Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

★☞ [Rom][4.3] AllianceRom - Build 26 THE Most Customisable TW ROM On ANY Device [04/27/14][Aroma][MJ9] ☜★

OP BeansTown106

Announcement from beanstown106: Alliance Rom Build 26 is Now Live!!
24th February 2013, 12:34 PM   |  #7761  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
24 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
More
Global Mode?
Is anyone using this ROM outside of the states and having problems?

I have added the correct APN and everything correctly, but it keeps asking me "Switch to Global mode?" numerous times.

When I click "OK" it suddenly drops signal, asks me "Switch to Global mode?" and it's a nonstop cycle from there.

I do admit that I did a dirty flash, but because I thought it had affected it, I did a whole cache/dalvik/system/factory reset in TWRP.

If this keeps going on, I'm going to have to reflash Build 8 (what I was on previously till Build 10 came out)

If anyone has some insight on this, that'd be great!

Edit:
If I remember correcty, Build 8 had options for Global and what not under the "Mobile Networks" settings, but all I see now are "Mobile Data", "Global Data Roaming Access", "Roaming", "Signal Strength", "Access Point Names" and "Network operators"(Which is inaccessible btw). Is this right?
Last edited by rotarynerd; 24th February 2013 at 12:37 PM.
24th February 2013, 01:28 PM   |  #7762  
chelper's Avatar
Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 21
 
198 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
More
Re: ★☞ [Rom] Jelly'Beans' - Build 10 [02/21/13][Aroma][Fully Customizable][I605VRALL4
Thanks for a great rom beans.

Confirmation number: 1XS913210R1698613

Sent from my SCH-I605 using xda premium
24th February 2013, 03:54 PM   |  #7763  
Ibkevin's Avatar
Senior Member
Flag Wyoming
Thanks Meter: 324
 
649 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Re: ★☞ [Rom] Jelly'Beans' - Build 10 [02/21/13][Aroma][Fully Customizable][I605VRALL4
Quote:
Originally Posted by flascrnwrtr

You may want to read this and any posts related to the subject. Mine got stuck on roaming and I had to have it replaced. That was before I realized others had the same issue (GS3 and N2). Hopefully, you can find a way to get it reset.

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1852255

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2

Thanks for posting that link. Very informative. Going to give it a shot today just to be backed up n safe. Thank you again though. :thumbup:

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
24th February 2013, 05:38 PM   |  #7764  
jmill75's Avatar
Senior Member
Flag Ohio
Thanks Meter: 275
 
686 posts
Join Date:Joined: Dec 2009
Donate to Me
More
Re: ★☞ [Rom] Jelly'Beans' - Build 10 [02/21/13][Aroma][Fully Customizable][I605VRALL4
Just tried using tw launcher, no luck. Sucks cause I hate the lock screen wallpaper I have now. May have to reflash.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
24th February 2013, 05:50 PM   |  #7765  
sting5566's Avatar
Senior Member
Flag Philadelphia
Thanks Meter: 84
 
469 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
Quote:
Originally Posted by jmill75

Just tried using tw launcher, no luck. Sucks cause I hate the lock screen wallpaper I have now. May have to reflash.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2

I'm using Nova and have had no issues with changing my lock screen wallpaper.
24th February 2013, 06:02 PM   |  #7766  
lgoldstein's Avatar
Senior Member
Flag Cambridge, MN
Thanks Meter: 97
 
377 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
Donate to Me
More
Re: ★☞ [Rom] Jelly'Beans' - Build 10 [02/21/13][Aroma][Fully Customizable][I605VRALL4
Apex launcher let's me change the locks creepy no problem.

I'm not sure if this is a Beans issue or not, I just updated to SwiftKey 4 and now I'm having issues with typing. I flashed v10 and SK4 on the same day which is causing my confusion. When I go to enter data into a text field, my keyboard doesn't pop up or it does but nothing inputs. I have to go to settings/language and input/ and recheck which keyboard to use. Anyone else having difficulties?
24th February 2013, 06:39 PM   |  #7767  
KGBxxx's Avatar
Senior Member
Flag Bloomfield Hills, MI
Thanks Meter: 106
 
1,015 posts
Join Date:Joined: May 2010
More
Re: ★☞ [Rom] Jelly'Beans' - Build 10 [02/21/13][Aroma][Fully Customizable][I605VRALL4
Quote:
Originally Posted by jmill75

Just tried using tw launcher, no luck. Sucks cause I hate the lock screen wallpaper I have now. May have to reflash.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2

Make sure you're using the TW gallery to change lockscreen wallpaper.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
24th February 2013, 06:48 PM   |  #7768  
Senior Member
Thanks Meter: 168
 
936 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Re: ★☞ [Rom] Jelly'Beans' - Build 10 [02/21/13][Aroma][Fully Customizable][I605VRALL4
I have to change wallpapers from settings or my system crashes. Works fine from in there though.
24th February 2013, 06:55 PM   |  #7769  
CAPTainJRacine's Avatar
Senior Member
Flag Southwest Harbor
Thanks Meter: 150
 
362 posts
Join Date:Joined: Nov 2010
More
Quote:
Originally Posted by lgoldstein

Apex launcher let's me change the locks creepy no problem.

I'm not sure if this is a Beans issue or not, I just updated to SwiftKey 4 and now I'm having issues with typing. I flashed v10 and SK4 on the same day which is causing my confusion. When I go to enter data into a text field, my keyboard doesn't pop up or it does but nothing inputs. I have to go to settings/language and input/ and recheck which keyboard to use. Anyone else having difficulties?

I've had this issue twice. On stock, it was due to some issue with SwiftKey. Had to occasionally do what you did above.Never found out why it was doing it

On Beans, it turned out to be due to SPen keyboard switcher in Custom Settings. Not sure if you use it. I had the Samsung keyboard come out for Spen, and had frozen 4.1 Keyboard to use the market Paid version of 4.1 keyboard (to resize keys), but hadn't linked it to this new version of the 4.1 keyboard. Once I corrected the settings in the SPen Keyboard Switcher, I stopped having issues.
The Following User Says Thank You to CAPTainJRacine For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 06:59 PM   |  #7770  
Zues532's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
150 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Re: ★☞ [Rom] Jelly'Beans' - Build 10 [02/21/13][Aroma][Fully Customizable][I605VRALL4
Is there ever a chance we could see tablet mode as an option in aroma? I loved the mod, but I couldn't get it working on build 9.

This is hands down the best performing rom I've used for the Note 2, but lately I've been using PA just for the tablet mode.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes