Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,742,296 Members 52,274 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q] Jelly Bean Stock Music Player Bug

Tip us?
 
MaxdyTeo
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Mar 2011
Default [Q] Jelly Bean Stock Music Player Bug

Hi guys. I'm using a stock unrooted One X. It has been running jelly bean since december but a bug came up since a few weeks ago. When I play a song on the stock music player, it would play for less than 10 seconds then it would fast forward or skip to the next song and the bug would happen all over again. This has gotten to the point where its impossible for me to listen to music without feeling very annoyed. This problem doesn't seem to occur when I play the music through the speaker so I'm guessing Beats Audio is causing this. Just a guess though. Anyway I've tried a bunch of things to solve the problem but nothing seems to work. Any help would be appreciated.
 
NITRO_100
Old
#2  
NITRO_100's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 682
Posts: 688
Join Date: Mar 2011
Location: Zagreb

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by MaxdyTeo View Post
Hi guys. I'm using a stock unrooted One X. It has been running jelly bean since december but a bug came up since a few weeks ago. When I play a song on the stock music player, it would play for less than 10 seconds then it would fast forward or skip to the next song and the bug would happen all over again. This has gotten to the point where its impossible for me to listen to music without feeling very annoyed. This problem doesn't seem to occur when I play the music through the speaker so I'm guessing Beats Audio is causing this. Just a guess though. Anyway I've tried a bunch of things to solve the problem but nothing seems to work. Any help would be appreciated.
Have you tried to clear data of music app ?
Moto Defy CM10 (red) [28.11.2012] by Quarx / MotoInspired Theme / V6 Supercharged

HTC One X / powered by lONELyX

NEXUS 5 / Stock / Xposed / ElementalX
 
MaxdyTeo
Old
#3  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 15
Join Date: Mar 2011
Yes I did. I also installed Poweramp and the problem happens there too.
The weird thing about this bug is that it doesn't happen every time. I was listening to music for about 2 hours today and everything was fine. But I'm sure it will happen again.
 
NITRO_100
Old
#4  
NITRO_100's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 682
Posts: 688
Join Date: Mar 2011
Location: Zagreb

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by MaxdyTeo View Post
Yes I did. I also installed Poweramp and the problem happens there too.
The weird thing about this bug is that it doesn't happen every time. I was listening to music for about 2 hours today and everything was fine. But I'm sure it will happen again.
Well, the only thing that's getting in my mind is to make factory reset.
Moto Defy CM10 (red) [28.11.2012] by Quarx / MotoInspired Theme / V6 Supercharged

HTC One X / powered by lONELyX

NEXUS 5 / Stock / Xposed / ElementalX
 
kartoonz
Old
#5  
kartoonz's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 15
Posts: 213
Join Date: Apr 2012
Location: Psynation
did you try listening to music with beats audio turned off? that may help narrow down the problem...
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes