FORUMS

Which OEM Would You Like to Help?

Most manufacturers have moments of greatness and moments of decadence, and in the past few years … more

Root T-Mobile S6/Edge on 5.1.1 Without Tripping Knox

If you purchase phones from a carrier, you may be no stranger to the difficulties … more

IonVR Coming Soon, HTC M9 Dev Edition Gets Android 5.1 – XDA TV

The HTC M9 Developer Edition has received Android 5.1. That and … more

Android 5.1.1 Omni ROM For Motorola Xoom

Back in Feb 2011, the Motorola Xoom became the first device to be sold with Android 3.0 … more

AOSP Browser

167 posts
Thanks Meter: 34
 
By slide83, Senior Member on 3rd November 2012, 02:31 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
24th February 2013, 10:18 PM |#101  
lKBZl's Avatar
Senior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 121
 
More
Quote:
Originally Posted by bk201doesntexist

push it to /system/app?

And put the right permissions Then reboot.
The Following 2 Users Say Thank You to lKBZl For This Useful Post: [ View ]
 
 
24th February 2013, 11:56 PM |#102  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by bk201doesntexist

push it to /system/app?

Quote:
Originally Posted by lKBZl

And put the right permissions Then reboot.

Hooray, it is working now.

First of all I didn't know I have to push it to /system/app. Once I've done that, I changed the permission rw-r--r-- then I kept manually trying to install it and it kept failing until I saw IKBZI responds .

Rebooted my N7 and tadaaa the browser app shows up. Thank you so much both!
The Following User Says Thank You to sus4ntoh For This Useful Post: [ View ]
25th February 2013, 01:14 AM |#103  
beekay201's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,208
 
More
Re: AOSP Browser
Quote:
Originally Posted by sus4ntoh

Hooray, it is working now.

First of all I didn't know I have to push it to /system/app. Once I've done that, I changed the permission rw-r--r-- then I kept manually trying to install it and it kept failing until I saw IKBZI responds .

Rebooted my N7 and tadaaa the browser app shows up. Thank you so much both!

Glad you got it working, but he deserves a "thanks" as well.

Sent from my Nexus 10 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to beekay201 For This Useful Post: [ View ]
25th February 2013, 03:17 AM |#104  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Re: AOSP Browser
My apologies. I could have sworn I clicked thanks on both posts but regardless thank you both again.

In regards to the browser, I like how fast it loads but it has force close a few times. Do you guys experience that?

Edit: I think I need to learn how to follow instructions. I renamed .odex file but didn't rename .apk one. Let's see if it is more stable now...


Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Last edited by sus4ntoh; 25th February 2013 at 03:57 AM.
25th February 2013, 11:37 AM |#105  
lKBZl's Avatar
Senior Member
Flag Barcelona
Thanks Meter: 121
 
More
Quote:
Originally Posted by sus4ntoh

My apologies. I could have sworn I clicked thanks on both posts but regardless thank you both again.

In regards to the browser, I like how fast it loads but it has force close a few times. Do you guys experience that?

Edit: I think I need to learn how to follow instructions. I renamed .odex file but didn't rename .apk one. Let's see if it is more stable now...


Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

No worries, I won't die for a thanks, but it's always nice to see you help someone and he "thank you" About the browser force closing, im not experiecing and haven't experienced it. What I did was copy the browser.apk and 2 new files to system/app and changed the permissions (those files were the browserproxy ones, I replaced them with the original ones, but before made a copy of the original ones since when the OTA shows up, you need to restore them).
17th March 2013, 05:26 PM |#106  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Re: AOSP Browser
Quote:
Originally Posted by lKBZl

No worries, I won't die for a thanks, but it's always nice to see you help someone and he "thank you" About the browser force closing, im not experiecing and haven't experienced it. What I did was copy the browser.apk and 2 new files to system/app and changed the permissions (those files were the browserproxy ones, I replaced them with the original ones, but before made a copy of the original ones since when the OTA shows up, you need to restore them).

Hmm I still have the browser forces close on me. One thing that I noticed is you mentioned you copied the browser.apk and the two files but I only copy browser.apk. Would that possibly be the problem?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
7th July 2013, 10:58 PM |#107  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
More
Quote:
Originally Posted by sikagoon7

Hey dude if you can add SYNC ISSUES in red to the top of your post it'd be great. Just so people don't miss it and ask over and over again.

Quote:
Originally Posted by KestrelX

SOLUTION: BOOKMARK SYNC ISSUE

Fyi, for anyone who is having trouble getting sync working (sync is currently experiencing problems...), check to see whether you chose to encrypt your chrome bookmarks. The sync won't work if you did. If you go to google dashboard, find the chrome section, tell it to stop syncing, then go to chrome on your desktop, go to the menu, and sign in. This time when you get prompted about what you want to sync, leave it at default of encrypting passwords only. Fixed my aosp browser sync problem instantly.

Sent from my Nexus 10 using Tapatalk HD


had issues for ages,worked for me . cheers mate
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes