share didn't see this in the forum yet.(remember always make a nandroid back-up)
Sent from my Clean- Rom freed blue beast!!
Last edited by Hulk0069; 23rd February 2013 at 05:07 AM.
The Following User Says Thank You to Hulk0069 For This Useful Post: [ View ]
 
 
23rd February 2013, 08:10 PM |#2  
shawn01's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
More
Re: How to improve data speeds
Have anyone tried any of these?
23rd February 2013, 08:23 PM |#3  
Hulk0069's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 157
 
More
Re: How to improve data speeds
I'm not sure it's kinda confusing, but some ppl I know said they did it worked for them so thought I'd share
Any one trying these make sure you choose the Verizon one not Sprint.
sent from my Clean-Rom blue themed beast!!
23rd February 2013, 08:42 PM |#4  
ricecake2000's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 62
 
More
Re: How to improve data speeds
Looks confusing. I'm sure if it catches on it may become simpler? Lol or illegal.

Sent from my SCH-I535 using xda app-developers app
23rd February 2013, 08:57 PM |#5  
shawn01's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 33
 
More
Re: How to improve data speeds
I wonder witch Prl they picked.
24th February 2013, 01:44 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I thought the GS3 updated PRLs by itself, thats why you cant do *228 to activate.
24th February 2013, 07:39 AM |#7  
Hulk0069's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 157
 
More
Re: How to improve data speeds
Quote:
Originally Posted by siriusgamer

I thought the GS3 updated PRLs by itself, thats why you cant do *228 to activate.

If you look it's**228 to revert back.but yes Verizon did tell me that doesn't work instead pull the battery to update it...weird.but this method is different I suggest if your're new to this give it time for a easier one just to be safe.

sent from my Clean-Rom blue themed beast!!
25th February 2013, 05:49 AM |#8  
takota6's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 128
 
More
Re: How to improve data speeds
I will being returning a phone back tomorrow,, so I will report back 2marrow as the lab rat..stay tuned

Ĉaaaa..!.!.
The Following User Says Thank You to takota6 For This Useful Post: [ View ]
25th February 2013, 08:09 AM |#9  
gedster314's Avatar
Senior Member
Oxnard, Ca
Thanks Meter: 114
 
More
Nothing new about this. People have been modding and swapping prls for over a decade. I used a Verizon PRL on my Sprint phone so I could roam and use a lot of data so Sprint would terminate my contract without an ETF. You use to be able load PRLs just by dialing ##PRL#. It's harmless, give it try, you aren't going to see a huge difference but if it works for you great.
The Following User Says Thank You to gedster314 For This Useful Post: [ View ]
11th March 2013, 10:53 AM |#10  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
wow that looks confusing, altough I'd love it if it would work
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes