Post Reply

[RUU][X920d] Stock RUU of HTC Butterfly X920d

OP fnoji111

24th February 2013, 02:44 PM   |  #31  
Senior Member
Flag shah alam
Thanks Meter: 3
 
131 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Quote:
Originally Posted by enyaj

Did you have to re-lock bootloader?

Sent from my HTC Butterfly using Tapatalk 2

to restore from nandroid backup? nope. as i made the backup after rooting the phone. So essentially i am running a stock rooted rom, To get an update tho i would simply have to relock the bootloader.
24th February 2013, 11:10 PM   |  #32  
Re: [RUU][X920d] Stock RUU of HTC Butterfly X920d
Quote:
Originally Posted by mazlano27

to restore from nandroid backup? nope. as i made the backup after rooting the phone. So essentially i am running a stock rooted rom, To get an update tho i would simply have to relock the bootloader.

I also have a back up. Do I have to do full wipe before restore?

Sent from my HTC Butterfly using Tapatalk 2
25th February 2013, 06:14 AM   |  #33  
Senior Member
Flag shah alam
Thanks Meter: 3
 
131 posts
Join Date:Joined: Feb 2009
More
Yes
Quote:
Originally Posted by enyaj

I also have a back up. Do I have to do full wipe before restore?

Sent from my HTC Butterfly using Tapatalk 2

Yes you do!

---------- Post added at 07:14 AM ---------- Previous post was at 07:13 AM ----------

Quote:
Originally Posted by v-b-n

Well the zip is a messed up file ... some files extracted without error but dont think its worth trying them ... and as I mentioned before there is no boot image in this one ..

So for now, I have uploaded a System and Boot backup from TWRP which should be enough to get back to Stock if required till we get a proper OTA or RUU file


Link -> http://vps.rana.sg/x920d/Stock/

The system stock twrp seems to be corrupted? any one else having this issue?
25th February 2013, 06:22 AM   |  #34  
I went with restoring. Everything seems good except I don't have signal unless I start the Network VIP app. Any help?

Edit: And I can't connect to Wifi.

Edit: Is wipe Data same with Format data in TWRP?

Edit: Went back to Virtuos and I still don't have signal. Do I have to doFormat Data in TWRP? PLease help.
Last edited by enyaj; 25th February 2013 at 07:03 AM.
25th February 2013, 08:45 AM   |  #35  
v-b-n's Avatar
Recognized Contributor
Flag Singapore
Thanks Meter: 743
 
2,505 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by mazlano27

Yes you do!

---------- Post added at 07:14 AM ---------- Previous post was at 07:13 AM ----------



The system stock twrp seems to be corrupted? any one else having this issue?

Sorry about that ... my Mac messed it up ..

Uploading both new boot and system files now ...

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

Ok new files are uploaded and I have extracted them on server side just fine ... should be ok now
25th February 2013, 08:59 AM   |  #36  
Re: [RUU][X920d] Stock RUU of HTC Butterfly X920d
Quote:
Originally Posted by v-b-n

Sorry about that ... my Mac messed it up ..

Uploading both new boot and system files now ...

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

Ok new files are uploaded and I have extracted them on server side just fine ... should be ok now

So when flashing the stock Rom I also have to flash boot and system?

Sent from my HTC Butterfly using Tapatalk 2
25th February 2013, 09:04 AM   |  #37  
v-b-n's Avatar
Recognized Contributor
Flag Singapore
Thanks Meter: 743
 
2,505 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
The Stock ROM (if you are lucky enough to get the zip working) is enough

OR

The alternative is the TWRP Backups I have uploaded (To be restored in Recovery)

-------------------
Only one of the above methods is required
25th February 2013, 09:24 AM   |  #38  
keithleyson's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 61
 
365 posts
Join Date:Joined: Jul 2011
tried to update me SG Butterfly with this RUU (renamed to PL99IMG.zip) but after the file is verfied and loaded while in HBOOT, it just goes back to the menu list FASTBOOT, RECOVERY, POWER DOWN

my rom is not updated or anything. still the same. 1.09.707.4
my CID is HTC__004

Anyone know how I can update my phone or how I can make my CID into SuperCID so I can install this RUU?
25th February 2013, 09:31 AM   |  #39  
Re: [RUU][X920d] Stock RUU of HTC Butterfly X920d
Quote:
Originally Posted by v-b-n

The Stock ROM (if you are lucky enough to get the zip working) is enough

OR

The alternative is the TWRP Backups I have uploaded (To be restored in Recovery)

-------------------
Only one of the above methods is required

Where did you upload it again? On the link above?

Sent from my HTC Butterfly using Tapatalk 2
25th February 2013, 09:42 AM   |  #40  
v-b-n's Avatar
Recognized Contributor
Flag Singapore
Thanks Meter: 743
 
2,505 posts
Join Date:Joined: Feb 2010
Donate to Me
More
Re: [RUU][X920d] Stock RUU of HTC Butterfly X920d
Quote:
Originally Posted by keithleyson

tried to update me SG Butterfly with this RUU (renamed to PL99IMG.zip) but after the file is verfied and loaded while in HBOOT, it just goes back to the menu list FASTBOOT, RECOVERY, POWER DOWN

my rom is not updated or anything. still the same. 1.09.707.4
my CID is HTC__004

Anyone know how I can update my phone or how I can make my CID into SuperCID so I can install this RUU?

The zip is the problem, not the cid

Sent from my HTC Butterfly using xda premium

---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

Quote:
Originally Posted by enyaj

Where did you upload it again? On the link above?

Sent from my HTC Butterfly using Tapatalk 2

Yes same link.. Just new files

Sent from my HTC Butterfly using xda premium

The Following User Says Thank You to v-b-n For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes