Thread Closed

(7.17.13) Team Venom Presents ViperDNA

24th February 2013, 04:42 AM   |  #2801  
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
165 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Re: [ROM](2.15.13) Team Venom Presents ViperDNA 1.1.3 l Tweaks l OTA l EQS l Venom HU
The last couple of days my Venom tweaks and Venom HUB have stopped working. Hub shows a force close message when I try to open it. Any thoughts on what I can do to get them to work again?

Sent from my HTC6435LVW using xda app-developers app
24th February 2013, 05:04 AM   |  #2802  
Member
Thanks Meter: 11
 
96 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Re: [ROM](2.15.13) Team Venom Presents ViperDNA 1.1.3 l Tweaks l OTA l EQS l Venom HU
Changing the DPI sure does look pretty, but man does it cause a mess in the play store! I know that this happens on basically every rom but I wish that wasn't the case

Sent from my HTC6435LVW using Tapatalk 2
24th February 2013, 05:15 AM   |  #2803  
stillthisguy's Avatar
Senior Member
Flag Omaha, NE
Thanks Meter: 415
 
613 posts
Join Date:Joined: Dec 2007
Donate to Me
More
Re: [ROM](2.15.13) Team Venom Presents ViperDNA 1.1.3 l Tweaks l OTA l EQS l Venom HU
Quote:
Originally Posted by BigMace23

Changing the DPI sure does look pretty, but man does it cause a mess in the play store! I know that this happens on basically every rom but I wish that wasn't the case

Sent from my HTC6435LVW using Tapatalk 2

I love 400 DPI as well, so I used this to fix the play store issues. It works automagiclly!

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2123368
Sent from my HTC6435LVW using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to stillthisguy For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 07:37 AM   |  #2804  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
148 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Just loving my new DNA over here in Australia on Telstra Network.

This ROM is working beautifully for me (v1.1.3) only one problem I have is the Wifi Hotspot doesn't work.

I get this error when trying to run the Hotspot - "None VZW UICC Present"

Any suggestion on how to fix this?

Tks
24th February 2013, 10:16 AM   |  #2805  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
14 posts
Join Date:Joined: Jun 2010
I to am having trouble with sence not working. I go from 1.0.1 to the VIPERdna_ota_1.1.0_1.1.1.zip.
24th February 2013, 11:53 AM   |  #2806  
shizumie's Avatar
Senior Member
Hortense
Thanks Meter: 20
 
154 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Re: [ROM](2.15.13) Team Venom Presents ViperDNA 1.1.3 l Tweaks l OTA l EQS l Venom HU
Quote:
Originally Posted by killerloon

I to am having trouble with sence not working. I go from 1.0.1 to the VIPERdna_ota_1.1.0_1.1.1.zip.

Just wondering. Going from 1.0.1 to 1.1.0 did you factory reset. Wipe data, format system?

Helped a guy on another forum. This ended up solving his sence force close issues.

Signed with the blood of my DNA
24th February 2013, 02:31 PM   |  #2807  
Senior Member
Flag Cincinatti
Thanks Meter: 9
 
356 posts
Join Date:Joined: Dec 2008
More
What kernel will run with this rom with the new ota's?
24th February 2013, 02:34 PM   |  #2808  
Member
Thanks Meter: 4
 
64 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
HELP!! I am on ViperDNA 1.0.1 ._. Should I download the full rom (1.1.0) before flashing the OTA's? Or should i just go straight for the OTA even though I am on the version 1.0.1?
24th February 2013, 02:36 PM   |  #2809  
docnok63's Avatar
Senior Member
Flag Memphis, TN
Thanks Meter: 642
 
1,091 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by frostywinter

Just loving my new DNA over here in Australia on Telstra Network.

This ROM is working beautifully for me (v1.1.3) only one problem I have is the Wifi Hotspot doesn't work.

I get this error when trying to run the Hotspot - "None VZW UICC Present"

Use WiFi Tethering for Root Users from the Play Store. Search in this thread for the proper settings. I've posted them a few times.

Quote:
Originally Posted by bballboy32591

The last couple of days my Venom tweaks and Venom HUB have stopped working. Hub shows a force close message when I try to open it. Any thoughts on what I can do to get them to work again?

Quote:
Originally Posted by killerloon

I to am having trouble with sence not working. I go from 1.0.1 to the VIPERdna_ota_1.1.0_1.1.1.zip.

Quote:
Originally Posted by shizumie

Just wondering. Going from 1.0.1 to 1.1.0 did you factory reset. Wipe data, format system?

Helped a guy on another forum. This ended up solving his sence force close issues.

We're having a rash of reports of this lately. Strange seeing how 1.1.0 and 1.1.1 were dropped so long ago. In any case, you're going to have to do a full wipe. Go into recovery and do a nandroid backup of data. Wipe dalvik, factory reset, and format system x 3 each. Reflash 1.1.0 and go boot up. Sign into Google and let it restore your apps. Reboot and then force the Viper 1.1.1. Reboot and repeat if no errors. Reboot and force 1.1.3 if no errors. Reboot again and if no errors in 1.1.3 boot, boot into recovery and restore your data.

Quote:
Originally Posted by karatche

What kernel will run with this rom with the new ota's?

You can use any kernel you wish, but dsb's stock writable kernel modules are built into the ROM. Flash the boot.img from the OP.

Quote:
Originally Posted by B3tray3d

HELP!! I am on ViperDNA 1.0.1 ._. Should I download the full rom (1.1.0) before flashing the OTA's? Or should i just go straight for the OTA even though I am on the version 1.0.1?

The changes from 1.0.1 to 1.1.0 required a full wipe to install. Follow my steps above to flash 1.1.0 and get the Viper OTAs.
Last edited by docnok63; 24th February 2013 at 02:42 PM.
The Following User Says Thank You to docnok63 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 02:37 PM   |  #2810  
cromanorn's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
223 posts
Join Date:Joined: May 2009
More
Quote:
Originally Posted by B3tray3d

HELP!! I am on ViperDNA 1.0.1 ._. Should I download the full rom (1.1.0) before flashing the OTA's? Or should i just go straight for the OTA even though I am on the version 1.0.1?

You need to flash 1.1.0. the the 1.1.2 and 1.13 OTA. Also, I believe the boot.img has changed from 1.0.1 to 1.1.0, so you will need to flash that as well.

Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
hub, ota, tacos are a tasty treat, tweaks, venom, vin is awesome
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Droid DNA Android Development by ThreadRank