Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,771,526 Members 50,172 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

twrp recovery issues

Tip us?
 
npesa92
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 67
Posts: 154
Join Date: Mar 2012
Default twrp recovery issues

So ive been having this issue and it started all after i tried to flash the ubuntu zips that were supposed to work with a custom recovery. I flashed correctly as everyone said to do so, and my recovery would restart during flashing of the armhf.zip(the larger zip). The armhf.zip would get around 2/3 done and then just restart the recovery but now i am having the problem that i cannot recover from any of my recoveries without my recovery restarting. TWRP will recover the system and then while it is recovering the /data partition it restarts back into the recovery, but does not finish the restore. I am running the latest twrp 2.4.1.0. Please let me know if anyone knows how to fix this issue, or if you have experienced this.

Thanks in advance,

I am wondering if i am going to have to flash factory firmware and rom from google and unroot, and then reroot and what not. Just let me know if any of this would help.
 
melvis02
Old
(Last edited by melvis02; 24th February 2013 at 01:43 PM.)
#2  
melvis02's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 1
Posts: 3
Join Date: Jan 2012
Default Re: twrp recovery issues

Ran into the same exact thing. Had limited success wiping, restoring nandroid backups, or installing CM10 nightlies. I was finally able to get back up and running this morning using http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2121673 to do a full wipe then install a clean Android ROM.

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk HD
The Following User Says Thank You to melvis02 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
npesa92
Old
(Last edited by npesa92; 25th February 2013 at 12:45 AM.)
#3  
Senior Member - OP
Thanks Meter 67
Posts: 154
Join Date: Mar 2012
Default Re: twrp recovery issues

Quote:
Originally Posted by melvis02 View Post
Ran into the same exact thing. Had limited success wiping, restoring nandroid backups, or installing CM10 nightlies. I was finally able to get back up and running this morning using http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2121673 to do a full wipe then install a clean Android ROM.

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk HD
I am able to flash ROMs fine, its just restoring from nandroid that messes it up, did you do the kernel cleaner and superwipe or just the super wipe zip?

Edit: nevermind I just flashed super wipe, and everything is all good now, I can fully restore. Thanks for the help, I appreciate it.

Sent from my Nexus 10 using xda app-developers app
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes