Post Reply

[ROM][OFFICIAL][KitKat 4.4.4][d2lte] PAC-man 4.4.4.RC-1

OP Papa Smurf151

24th February 2013, 08:05 PM   |  #601  
Member
Flag New Hyde Park
Thanks Meter: 11
 
95 posts
Join Date:Joined: Aug 2011
More
Re: [ROM][OFFICIAL][4.2.2] PAC-Man ROM v20.0.0 ~AOSPA + AOKP + CM10.1~ (2/21/13)
Quote:
Originally Posted by vnguyen972

Everything runs smooth and awesome so far... But once a while Gallery acts up.. It won't let me to go in an album it only selects it... I had to reboot to get it back to normal. Anyone got the same issue?

Sent from my SGH-T999 using xda app-developers app


Quote:
Originally Posted by Valhalla_

Actually, I did yesterday. A simple reboot fixed it though, as you mentioned.


+Bound for Valhalla!



Quote:
Originally Posted by atlprettygirl2145

That didn't work

Sent from my SGH-T999 using xda app-developers app





Quote:
Originally Posted by rawdaddymagraden

This is unfortunately a known issue with 4.2 builds at the moment. I experienced it here and on liquid rom as well. I pulled log cats but no indication there as to what was the problem. It has to do with one of the more recent commits I would imagine. The only work around is a reboot and it seems to happen at CPU intensive situations.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2



Bringing everyone's attention to that 4th post I quoted. This problem is the same , but is being experienced differently by people depending on what they are doing. This is a problem common to 4.2 builds and it shortens the response to long presses to nearly instantaneous at seemingly intensive moments, and a reboot is the only known way to fix it. Just hope for a fix in the future.
The Following 2 Users Say Thank You to Greg1007 For This Useful Post: [ View ]
24th February 2013, 09:38 PM   |  #602  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
311 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Re: [ROM][OFFICIAL][4.2.2] PAC-Man ROM v20.0.0 ~AOSPA + AOKP + CM10.1~ (2/21/13)
Quote:
Originally Posted by dphillips84

Yeah I'll have that issue from time to time, can't figure out why. Will also do it in the browser while searching...seems to go away switching between keyboards though

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

Interesting. Wonder if its a 4.2.2 issue

Sent from my SGH-T999 using xda premium
24th February 2013, 09:47 PM   |  #603  
rawdaddymagraden's Avatar
Senior Member
Flag Mo-Ville
Thanks Meter: 599
 
1,107 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Re: [ROM][OFFICIAL][4.2.2] PAC-Man ROM v20.0.0 ~AOSPA + AOKP + CM10.1~ (2/21/13)
Quote:
Originally Posted by zaydaboss

Interesting. Wonder if its a 4.2.2 issue

Sent from my SGH-T999 using xda premium

Yes it is related to so.e recent commits as I stated preciously but will be fixed in coming updates hopefully

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
24th February 2013, 11:44 PM   |  #604  
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
457 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Re: [ROM][OFFICIAL][4.2.2] PAC-Man ROM v20.0.0 ~AOSPA + AOKP + CM10.1~ (2/21/13)
Is there a way to disable the home, menu and back button and only use the on screen nav?

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
24th February 2013, 11:55 PM   |  #605  
rawdaddymagraden's Avatar
Senior Member
Flag Mo-Ville
Thanks Meter: 599
 
1,107 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
More
Re: [ROM][OFFICIAL][4.2.2] PAC-Man ROM v20.0.0 ~AOSPA + AOKP + CM10.1~ (2/21/13)
Quote:
Originally Posted by jasonren29

Is there a way to disable the home, menu and back button and only use the on screen nav?

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

I don't believe there is but I never use them so I just use the nav bar and turn off the backlights for the keys

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
25th February 2013, 01:21 AM   |  #606  
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
457 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Re: [ROM][OFFICIAL][4.2.2] PAC-Man ROM v20.0.0 ~AOSPA + AOKP + CM10.1~ (2/21/13)
Quote:
Originally Posted by rawdaddymagraden

I don't believe there is but I never use them so I just use the nav bar and turn off the backlights for the keys

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

Hmm. I used to use this on cm10 and works good. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1918166. Anyway to add it to the rom?

Also, anyone has issue with bluetooth hanging on turning on or off.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
25th February 2013, 03:23 AM   |  #607  
klin1344's Avatar
Recognized Contributor
Flag Cerritos, CA
Thanks Meter: 5,536
 
3,476 posts
Join Date:Joined: Nov 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jasonren29

Hmm. I used to use this on cm10 and works good. http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1918166. Anyway to add it to the rom?

Also, anyone has issue with bluetooth hanging on turning on or off.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

Why would you need that navbar mod to enable softkeys? You can already enable/disable (change size) them in Hybrid Properties--> Interface. And you can use ROMControl or Settings-->Toolbars to cuztomize the softkey buttons.

And for bluetooth, it works fine for me...no problems turning it on or off. I tried it in the settings and with the statusbar toggles and they both work. Try clearing the app data for Bluetooth Share.
25th February 2013, 05:11 AM   |  #608  
Senior Member
Thanks Meter: 86
 
457 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Re: [ROM][OFFICIAL][4.2.2] PAC-Man ROM v20.0.0 ~AOSPA + AOKP + CM10.1~ (2/21/13)
Quote:
Originally Posted by klin1344

Why would you need that navbar mod to enable softkeys? You can already enable/disable (change size) them in Hybrid Properties--> Interface. And you can use ROMControl or Settings-->Toolbars to cuztomize the softkey buttons.

And for bluetooth, it works fine for me...no problems turning it on or off. I tried it in the settings and with the statusbar toggles and they both work. Try clearing the app data for Bluetooth Share.


I am just making a reference that when I used to use that mod, the built in button would be disabled. That was my question at the first place asking if there is a way to disable built in keys when I am already having on screen nav.

I will try clearing bluetooth data and see

Thanks.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

Quote:
Originally Posted by klin1344

Why would you need that navbar mod to enable softkeys? You can already enable/disable (change size) them in Hybrid Properties--> Interface. And you can use ROMControl or Settings-->Toolbars to cuztomize the softkey buttons.

And for bluetooth, it works fine for me...no problems turning it on or off. I tried it in the settings and with the statusbar toggles and they both work. Try clearing the app data for Bluetooth Share.

Btw, this rom is smooth, and no complaints. I am just thinking that it's redundant to have on screen mod enabled and Still have the original hardware button. It confused me sometimes.

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
25th February 2013, 05:51 AM   |  #609  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
128 posts
Join Date:Joined: Jul 2009
Re: [ROM][OFFICIAL][4.2.2] PAC-Man ROM v20.0.0 ~AOSPA + AOKP + CM10.1~ (2/21/13)
Quote:
Originally Posted by klin1344

Why would you need that navbar mod to enable softkeys? You can already enable/disable (change size) them in Hybrid Properties--> Interface. And you can use ROMControl or Settings-->Toolbars to cuztomize the softkey buttons.

And for bluetooth, it works fine for me...no problems turning it on or off. I tried it in the settings and with the statusbar toggles and they both work. Try clearing the app data for Bluetooth Share.

While you can change the soft keys on the bottom they don't stick when you use tablet ui for some reasom

Sent from my SGH-T999 using XDA Premium HD app
25th February 2013, 07:58 AM   |  #610  
Big-O-Devil's Avatar
Senior Member
Flag Miami
Thanks Meter: 29
 
567 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Thumbs up
downloading now!! thanks for the great work

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in T-Mobile Galaxy S III Android Development by ThreadRank