Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Expert advice needed] [HELP Reqd] Wifi connecting but not working...why?

OP mathrania

24th February 2013, 11:28 AM   |  #81  
death__machine's Avatar
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 92
 
498 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
My Phone does the exact same thing when connecting to this cafe router(I go there everyday) there'll be a good signal but I won't be able to use internet. And I'm pretty sure this started after flashing 1.39. Home wifi and a few others work fine. Tried two roms on this hboot till now.

So I can't exactly reset my phone can I? To try to solve this problem that is.
24th February 2013, 12:48 PM   |  #82  
pradeepvizz's Avatar
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 655
 
2,008 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by death__machine

My Phone does the exact same thing when connecting to this cafe router(I go there everyday) there'll be a good signal but I won't be able to use internet. And I'm pretty sure this started after flashing 1.39. Home wifi and a few others work fine. Tried two roms on this hboot till now.

So I can't exactly reset my phone can I? To try to solve this problem that is.

Give it a try, i don't really think that is a permanent solution.
24th February 2013, 02:12 PM   |  #83  
death__machine's Avatar
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 92
 
498 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
If I reset whilst being on a Custom Rom what happens? I don't wanna be stuck without a usable phone :P
25th February 2013, 12:45 PM   |  #84  
pradeepvizz's Avatar
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 655
 
2,008 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by death__machine

If I reset whilst being on a Custom Rom what happens? I don't wanna be stuck without a usable phone :P

What do you mean? reset on custom ROM will reset your custom ROM only. All your data has been overwritten already when you flashed it.
The Following User Says Thank You to pradeepvizz For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes